Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443798 Herkese merhaba, 2015 Sedan Focus 3 sahibiyim. Düşük hızlarda yanaşırken ya da dönüş yaparken direksiyondan hışırtı sesi geliyor aynı zamanda elde de hissediliyor. Servise götürdüm şansa da oradayken problem gerçekleşmedi. Fakat ben hala hissediyorum. Neden olabilir? Daha önce Volkswagen sahibiydim onda da buna benzer bir durum olmuştu fakat onu serviste çözebilmişlerdi. Benim yapabileceğim bir müdahale var mı onu öğrenmek istedim. Konu ile ilgili desteğiniz için şimdiden teşekkürler. Saygılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20178 yıl comment_444127 focus 3lerde direksiyon kutusu arizasi kronik ama sizinkinde nasil bir durum bilemem ama aklinizda olsun ford focusun bazi kronik hastaliklari vardir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20178 yıl Yazar comment_444233 18 saat önce, Samet Gulgor yazdı: focus 3lerde direksiyon kutusu arizasi kronik ama sizinkinde nasil bir durum bilemem ama aklinizda olsun ford focusun bazi kronik hastaliklari vardir. Başka bir servise daha göstermeyi düşünüyorum. Umarım yağ azalması gibi basit bişeydir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20178 yıl comment_448800 benim direksiyondan da 2 kıştır çevirince çıtır çıtır diye ses geliyordu..15 derecenin altında başlıyordu. geçen yıl, direksiyon içinde şerit makarası var o yapabilir soğuktan normal dediler, bende çekiniyordum otomatik park vb biryeri bozulursa diye, geçen ki bakımda yineledim şikayetimi bu sefer başka usta ile çıktık teste, korna, hava yastığının olduğu parçayı biraz sağa sola zorlayınca da aynı ses çıktı. bu mu dedi, dedim çok benziyor.. makara olabilir demişlerdi..çok zor bir ihtimal dedi. neyse direksiyonun arkasındaki kapağı çıkardılar ve direksiyon göbeğini yukarı esnetip içeri mumladılar kendi deyimleri ile.. korna bastığımız yeri yukarı iten yaydan ses geliyor dediler.. ilk gün itibari ile sıfır ses Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın