Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 42 minutes ago, Cem Boneval said: Yahu üretici çok net bir tanımlama yapmışken niye sürekli bunu delme çabası içindesiniz? Aksiyon? Macera ruhu? Para bolluğundan kaynaklı deneysel çalışma? Para gidiyor diyerek ucuzunu zorlamak? Ben başka seçenek bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 2 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Aksiyon? Macera ruhu? Ne demezsin, sinemaya git daha başarılı. 2 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Para gidiyor diyerek ucuzunu zorlamak? Gerekene gerektiği kadar para vermek... 3 dakika önce, Servet Ö. yazdı: ara bolluğundan kaynaklı deneysel çalışma? Çalışma protokolü, sonuç değerlendirmesi? Daha iyisine heves, ama bunu çok daha verimli yapabilecek binlerce farklı fırsat var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 15 saat önce, Haydar Kaya yazdı: 1 Servis mobil uygun diyor 2 Özel servis farketmez diyo 3 bazilari motocraft diyo Yani açıkçası kafa karıştıran bilgi kirliliği var . arkadaşında söylediği gibi servisler arasında bile farklılıklar var kimisi mobil koyuyor kimisi castrol kimisi fmy Mümkün olduğu kadar varil yağı koydurmuyorum. Birde DPF muhabbeti var (yağ ile ne alakası varsa) Her kafadan bir ses çıkıyor. Sonuç olarak standarttan devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Ben ford a kızgınım beni arayış içine iten ford neden mi 2012 dizel focus ve volvo s40 ta aynı motor var focusamobil süper 3000 yarı sentetik Volvo ya mobil 1 0w 30 fuel economy tam sentetik aynı motora neden farklı yağ mobil ve forda soruyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 21 dakika önce, Kubilay Yıldırımbayazıt yazdı: aynı motora neden farklı yağ mobil ve forda soruyorum. Motorun birebir aynı olduğundan emin miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Motorun birebir aynı olduğundan emin miyiz? Beygir gücü tork tüketim emisyon ford Volvo ortaklığı ve motorun görüntüsüne göre aynı Cem abi. Öyleki Volvoyu incelediğimde dizel focusa baktığımı sanacak kadar eminim. Nette bunu buldum ne derece güvenilir emin değilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 01.09.2016 - 14:04 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: DPF'siz yeni dizel araç bulamazsınız. Ama sizinki eski jenerasyondu şimdi yenileri kullanılıyor. Benim araçta 2013 focus dizel 115 lik olanlardan. Katolokta yağ spesifikasyonlarına bakarak Mobil 5/30 ( fotodaki ) yağ kullandım gecen servis. Şimdi de aynı yağdan aldım. Yetkili servis dışındaki ustam senin araba dpf li dedi. Neden dpf lisini almadın dedi. Ama yağ Ford spesifikasyonlarını (katologtaki )taşıyor. Sıkıntı olur mu? Aklıma takıldı. Yaklaşık 3 ayda bir uzun yol yaptığımdan ve şehir içinde bile çok pasif kullanım yapmadığımdan sıkıntı olmaz diye düşündüm. Yanlış mıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Siz doğru olanı almışsınız, hiç sorun yok İyi yolculuklar --0 dakika sonra eklendi-- 30 dakika önce, Serkan Gülhan yazdı: Sıkıntı olur mu? Aklıma takıldı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Ben son 2 senedir. Citroën imde ve Focusumda Motul X clean FE kullanıyorum. Ayrıca her motor yağı değişiminden önce würth veya liqui moly nin motor iç temizleyicisini kullanıyorum. Gayet memnunum yakıt ekonomisi için özel üretilmiş bir yağ özellikle uzun yolda 0.2 lt daha az yakmaya başladım. Gayet memnunum yağdan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 1.6 TDCİ Euro 5 motorlar için Castrol EDGE kullanan oldum mu ?? Yada kullansak ne olur ?? http://www.hepsiburada.com/castrol-edge-5w-30-c3-4litre-p-HBV0000019GI6 Bende kullanıyorum bi sıkıntısı yok c3 özelliklisini yalnız sağlam bi yağ marketinden almanızı tavsiye ederim hepsiburadadan mobil 3000 almıştım araba bögürüyodu resmen sahte ihtimalini düşündüm değiştirdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Yavaş yavaş bu noktaya doğru gidiyoruz... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2017 Yavaş yavaş bu noktaya doğru gidiyoruz... Gerçekten doğalmı soğuk presmi asidide oranı nedir:)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2017 Yavaş yavaş bu noktaya doğru gidiyoruz... 5 litreliği de varmış [emoji16][emoji16]süper 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Mobil 1 0w 30 un şartnamesi ve teknik verileri belki işinize yarar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yakup goksu Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Ben bu bakımda mobil 5w20 kullandım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap