Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ruhan Muslu

Üye
  • Toplam İleti

    154
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ruhan Muslu Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    09 Focus Tdci TrenX-115Ps
  • Meslek:
    Toner Dolumu
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

790 profil görüntüleme

Ruhan Muslu's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

81

Toplam Beğeni

  1. Bende de 2009 trend-x var, bende koltuk yükseklik ayarı var (sadece şöför tarafındadır diğer taraf ta yoktur) Sag tarafta 15-20cm uzunluğunda bir kol var koltuğun hemen dibinde onu aşağı yukarı hareketleri koltuk aşağı yukarı hareket ettirir.
  2. Doğan, Oktay Toker var Ankara da benim farlar da hatta şuan onda, gündüz led lerini güçlendiriyor,5W lık power led takıyor, Oktay ustaya ulaşırsan o sana farlar la ilgili yardımcı olur. Gerçi stop çalışmalarına hala başlamadı ama led lerle ilgili bilgi verir.
  3. Muhammet bunun üstündeki kendi çift yüzlü bantı ile yapıldı ilkönce, ancak 1 hafta da düştü, sonra taktırdığım yer 3M in silikonlu şefaf çift yüzlü bantı ile tekrar yapıştırdı 2 yıldır da kullanıyorum düşen olmadı.
  4. Yakup sagolasın son gönderdiğin sticker lar çok güzel oldu, aslında birde siyah yaptırsan da bunun durduğu yerde süper olur
  5. herkesin zevki ayrıdır ama işlevi konusuna kimse karşı çıkmaz bence, yağmurlu havalarda da buğu olmuyor içerde, güneşte de 2-3cm. açık bırakıp arabanın içini havalandırmak için biçilmiş kaftan, birde bence sticker da güzel durdu, siyah olunca da gösterdi diye düşünüyorum sizce???
  6. bana kalırsa garantiyi bozmaya değmez, bekle garanti bitsin o zaman istediğini yaparsın, sonuçta garanti süresi içinde ağır bi arıza olurda sana pahalıya mal olursa, pişman olursun, bence zevk için bunu yaptığına değmez, hani zevk değil ihtiyaç dersen de, benim gibi 90 lık olsa ihtiyaç derim ama zaten aracın güçlü ben buna zevk derim . Birde sakin bir şöförün bu güce ihtiyacı varmı bilmem .
  7. ben bu fikire katılmıyorum, yürüyen parçanın ömrü motor gücünü arttırmakla olmaz ben 90Bg. iken de 3000-4000 arası vites atıyordum, şimdi de aynı hatta araç daha güzel ivmelendiği için çoğu zaman 3000 üstüne çıkma ihtiyacı bile hissetmiyorum çünkü istediğim hıza çabuk ulaşıyorum. Yürüyen aksamın zarar görmesi, aracı hor kullanmak la alakalı bence, motor gücünü arttırmakla değil, çukur mukur dinlemeden heryere girersen, aracın ilk hali ilede olsa zaten ön takım zarar görür ister istemez, yada aracın son limitlerini zorlarsan yarışa katılmış gibi buda aynı zararı verir.
  8. Altıner ben bundan 3 ay önce 90 lık aracıma proğram attırıp 115Bg. yaptım ve çok memnunum, tabi benim aracım 2009 model garanti falan söz konusu değildi ancak, işte çok yakması ve arkadan siyah duman atma gibi birkaç yan etkisi olur dediler ama hiç biri olmadı, yakıt 6.9-7.0 gibi iken şuan 6.2-6.3 civarında seyrediyor şehir içi ve çok sert kullanımla, siyah duman da atmıyor şimdilik aracım 81.000km. de. Birde sizin 115 iken 140 olursa süper olur gibi geliyor bana da
  9. Cem abi çok çok teşekkür ederim açıklamalarından dolayı ve Adac ın bu halini duymamıştım teşekkür ederim.
  10. Cem abi tamam şimdi jeton düştü ben bu sorunumu aynı yolda ve aynı şarttlarda deneyerek zaten Lastik sorunu diyorum, işe gidip geldiğim yol aynı, daha önce 15" Energy Saver+ iken sorun olmayan yerde,16" Primacy 3 lastik değiştirdikten sonra sorun yaşamaya başladım. Ama şimdi yazarken aklıma geldi acaba 15"-16" değişiminde, arabanın süspansiyon sistemi de mi değişiyor ki ben sorun yaşadım acaba, yani 16" olduktan sonra acaba helozon yaylarınıda değiştirip sport yay falan mı takılmalıydı ki ??? Yakup bilmediğim bişey olduğu kesin herhalde bu Adac la ilgili, senin Adac diyince aklına gelen nedir acep
  11. Cem abi Adac firmasını internetten de inceleyebilirsiniz, adamlar tüm markaların lastiklerini denerken, aynı araçla-aynı şartlarda-aynı şöför kullanımı ile yapıyorlar. http://www.adac.de/infotestrat/
  12. Hüseyin ben bu lastiği 2 yıldır bekliyorum. Adac test verileri inanılmaz, tüm gördüğüm lastiklerden daha üst verileri var, tek sorunu yanak deseni yok, bu yüzden de yanak puanı 2,5 olmuş ve 2. liğe düşmüş aşağıdaki tabloyuda daha önce de paylaşmıştım, bu konu ile ilgili benim tespitim fren sorunu değil tamamen lastik ten kaynaklanıyor. Eğer bu lastik 2015 de Türkiye ye gelirse zaten hemen alıcam ve buradan tekrar izlenimlerimi paylaşırım. Bende ki sorun sokak aralarında 30-40 km. hızla panik fren de abs nin devreye hemen girmesi ve durma mesafesinin uzaması, alır almaz direk bunu denemeyi düşünüyorum, şimdi ya sıfır lastikle şuan ki michelin lerin durumu farklı olur diyebilirsiniz ama ben bu lastikleri aldığım günden beri bu sorunu yaşıyorum. Aldığım lastikçime de söyledim oda "abi lastikten değildir senin frenlerinde sorun vardır bi kontrol ettir" dedi ama benim balatalar ve diskler 2 gündemi yıprandı 195/65/15 Energy Saver+ varken bu sorunum yoktu ve 205/55/16 Primacy3 leri aldığım gün bu sorun başladı, bu ilginçliği anlamak zor değil sanırım. Tabloyu aşağıda tekrar paylaşıyorum. Ben aslında Cem abi ne düşünüyor bu konuda merak ediyorum??? Çünkü Cem abinin bakış açısı ve araştırma konusundaki becerisine hayranım onun forumdaki paylaşımlarını her zaman ilgi ile takip ediyorum.
  13. evet benimde kışlıkj lastiklerim goodyear UG8 195/65/15 ama yazlık lar için 2 yıldır dunlop sport blueresponse lastiğini bekliyorum hala Türkiye ye gelemedi üretiminden 2 yıl geçmesine rağmen.
  14. Fuat büyük geçmiş olsun, Rabbim daha beterinden korusun. Bende de aynı sorun oluyor ana arterlerde ve çevre yollarında ne kadar kazık fren yapsam da abs devreye girmiyor araba sakız gibi yere yapışıyor ancak ara sokaklarda 30-40km. hızlarda bile olsa panik fren dediğimiz kazık fren yapınca abs devreye anında giriyor ve duruş mesafesi uzuyor, ben bunun Lastik sorunu olduğunu düşünüyorum benim lastiklerim Michelin 205/55/16 Primacy 3, hemde Alman malı. Daha önceki lastiklerim Michelin 195/65/15 Energy Saver+ idi ve bunlarda böyle sorun yaşamıyordum, ne zaman 16" ile değiştirdim ondan sonra bu sorunu yaşamaya başladım. 2 gün önce de bir arkadaşım yanıma gelmişti ve oda aynı sorun olduğunu söyledi onun aracı Volvo S80 sanırım bu lastikle ilgili sorun gibi geldi bana senin lastiklerin nedir???
  15. İnşallah büyük sorun çıkmadan halledersinde, kafandaki sorun çözülür.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.