Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258616 güvendiğimiz(?) testler hep yurtdışı kaynaklı. Barkın abi motosiklet incelemelerinde, söyleşilerinde bu konudan sıklıkla bahsediyor, yani yurtdışında ki asfalt kalitesinin/yapısının Türkiyedekinden farklı olduğunu o yüzden orada iyi olan bir lastiğin burada kötü olabileceğini vurguluyor. Bu durum ne kadar doğru, araba içinde aynı şey geçerlimi bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl comment_258617 Adac, Almanya, youtube'da aıtobahn üzerine belgesel var. İzleyin, çatlaklara zift dökülen, çukulara mıcır dökülüp döken kamyonla sıkıştırılan, silindir bilr değil, şehir içindeki harfiyat kamyonlarının her yere toz toprak taşıdığı, logar kapaklarının asfalta girinti çıkıntı oluşturduğu, asfaltın en büyük düşmanı olan suyun sürekli sol şeritte olduğu, çöp kamyonlarının yolları suladığı başka ülke var mı, varsa orada yapılan testlerin sonucu ne oluyor bakalım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201412 yıl comment_262331 Bugün Ozan'cığımla pek muhabbetini yaptık, benim Motul de Motul diye tutturmalarımı pek gereksiz buldular ki muhtemelen pratikte gereksiz de olur da benim gibi takıntılılar varsa diye bulduğum tabloyu paylaşayım dedim: Kaynak:http://www.clubgti.com/showthread.php?268575-Toyotec-s-How-to-understand-brake-fluid-and-Super-DOT-4-data-comparison-table&s=91dd8eb0495fc46398b611e144141067 Bunlar tabi en üst seviye olanları, "racing" tipi, detaylı araştırdığımda bulursam kullanıcı tipi olanları da eklerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201412 yıl comment_262368 insan bi açıklama yazar. Dry BP dediği standart kaynama noktası, Wet olansa nemlendikten sonraki. O değilde fiyatlar bomba, bosch dot4 500ml 10tl yani neredeyse 6 katı. tahmin ettiğim gibi motosikletlerde kullanılıyormuş bunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201610 yıl comment_338969 Konuyu hortlatmak gibi olacak ama bugün toplam 3 saatlik yolda gidiş geliş yaptım. Yer yer erimiş kar ve birikmiş su birikintilerinden de geçtim. Ama çok abartılacak birşey yok. Sonuçta 110-120 rahat gittim. dönüş yolunda 2 kez frenin sertleştiğini hissettim. yavaşlamam uzun sürdü. Ani fren yapmak zorunda kalmadığım için çok şükür bir sorun yaşamadım. çünkü diğer araçlarla mesafemi koruyorum. Lastikler 2 aylık, balatalar aylar önce değişti. Bu sertliğin sebebi sadece su birikintisine girmem olabilir mi. Çünkü aylardır böyle bir durumla karşılaşmadım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın