Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 La anlayamayacağımı belirtirken şaka yapmıyordum ki, gayet net, bence mantıksız, sen burada içinden BMW anahtarı çıkıyor 5 saat beklersen filan demediğin sürece de mantıksız kalacak zati. Zevkler renkler tercihler tartışılmaz. Ben maks. 15 dk sonra çıkar giderim o sıradan Mantıksız demek tartışmaya açmaktır ama ve anlamış olman güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Mantıksız demek tartışmaya açmaktır ama ve anlamış olman güzel Mantık ve gerçekler insanlara göre değişmeyen şeyler mi sence? Mantıksızlığını amacını anlamıyordum, hala anlamıyorum hangi şartlar bunu yaptırabiliyor insana da isteyenin istediğini yapabileceği zaten aşikar, zevk/renk diyerekten geçiyorum, en azından geçmeye çalışıyorum da olmadı görüldüğü üzere O değil de bükülen iphone'ları apple geri alıyormuş diyorlar doğru mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Mantık ve gerçekler insanlara göre değişmeyen şeyler mi sence? Mantıksızlığını amacını anlamıyordum, hala anlamıyorum hangi şartlar bunu yaptırabiliyor insana da isteyenin istediğini yapabileceği zaten aşikar, zevk/renk diyerekten geçiyorum, en azından geçmeye çalışıyorum da olmadı görüldüğü üzere O değil de bükülen iphone'ları apple geri alıyormuş diyorlar doğru mu? Kaynak doğru ise alır. 9 tane başvuru geldi demiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 2350 i6 2650 plus degil miydi ne ara 3000ler olmaya başladı? Buarada o telefonu arka cebe koymayin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 2350 i6 2650 plus degil miydi ne ara 3000ler olmaya başladı? Buarada o telefonu arka cebe koymayin 16 onlar. Yazıyı tam okuna lem Sende eldivenle tut Osman elin yanmaz ayrıca 5s bile popoda rahat değil onu zaten koymak mallık her yılki karalama tatavaları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Makina resmen [emoji573] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Arka cebe telefon konmasını anlamıyorum zaten. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Sağol Yakub'um İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Allah herkese Yakup gibi bir dost edinmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Alamayacağım dedim ama halamın süprizi ile karşılaştım İphone 6 Silver 16GB 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 bende kartı arkadaşa verdim yarın gidiyor bulabilirse alacak, 4 ten sonra bayağı iyi olur heralde alabilirsek 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 bende kartı arkadaşa verdim yarın gidiyor bulabilirse alacak, 4 ten sonra bayağı iyi olur heralde alabilirsek 5S'den 4S'e inince bi şok olmuştum ama 5S kullanıp 4S'e tekrar dönüp 6 kullanmaya başlayınca Leb-i Derya 5S'den 4S'e inince bi şok olmuştum ama 5S kullanıp 4S'e tekrar dönüp 6 kullanmaya başlayınca Leb-i Derya not : Plus tercih etme... denedim hiç rahat kullanımı yok... Sınır 6 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Alamayacağım dedim ama halamın süprizi ile karşılaştım İphone 6 Silver 16GB Bükülme testi isteriz, bakalım aslı astarı neymiş bu olayın ilk elden görmüş oluruz :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Bükülme testi isteriz, bakalım aslı astarı neymiş bu olayın ilk elden görmüş oluruz :D Bitane 5s büktüm Çok heyecana gerek yok Ayrıca Cihazı düşünen arkadaşlar için bi kilit önerim... Space gray yine çok yakışıklı ama ekranın kavisli bombeli oluşu sebebi ile yapıştırdığınız ekran koruyucu siyah ekranda ciddi anlamda belli oluyor... O yüzden silver tercih ettim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Kaç para lan bi ayfonsix 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2014 ayfonsix Ayfon değil, afyon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap