Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kalkışta Gelen Ses

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun bende de var bazen çok rahatsız edici oluyor dışardan bile duyuluyor debriyaj baskı balata volan değişmiş ama ses hala var sanayide bi yere sorunca direk volan diyorlar. çözümü bulan var mı acaba şimdiye kadar.

Araç focus 3 hb

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 105
  • Görüntüleme 49,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yeni üretilen balatalarda insan saglıgına zararlı olan asbest kullanımının AB normları gereği kullanımının yasaklanması mazereti ile yeni balataların bu sesi yapabileceği savunması kafama yatıyor anca

• Fatih Mehmet USLU
    Fatih Mehmet USLU

En yakın konu burası diye düşündüm. Aracımda kalkış esnasında tam kavrama noktasındayken debriyajda titreme oluyor. Çok sakin kalkarsam bu titreme pek hissedilmiyor ama biraz fazla gaz vererek kalktığ

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Şu sesi duyan yok mu başka

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

bendede var aldığımdan belli ustam bin dedi 5000 km dir  biniom   çokta tın 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Baskı balata dan kaynaklanıyor bu problem. Teknik olarak araca hiç bir zararı yok.
Gönül rahatlığı ile aracınızı kullanabilirsiniz. Biraz müziğin sesini fazla açmak lazım. ;)
Saka bir yana gerçekten gıcık bir ses..

--0 dakika sonra eklendi--
Çift kütleli volant sesi bunlar. Hep vardı, hep var olacak. Takılmayın artık bu kadar.

Alakası yok Servet bey benzer ses tek kütleli Courier de de var.
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ee aracin borcu bitmeden gotu basi oynamaya basladi.. bir haftadir soz konusu sesi duyuyorum kalkislarda. Ne kadar duymak istemesemde duyuyorumm.. cok rezil bir durum.. boyle sifir aracmi olur... buyuk konusmayayim.. ilk aracimdi bodoslama aldim gitti... ikincisi ford olamaz.. eeeeee simdi bu sesin cozumu yokmu.. yoksa ben 45 bin bakimi ve sonrasini sanayide yaptiracam..

Yanıtlama zamanı:
Ee aracin borcu bitmeden gotu basi oynamaya basladi.. bir haftadir soz konusu sesi duyuyorum kalkislarda. Ne kadar duymak istemesemde duyuyorumm.. cok rezil bir durum.. boyle sifir aracmi olur... buyuk konusmayayim.. ilk aracimdi bodoslama aldim gitti... ikincisi ford olamaz.. eeeeee simdi bu sesin cozumu yokmu.. yoksa ben 45 bin bakimi ve sonrasini sanayide yaptiracam..

Aracınızı servise görürdünüz mu?
Yanıtlama zamanı:

Aracınızı servise görürdünüz mu?

Yok 1 haftadir ses geliyor.. gecer diye onemsemedim... sonra arastirinca baya yogun bi sikinti oldugunu ve servise gidenlere bununla yasamayi ogrenim dediklerini ogrendim.. bn henuz gitmedim
Yanıtlama zamanı:

Yok 1 haftadir ses geliyor.. gecer diye onemsemedim... sonra arastirinca baya yogun bi sikinti oldugunu ve servise gidenlere bununla yasamayi ogrenim dediklerini ogrendim.. bn henuz gitmedim

Servise götürüp bir inceletin derim. Şikayetinizi anlatin bence çözüm bulunacaktır.
Yanıtlama zamanı:

Uğultu sesini hala çözen kimse yok benim arabada da var çok gıcık oluyorum sese soğuk havalarda daha çok oluyor kavramayı 2000 devirinin üstünde yaparsanız ses olmuyor sadece bu benim çözümüm..  Ama tam 2000 devirde veya 1500 devirde arabayı kavrama noktasından kaldırırsam araba başlıyor mıcırdama ses çıkarmaya trafikte utanır oldum ses çıkarmadan ışıklardan inşaallah  kalkarız diyorum (.) NOKTA

Yanıtlama zamanı:

Suan ankara baser servis noktasindayim.. birazdan deneriz heralde ustayla.. insallah yine uğuldar[emoji23]

Yanıtlama zamanı:

Ayni ugultu benim mk3 aracimda da mevcut @aykut kara beyin dedigi gibi dusuk devirde kalkmaya calisirken oluyor, 2k d/d uzerine cikinca ses gelmiyor.

Yanıtlama zamanı:

Her trafik lambasının kalkışında utanarak kaldırıyorum arabayı ötmesin diye :(((

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Erdem B. yazdı:

Ben de aracımı sahibinden'e koydum satılınca 3,5 kasa almayı düşünüyordum. O kadar para verip böyle can sıkıcı bir durumla uğraşmakta istemiyorum açıkçası. Gerçi Focus'tan her anlamda memnunum ancak bir daha düşünmem gerekecek sanırım. 2015 ve üzeri 1.6 Tdci Mondeo'larda da var mı acaba böyle bir ses? 

Sizin araçtada mı mevcut bu ses ? Eğer var ise alan kişi sormayacak mı hatası vs. var mı diye alan kişi bu şu sorun var ses çıkarıyor demeyecek mi ! 

Yanıtlama zamanı:
Ben de aracımı sahibinden'e koydum satılınca 3,5 kasa almayı düşünüyordum. O kadar para verip böyle can sıkıcı bir durumla uğraşmakta istemiyorum açıkçası. Gerçi Focus'tan her anlamda memnunum ancak bir daha düşünmem gerekecek sanırım. 2015 ve üzeri 1.6 Tdci Mondeo'larda da var mı acaba böyle bir ses? 

Bence bu is hondacilarin gocuk arac istemiyoruz durumu gibi oldu.... bazi arkadaslara mondeo baskibalatasi takilmis ancak daha sonra sorun tekrar olusmus.. ben olsam kesinlikle baska bir markaya bakardim.. babamin mali degil sonucta[emoji23]
--21 dakika sonra eklendi--

Suan serviste kayit falan derken baski balatanin degismesi gerekiyor tanisi koyuldu. Merkezden degisim icin onay bekleniyor.. peki sizce ne yapmaliyim. Her seferinde baskibalatami degiselim..

Yanıtlama zamanı:

Evet dostlar her defasinda oldugu gibi garanti kapsaminda (%75 garanti odemeli) degisim icin baskiyi sokecez fotograf cekelim gonderelim asinmamissa yanmamissa degisim yapilacak. Aksi halde tum masraf 1700 lira kullanici odemeli olarak degiselim dediler. Bnde kabul etmedim... 30000 km sonra garanti falan hikaye...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.