Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2014 Dünyanın En ilginç Testi bu mudur? Tek sıyırmış biz değilmişiz! Amcamız: Michael Haverkamp Ford araçlarının malzemelerinin kokusu, dokusunu ve sesini test ediyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 İşin uzmanı değilsen, arabanın sesini dinlemek hastalık bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Sübhanallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 benim direksiyonun en altının tam arkasında minik bir kıl gibi çıkıntı var.. hiç tam bakmadım, ya imalat hatası, yada kalıbın birleşme yeri. bu adamın işini ben almalıyım, maaşı kaç kuruş acep. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Patat Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 o kadar arabayı nasıl test eder ki günde kaç araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Test derken böyle birşey değil, üretim öncesi seçim gibi düşünün. Yani sizlere ulaşmadan test. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Sübhanallah +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Adam işinin ehli olabilir ama, iş üzerindeyken piskopat gibi göründüğü kesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap