Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Hb-Sedan İçin Bagaj Havuzu Önerisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Süngerimsi değil abi şu ayak paspaslarına göre biraz sert bir kauçuk olur kendileri :)

O zaman güzel sağlam olur.Selam söyle kendilerine.

• Yanıt 118
  • Görüntüleme 25,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bagaj havuzu deyince nedense ilk aklıma gelen bu oluyor:

• Erkan Baldemir
    Erkan Baldemir

http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-hb-2012-sonrasi-3d-bagaj-havuzu/productDetails.aspx?productId=otelf17531&categoryId=20036337&SKU=OTELF17531     ben bu markanın normal havuzl

• hüseyin ipek
    hüseyin ipek

Köyden kentten turşu pekmez getirenler için ideal o zaman

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O zaman güzel sağlam olur.Selam söyle kendilerine.

Başım üstüne saygı duyuyormuş sana :)

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
Ford Focus HB 2012 sonrası 3D Bagaj Havuzu hepsiburda.com dan aldım 5 cm kısa geldi.
Yanıtlama zamanı:

Ford Focus HB 2012 sonrası 3D Bagaj Havuzu hepsiburda.com dan aldım 5 cm kısa geldi.

Normaldir, çünkü 2 tür araç vardı biri mini stepneli biri büyük boy stepne koltuk açısından dolayı ikisi arasında boy farkı var.

Bu tür ürünleri hb gibi yerden değil direk üreticisinden alın diye sitemizde hep söylüyoruz ama bize güvenmiyorlar :D 

Yanıtlama zamanı:

Normaldir, çünkü 2 tür araç vardı biri mini stepneli biri büyük boy stepne koltuk açısından dolayı ikisi arasında boy farkı var.

Bu tür ürünleri hb gibi yerden değil direk üreticisinden alın diye sitemizde hep söylüyoruz ama bize güvenmiyorlar :D

Yada ince-kalın stepneli diye belirtilen modellerden size uygun olanını almak lazım 

Yanıtlama zamanı:

Benimki büyük boy :)

Havuz gelmiş işyerinde ben göremedim daha :)

Hayirli olsun hemsom [emoji106]

Bunun buyuk boy kucuk boyuda mi var? Seneyede bagaja serersin artik [emoji2]

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-hb-2012-sonrasi-3d-bagaj-havuzu/productDetails.aspx?productId=otelf17531&categoryId=20036337&SKU=OTELF17531  

ben bu markanın normal havuzlu paspasını kullanıyorum çok memnunum ...  bagaj havuzunuda düşünüyorum ... Bi fikir olsun ;)

Erkan Bey bu paspas kauçukmu siz aldınız diye fikrinizi alıyım dedim.Bir de stepne ince tip mi kalın tipmi sizdeki ve kenarlarda boşluk kaldımı.Sizden alacağım bilgiye göre hazır fiyatıda düşmüşken (50 tl) hemen sipariş veriyim diyorum.Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Erkan Bey bu paspas kauçukmu siz aldınız diye fikrinizi alıyım dedim.Bir de stepne ince tip mi kalın tipmi sizdeki ve kenarlarda boşluk kaldımı.Sizden alacağım bilgiye göre hazır fiyatıda düşmüşken (50 tl) hemen sipariş veriyim diyorum.Teşekkürler.

Doğan abi, malum kış geliyo diyerek bi de senin gibi ucuzladığını gördüğümden dolayı sipariş verdim bakalım nası bişey gelecek, görcez.  :)

Yanıtlama zamanı:

Doğan abi, malum kış geliyo diyerek bi de senin gibi ucuzladığını gördüğümden dolayı sipariş verdim bakalım nası bişey gelecek, görcez. :)

Abicim ben daha sipariş vermedim kauçukmu emin olmadan almıyım dedim. Neyse seninki gelince anlarız artık. :)
Yanıtlama zamanı:

Abicim ben daha sipariş vermedim kauçukmu emin olmadan almıyım dedim. Neyse seninki gelince anlarız artık. :)

Abi senin araba sedan değil mi? Linkteki ürün için HB yazıyorda 

Yanıtlama zamanı:

Abi senin araba sedan değil mi? Linkteki ürün için HB yazıyorda

Aynısının sedanını alacas inş. Malzeme kalitesini öğrenelimde hele.
Yanıtlama zamanı:

Aynısının sedanını alacas inş. Malzeme kalitesini öğrenelimde hele.

Bi link verebilirseniz abi bakalım nasıl bişi ben alıp iade etmiştim
Yanıtlama zamanı:

Aynısını kullanıyorum, ince dandik bir malzemesi var ama bi kere serip aylarca ellenmeden durduğu için zararı yok.

Yanıtlama zamanı:

Aynısını kullanıyorum, ince dandik bir malzemesi var ama bi kere serip aylarca ellenmeden durduğu için zararı yok.

Malzeme olarak süngerimsi plastik değil sanırsam. Kauçuk olsun istiyorum dayanıklılık şart :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.