Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201412 yıl comment_244283 Bugün, orjinal düğmelerde olup yuvarlak düğmelerde olmayan iç kısımlarında plastik bir tırnak farkettim. Bu plastik parça tam sağa veya tam sola dayandıktan sonra daha fazla çevrilmesini engelleyip paneli korumak için yapılmış. Çok basit ama çok önemli bir parça bu. Ben sıcak soğuk ayarı düğmesini sağa fazla çevirince tam tur atıyor. Orjinalini takınca sonda duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201412 yıl comment_244333 neyse artık olan oldu.Bırakmaktan başka çare yok .Sonuçları paylaşırım bu başlıkta.Teşekkürler Servistemi yaptıracaksınız? Gerek parça gerek işçilik olarak epey fark eder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201412 yıl Yazar comment_244345 Servistemi yaptıracaksınız? Gerek parça gerek işçilik olarak epey fark eder. bana en yakın il Konya.Spoiler taktırmak için birkaç özel servis aradım yapacakları şey spoileri aracın renginde boyayıp basit bir montaj işi .İnanın adamlara bu işlemi elli defa felan söylemişimdir bana verdikleri cevap ''hiç yapmadık abi araca bakmamız lazım'' oldu.Daha önlerine 3 kasa focus geldiğinden bile şüpheliyim.Bu adamlara şimdi araba teslim etmek de içimden gelmiyor.Yetkili servise şu durumda mecbur gibi bişeyim. Onu normalde bozan olmaz zaten Biraz sert çevirdim kırıldı ,ford işte ne olacak diyorum geneli vw hayranı olan yolcularımın da egosunu tatmiş etmiş oluyorum ayrıcana Mayıs 22, 201412 yıl hüseyin ipek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201412 yıl comment_244348 bana en yakın il Konya.Spoiler taktırmak için birkaç özel servis aradım yapacakları şey spoileri aracın renginde boyayıp basit bir montaj işi .İnanın adamlara bu işlemi elli defa felan söylemişimdir bana verdikleri cevap ''hiç yapmadık abi araca bakmamız lazım'' oldu.Daha önlerine 3 kasa focus geldiğinden bile şüpheliyim.Bu adamlara şimdi araba teslim etmek de içimden gelmiyor.Yetkili servise şu durumda mecbur gibi bişeyim. Biraz sert çevirdim kırıldı ,ford işte ne olacak diyorum geneli vw hayranı olan yolcularımın da egosunu tatmiş etmiş oluyorum ayrıcana ilk mesajınızda antalyada olabilir yazmışsınız, bence Cem usta ile görüşmeden karar vermeyin. Parçayı çıkmada kullanabilirsiniz, Elvan Ford Ahmet abiye selamımı söylerseniz yardımcı olur. Ayrıca forumda paylaşılan Çakır oto gibi parçacılardan ve EROL otodan fiyat almanızı tavsiye ederim. En azından parçayı dışardan alıp montajını servise yaptırmayı düşünebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201412 yıl Yazar comment_244349 Cem ustayı arıycam.ZAten bu araçtan anlayan özel usta araştırıyorum.Yetkili servisin nazından ve parasından bıkmış durumdayım.Ancak sorun şu Antalyada 1 hafta kalamam eğer aracın gerçekten 1 haftalık işi varsa tabi.Bir iki günde sorun çözülecek olsa beklemem zaten.Ustayla görüşmekte fayda var tabi .Erol otoyu iki hafta kadar önce bir parça için aradım bana otosanın fiyat listesiyle aynı rakamları verdiler.Otosanla aynı parayı ödeyeceksem niye senden tedarik edeyim ki parçayı diyip kapatmıştım ilk mesajınızda antalyada olabilir yazmışsınız, bence Cem usta ile görüşmeden karar vermeyin. Parçayı çıkmada kullanabilirsiniz, Elvan Ford Ahmet abiye selamımı söylerseniz yardımcı olur. Ayrıca forumda paylaşılan Çakır oto gibi parçacılardan ve EROL otodan fiyat almanızı tavsiye ederim. En azından parçayı dışardan alıp montajını servise