Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Değişim Başlasın

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

çok güzel görünüyor ... 

iyi günlerde kullanın....

• Yanıt 116
  • Görüntüleme 23,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alparslan Erdin
    Alparslan Erdin

Jant ve lastiklerimiz de tamam Benzemiş mi

• Alparslan Erdin
    Alparslan Erdin

Montajlar tamam buyrun fotolar St orjinal direksiyonumuz St el freni kaplama Ve led stoplarımız

• Alparslan Erdin
    Alparslan Erdin

Stopların gündüz görüntüsü gerçi hava kapalı idi pek gündüz sayılmaz ama idare edin artık         Aynen katılıyorum Yekta ver artık siparişi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi bu akşam ak koyun kara koyun beli olacak ama bu işlerden pek anlamadığım için kafam iyice karıştı abi benim arabada normal farlara xenon vardı zaten aracın bir önceki sahibi takmış ve gece ben utancımdan açamıyordum bile park sis kullanıyordum yolda o xenonlarda yükseklik ayarıda çalışıyordu ama adam ampulleri reflektöre japonla yapıştırmış çıkaramadık şimdi o xenonların beyni bu merceklilere taksa idi iki tane yeni ampul alsaydık olmazmıydı ?

Yanıtlama zamanı:

Xenon takmadık maalesef H7 ampul taktık şimdilik

H7 ampul o merceği bozar karartır. 

bu fardan taktıran Ozan Karsavuran kardeşim de bir nevi pişman olmuştu hatıladığım kadarıyla.arkaya 2-3 kişi oturunca yemediğim sellektör kalmıyor diye

asla pişman olmadım dediğin durumda rahatsız oldum bundan sonra öyle bir durum olursa far üzerinden manuel indireceğim. Bugun olsa yine bu fardan takarım. 

Yanıtlama zamanı:

H7 ampul o merceği bozar karartır. 

asla pişman olmadım dediğin durumda rahatsız oldum bundan sonra öyle bir durum olursa far üzerinden manuel indireceğim. Bugun olsa yine bu fardan takarım. 

kızma  kardeşim öyla  hatırlıyorum dedim :D

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle hayırlı olsun bende sizin değiştirdim bu farlar arabaya ayrı bi hava katıyor.

Klima düğmelerini nerden buldunuz acaba ?

Yanıtlama zamanı:

Şu araca belkide en çok yakışan şey bu farlar. Iyi günlerde kullanın.

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle hayırlı olsun bende sizin değiştirdim bu farlar arabaya ayrı bi hava katıyor.

Sitemizdeki bu konu hakkında başlıkları inceler misiniz ?

Ürünü şahsen tavsiye etmem kötü örnekleri içinde forumu inceleyiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şu araca belkide en çok yakışan şey bu farlar. Iyi günlerde kullanın.

Teşekkürler 

sıra ön ızgaraların piano black boyanması ve plaka kenarlarındaki iki beyaz direğin siyah folyo ile kaplanması var farların içinde ki siyahlıklarla bütünlük sağlayacağını düşünüyorum.

Düğmeleri bir arakadaşın elinde bir takım fazla vardı ondan aldım ama internet sitelerinde bulabilirsiniz ondan önce Yakup Bey'in dediği gibi forumu inceleyin isterseniz ben incelemedim açıkcası düşük maaliyetli olduğu için denedim oldu ve hoşuma gitti sorun olursa çıkarır eski düğmeleri takarım :)

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.  :nazar:

Yanıtlama zamanı:

sıra ön ızgaraların piano black boyanması ve plaka kenarlarındaki iki beyaz direğin siyah folyo ile kaplanması var farların içinde ki siyahlıklarla bütünlük sağlayacağını düşünüyorum.

Bir tavsiyede benden,eğer tüm bunları yaparsanız birde dikine olan gündüz farlarından bulup takmaya çalışın. Çok güzel bir bütünlük sağlıyor heleki o beyaz direkler kaplandığında alt taraf bir bütünmüş gibi durarak drl'ler dahada ön plana çıkıyor. Misal;

2s0de01.jpg

Sağdakinde bazı abartılı şeylerde olsa asıl anlatmak istediğim alt ızgara tarafı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet oda Aklımda hatta bunların sinyalli olanları çok güzel görünüyor onlardan araştırıyorum  ama farlarda ki ledlerle bunları da takarsam biraz abartı olurmu acaba diye bir soru işareti yanıp sönüyor kafam da  :wacko:

Yanıtlama zamanı:

Evet oda Aklımda hatta bunların sinyalli olanları çok güzel görünüyor onlardan araştırıyorum  ama farlarda ki ledlerle bunları da takarsam biraz abartı olurmu acaba diye bir soru işareti yanıp sönüyor kafam da  :wacko:

Doğru, birde o ledler vardı sizde. Bende emin olamadım şimdi ikisinin nasıl duracağı konusunda.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Doğru, birde o ledler vardı sizde. Bende emin olamadım şimdi ikisinin nasıl duracağı konusunda.

O Ledleri denedim hiç güzel durmadı farklı bir uygulama yapıyorum şimdi.

ST Tampon ve ST jant  Siparişini verdik yakında bir sedan ST daha geliyor. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.