Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Koltuktan Gelen Ses

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaslar.kısa bir süre once 2013 model focus alarak araniza katildim.otomobilimden cok memnunum ama 1 haftadir gelen bir ses beni cok rahatsiz ediyor.montun fermuari yada kemer tokasinin plastige çarpması gibi bir ses var.ses tam olarak fotoğrafta isaretli olan yerden ozellikle tumseklerden gecerken geliyor.kaplamasini söktüm.gevsek hicbirsey yoktu.kaplamasiz kullandim ses gelmeye devam etti.bir fikriniz var mi.

20171019_085326.jpg

Yanıtlama zamanı:

Benim de böyle bir sorunum vardı. Sağolsun forumdan bir arkadaş sayesinde çözdüm.Arka koltukların kilitleme demirleri var ya işte onlardan geliyordu ses.Elektrik bandı ile sardım ses kesildi. Bir deneyin... 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
13 dakika önce, Serkan D. yazdı:

Benim de böyle bir sorunum vardı. Sağolsun forumdan bir arkadaş sayesinde çözdüm.Arka koltukların kilitleme demirleri var ya işte onlardan geliyordu ses.Elektrik bandı ile sardım ses kesildi. Bir deneyin... 

Hocam yalniz ses sürücü koltuğunda.

Yanıtlama zamanı:

Ben de sesin nereden geldiğini anlayamıyordum.önde mi arkada mı belli değildi. bi denemekte yarar var.

--1 dakika sonra eklendi--

Aynen sizin tarif ettiğiniz gibi bir sesti.plastik bir parçanın cama tıkırdatması gibi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 dakika önce, Serkan D. yazdı:

Ben de sesin nereden geldiğini anlayamıyordum.önde mi arkada mı belli değildi. bi denemekte yarar var.

--1 dakika sonra eklendi--

Aynen sizin tarif ettiğiniz gibi bir sesti.plastik bir parçanın cama tıkırdatması gibi.

Yok hocam sesin yeri kesin burasi.arka koltuk baglantisina baktim.onceden sarmislar orayi.

Yanıtlama zamanı:

Benim bildiğim bu kadar kardeş.Forumdan başka bir arkadaş belki yardımcı olur size.İyi günler..Aracın hayırlı olsun..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
3 dakika önce, Serkan D. yazdı:

Benim bildiğim bu kadar kardeş.Forumdan başka bir arkadaş belki yardımcı olur size.İyi günler..Aracın hayırlı olsun..

Ilginize tesekkurler.iyi gunler

Yanıtlama zamanı:

arkadaşım benzer ses bendede var.arkadan geliyor.3 yıldır çözüm bulamadım.insallah bulursun

Yanıtlama zamanı:

elektrik bandı sarmayı denedin ?mi

Yanıtlama zamanı:

wd-40 ile bi yaglamayi denemenizi tavsiye ederim

Yanıtlama zamanı:

Koltuğun köşesinden döşemeden geliyor sanki..gırç gırç bir ses bastırınca..koltuğun köşeye bastırınca bende de geliyor..oturunca filan o bölgeye odaklanınca geliyor..sanki ray varda..bozuk yatak gibi..sert ve bölgesel ses..birleşimdeki plastiğe vs bakmalı..uğraşmadım ama takılınca delirtir:)

Araç; 2013 model focus 3 hb titanium

Misafir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaslar sesin yerini tespit ettik.tamiratini yapinca fotograflarla paylasirim insallah

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugun koltugu sokebildik sonunda.ne kadar incelediysek de ses yapabilecek ne bir gevseklik ne de bir kirilma vardi.sadece koltugun saseye baglandigi yerde biraz ezilme vardi.acaba ordan midir diyerek o bölgeyi resimdeki gibi kapladık.butun raylari yagladik.ses kesildi.ama aksam surdugumde daha nadir olsa da ses gelmeye devam etti.umarim bir sekilde kesilir.sesten dolayi kac defa araba sattim.cok severek kullandigim focus da bunlardan biri olmaz insallah

20171026_131828.jpg

Yanıtlama zamanı:

Arjadaşlar o arjadan gelen ses bizzat arka koltukların içinden geliyor. Koltukları ayırın. Arkasına avuç içinizle vurun. Bizzat o trim sesi duyarsınız.. ama nasıl çözecem bir fikrim yok..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus 2de de benzee bir ses problemi varmis ama tam olarak sebebini bulamadim.fikri yada tecrubesi olan arkadaşlardan  yardim bekliyorum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.