Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Evet değilmiş, focus yazısı ve çizgileri çok benzer geldide ondan benzettim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Sizin stepneler tam boy mu küçük boy mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Sizin stepneler tam boy mu küçük boy mu Sorun kime anlamadım abi ama ben atlayayım , küçük boy bizimki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Benimki büyük boy Havuz gelmiş işyerinde ben göremedim daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Sorun kime anlamadım abi ama ben atlayayım , küçük boy bizimki Havuz kullananlara sordum genel olarak ben de tam boy var mesela bagaj tabanının alan genişliği farklıdır sonuçta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Sizin stepneler tam boy mu küçük boy mu büyük boy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Havuz kullananlara sordum genel olarak ben de tam boy var mesela bagaj tabanının alan genişliği farklıdır sonuçta Ramço lastik küçülünce bagajın derinliği artıyo. Tabanı değişmez yav en fazla 1cm farkeder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Ramço lastik küçülünce bagajın derinliği artıyo. Tabanı değişmez yav en fazla 1cm farkeder. 2 cm küçük gelse kafama takmamda büyük gelirse ayar eder beni o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Ben de çok araştırma yapmıştım. En sonunda bir arkadaşta yps plastiğin ürününü gördüm. Sipariş ettim , hemen geldi. 1 seneyi geçti sıkıntı yok. Üç arkadaşa daha aldık farklı marka araç için onlarda memnun. Ben den sonra daha kalın modellerini çıkarmışlar ama bence gerek yok. Standart olanları yetiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 (düzenlendi) Havuz kullananlara sordum genel olarak ben de tam boy var mesela bagaj tabanının alan genişliği farklıdır sonuçta tam boy ile küçük stepne arasında bayağı fark oluşuyor derinlikten.. malum taban 5 cm aşağı iniyorsa derinlikte 5 cm artıyor, çünkü arka koltukların eğimi aşağı indikçe artmış oluyor.. servise 2 kere havuz getirttim, 3. de küçük stepneye uyumlusunu getirtebildiler.. yps markasını daha öncede öven olmuştu.. Ağustos 30, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Ürünü bağaja yerleştirdim cuk diye oturdu koku falanda yoktu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Ürünü bağaja yerleştirdim cuk diye oturdu koku falanda yoktu.. Aha K&N açık hava filtresi gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Aha K&N açık hava filtresi gördüm mavi poşette 3 şişe şarap,ilk yardım çantası,sabun,plaka,kn temizleme kiti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 mavi poşette 3 şişe şarap,ilk yardım çantası,sabun,plaka,kn temizleme kiti oooh götür bakalım.Serdar kauçuk mu paspas.Şu süngerimsi plastikten değil demi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 oooh götür bakalım.Serdar kauçuk mu paspas.Şu süngerimsi plastikten değil demi. Süngerimsi değil abi şu ayak paspaslarına göre biraz sert bir kauçuk olur kendileri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap