Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Samet Gulgor

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Samet Gulgor Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Trabzon
  • Arabam:
    Focus3
  • Meslek:
    Jeofizik muh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Samet Gulgor's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Ayni ugultu benim mk3 aracimda da mevcut @aykut kara beyin dedigi gibi dusuk devirde kalkmaya calisirken oluyor, 2k d/d uzerine cikinca ses gelmiyor.
  2. en fazla 45 lt mazot aldim bende???
  3. 5 yil lassa snoways era kullandim 4 lastikte kar engel degildir artik size eminolun.yalniz havalar iainmaya baslayinca muhakkak degistirip guzelce saklayin.
  4. Merhaba sedar bey sorunlari siralamisiniz elimden geldikce bildiklerimi soylemek isterim. 1.sorun icin ben olsam.once egzos manifoldunun contalarina baktirim ama bu sesi yerinde incelemk gerekir. 3.sorun ise gazi kestiginiz anda rolantinin dusup cikmasinin sebebi arac benziyliyse once atesleme bobinlerine baktirmaniz lazim veya dizel ise hava akis sensoru var buna baktirmaniz bunlardan sonra gaz kelebegini temizletmeniz gerekir.gaz kelebegini degistirebilirsiniz ama masraflidir oncelikle temizlemek bence yapilmasi gerekir.ondan sonra gazkelebegini optimize etmeniz gerekir 2.sorun ise aracinnfan acmasi konusu eger fan actiginda hararet gostergesi normal seviyede duruyor ise yani hararet artmamissa termostadiniz gorevini tam yapmiyordur degistirmeniz gerekiyor. hararet artisiyla fan aciyorsa aracta tikaniklik var sogutma borularinin komple bakilmasi gereklidir. son olarak bunlari ister yaparsiniz ister yapmazsiniz ben olsam sizin yerinizde bunlari baktirirm.isinize yarayacagina eminim yardimci olabilirsem ne mutlu bana:)
  5. Makine muhendisleri odasinin geliri dustugu icin arkadslar boyle bir yoruma basvuruyorlar.Zaten makine muh. nin gaz sizdirmazlik islemini arac muayne istasyonlari yapiyor.Fkat eger arac yeni lpg sistemine gecmisse gidip makine muh.sizdirmazlik aliniyor sonra muayeneye girerek ruhsat yenileniyor.Lpg li araclar bomba gibidir demek iftiradir benzinin parlama noktasindan daha yuksek degere sahiptir lpg,kaldi ki ulkemizde artik bu konular gayet guzel bir sekilde yapiliyor.Trafikte rastaladiginiz araclarin yanma vakalari tamamen kullanicinin ihmalinden kaynaklanir baska hicbir sebebi yoktur.
  6. stoplar icin benim tercihim herzaman orijinal parcadir fiyat konusunda da sikintiliysan cikmacilara bakabilirsin.Tamponun isi kolay herhangibi bir kaportacida yaptirabilirsin macunun muhakkak catlamistir o halde tamponun ya yarim yada tam boyanacaktir veya nazarlik deyip birak oyle kalsin:)
  7. michelin primcy green benim aracimda mevcut ben cok memnunum birdaha alirsam yine michelin alirim.
  8. wd-40 ile bi yaglamayi denemenizi tavsiye ederim
  9. focus 3lerde direksiyon kutusu arizasi kronik ama sizinkinde nasil bir durum bilemem ama aklinizda olsun ford focusun bazi kronik hastaliklari vardir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.