Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Ecoboost Motor Yatak Sardı

Featured Replies

• Yanıt 174
  • Görüntüleme 37,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Korkut
    Mehmet Korkut

iki gün önce Er-ol oto ile irtibata geçmistim,sifir motor fiyati sormustum.Er-ol otodan aydin bey actigim konudan benim aracin ve benim durumu okumus ve dün aksam telden bana geri döndü ve nasil bir

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Oooo bir hortumlamadır gidiyor.  Kaan Üstada fazla yüklenmeyin, biz ister istemez bardağın yarısını boş görenleriz.  Ve fakat servisle konuştuğumda durumun sanıldığı kadar kontrol altında olmadığı g

• Mehmet Korkut
    Mehmet Korkut

Ecoboost hayata döndü....çok zorlu bir süreçten sonra aracima kavuştum , er-ol otodan aydin beyin yolladigi sıfır motoru araca taktik şimdilik bi problem gözükmüyor.bu süreçte bana zaman ayırıp yardım

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Tekrar geçmiş olsun, aracınız keyifle kullanın, artık benim gibi yoğurdu üfleyerek yersiniz haftada en az bir kere ve uzun yola çıkmadan kesinlikle motor yağ-su-hortum kontrolleri vs... o olaydan sonra bende alışkanlık oldu bunlar  :)

Yanıtlama zamanı:

nelere dikkat etmeliyim kaç km rodaj km vardır.

Geçmiş olsun...

İlk 1000-1500 km düşük (<1000dd) ve yüksek devirden (>4000dd), dipgazdan kaçının, uzun yolda devri değişken tutun, sabit bir değerde gitmeyin. 

Yanıtlama zamanı:

Ecoboost hayata döndü....çok zorlu bir süreçten sonra aracima kavuştum , er-ol otodan aydin beyin yolladigi sıfır motoru araca taktik şimdilik bi problem gözükmüyor.bu süreçte bana zaman ayırıp yardımcı olan başta erol oto dan Aydin bey , forumdan doktor cem bey ,forum yöneticisi yakup bey ve yorumlarıyla bana yol göstermeye çalisan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bu olay bana iyi bir tecrübe oldu . özellikle iyi bir ustaniz olacak,aracinizi ya yetkili servise çekip sorunun ne olduğunu nasıl bir çözüm önerdiklerini ve maliyetinin ne olacagini öğrenmek ve maliyet konusunda pazarlık yapmak ve durumu güvendiginiz ve uzmanligindan emin olduğunuz bir özel ford servisi ile paylaşmak ve onlardan da maliyet çikartmak maliyet farki çok yoksa aracin yetkili serviste yapilmasinin uygun olacagini düşünüyorum fiyat farki çok ise aracinizi özel servise çekiniz.inşallah hiçbirimiz böyle sikintili durumlarla karşilaşmayiz, parça konusunda her zaman er-ol otodan yardim almanizi tavsiye ederim. bu süreçte bana sürekli yardımci oldular ilgi ve alakalariyla beni neredeyse şaşirttilar.şuan Türkiye'nin en sıfır 1.6 Ecoboost Focus motoru sanırım bende(bardağın dolu tarafı).bir sorum da aracın rodaj sürecinde nasıl kullanmalıyım nelere dikkat etmeliyim kaç km rodaj km vardır.

Peki toplam masraflar ne kadar çıktı acaba. Benim motorda degistide.

Yanıtlama zamanı:

Peki toplam masraflar ne kadar çıktı acaba. Benim motorda degistide.

Sizinki neden değişti?

Yanıtlama zamanı:

Urpermissin gibi geldi...

Bu motorlar boyleymis. :)))

Kısmetimizde varsa yapacak hiiiiççç bişe yok :)

Bugun 2 yıl ek garanti yaptırdım :)

Yanıtlama zamanı:

Kısmetimizde varsa yapacak hiiiiççç bişe yok :)

Bugun 2 yıl ek garanti yaptırdım :)

Hayırlı olsun Serdarım, ama kapsamı kısıtlı galiba
Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun Serdarım, ama kapsamı kısıtlı galiba

Kısıt var Bekir abi serviste yardımcı oluyorlar her konuda olması olmamasından iyidir :)

Yanıtlama zamanı:

Kısıt var Bekir abi serviste yardımcı oluyorlar her konuda olması olmamasından iyidir :)

Aslında doğru Serdarım. .
Yanıtlama zamanı:

@Serdar yaman,

Normal şartlarda o motora hiç bir şey olmaz aslında. Tek sorun anormal şartlar. Anlık yağlamayı kestiğini farzedelim. İşte o zaman o motor  yatak sarar. Hararet yaptırısın vs bişeyler olmadıkça bu türden motorların sıkıntı yapmayacaklarını düşünüyorum.  

Yanıtlama zamanı:

Sizinki neden değişti?

Benimkisi 1.0 daha galerideyken arıza yapmış. Tam nedenini bilmiyorum ama hararet yapti dediler.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.