Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Direksiyondan Gelen Hışırtı Sesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba,

2015 Sedan Focus 3 sahibiyim. Düşük hızlarda yanaşırken ya da dönüş yaparken direksiyondan hışırtı sesi geliyor aynı zamanda elde de hissediliyor. Servise götürdüm şansa da oradayken problem gerçekleşmedi. Fakat ben hala hissediyorum. Neden olabilir? Daha önce Volkswagen sahibiydim onda da buna benzer bir durum olmuştu fakat onu serviste çözebilmişlerdi. Benim yapabileceğim bir müdahale var mı onu öğrenmek istedim. Konu ile ilgili desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Saygılar.

Yanıtlama zamanı:

focus 3lerde direksiyon kutusu arizasi kronik ama sizinkinde nasil bir durum bilemem ama aklinizda olsun ford focusun bazi kronik hastaliklari vardir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
18 saat önce, Samet Gulgor yazdı:

focus 3lerde direksiyon kutusu arizasi kronik ama sizinkinde nasil bir durum bilemem ama aklinizda olsun ford focusun bazi kronik hastaliklari vardir.

Başka bir servise daha göstermeyi düşünüyorum. Umarım yağ azalması gibi basit bişeydir.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

benim direksiyondan da 2 kıştır çevirince çıtır çıtır diye ses geliyordu..15 derecenin altında başlıyordu.

geçen yıl, direksiyon içinde şerit makarası var o yapabilir soğuktan normal dediler, bende çekiniyordum otomatik park vb biryeri bozulursa diye,

geçen ki bakımda yineledim şikayetimi bu sefer başka usta ile çıktık teste, korna, hava yastığının olduğu parçayı biraz sağa sola zorlayınca da aynı ses çıktı. bu mu dedi, dedim çok benziyor.. makara olabilir demişlerdi..çok zor bir ihtimal dedi.

neyse direksiyonun arkasındaki kapağı çıkardılar ve direksiyon göbeğini yukarı esnetip içeri mumladılar kendi deyimleri ile.. korna bastığımız yeri yukarı iten yaydan ses geliyor dediler..

ilk gün itibari ile sıfır ses  :)  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.