yaptırmayı düşünebilirsiniz. Elvan ford da Antalya 'da mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201412 yıl comment_244350 Cem ustayı arıycam.ZAten bu araçtan anlayan özel usta araştırıyorum.Yetkili servisin nazından ve parasından bıkmış durumdayım.Ancak sorun şu Antalyada 1 hafta kalamam eğer aracın gerçekten 1 haftalık işi varsa tabi.Bir iki günde sorun çözülecek olsa beklemem zaten.Ustayla görüşmekte fayda var tabi .Erol otoyu iki hafta kadar önce bir parça için aradım bana otosanın fiyat listesiyle aynı rakamları verdiler.Otosanla aynı parayı ödeyeceksem niye senden tedarik edeyim ki parçayı diyip kapatmıştım Elvan ford da Antalya 'da mı ? Ne bir haftası hocam, 1 saatlik işi var. Ankarada. Çakırlada görüşün ellerinde olan parçalarda otosan fiyatıyla çok farklı çıkabiliyor, depoda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201412 yıl Yazar comment_244351 Cem ustayı arıycam.ZAten bu araçtan anlayan özel usta araştırıyorum.Yetkili servisin nazından ve parasından bıkmış durumdayım.Ancak sorun şu Antalyada 1 hafta kalamam eğer aracın gerçekten 1 haftalık işi varsa tabi.Bir iki günde sorun çözülecek olsa beklemem zaten.Ustayla görüşmekte fayda var tabi .Erol otoyu iki hafta kadar önce bir parça için aradım bana otosanın fiyat listesiyle aynı rakamları verdiler.Otosanla aynı parayı ödeyeceksem niye senden tedarik edeyim ki parçayı diyip kapatmıştım.Yarın verdiğiniz arkadaşları da arayıp bir durum değerlendirmesi yapıcam.Teşekkürler yardımınız için. Bu Arada Elvan ford da Antalya 'da mı bulunuyor ? Ne bir haftası hocam, 1 saatlik işi var. Ankarada. Çakırlada görüşün ellerinde olan parçalarda otosan fiyatıyla çok farklı çıkabiliyor, depoda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. pardon düzenlerken yazmışsınız. 1 saat değil birkaç gün bile feda edeblirim.Yeterki sorun çözülsün ve daima gidebileceğim bir özel servis bulmuş olayım.Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.Çok makbule geçti gerçekten.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201412 yıl comment_244352 rica ederim, buda ebaydan örnek, http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-OEM-CLIMATE-CONTROL-ASSEMBLY-2012-2013-FORD-FOCUS-CM5Z-19980-A-/230788846127?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AFocus&hash=item35bc16522f&vxp=mtr Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201412 yıl comment_244847 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-focus-3-kalorifer-kontrol-paneli-gucmanlar-oto-165341924/detay Olmadı bunu alıp takarsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201412 yıl comment_244858 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-focus-3-kalorifer-kontrol-paneli-gucmanlar-oto-165341924/detay Olmadı bunu alıp takarsınız. Fiyatlar semboliktir demiş adam ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201412 yıl comment_245302 hüseyin arkadasım anlattığın olayın aynısı bende oldu.klima düğmelerini güzelce cıkardım.daha sonra aldığım ürünlerin ilk 2 tanesini sorunsuz birsekilde taktım. 3.düğmeyi takarken yerine tam oturduğu halde düğmede sıkıntı yasadım.arabanın orjinal klima düğmelerini takıp servise giderek klimamda sorun olduğunu söyledim.aracı servise bıraktıktan sonra beni aradılar klimamın değiseceğini söyleyip otosandan parcayı isteyip takacaklarını söylediler.sorunsuz bisekilde isimi hallettim.aracı bugün bıraktıysam yarın hazır birsekilde aldım.oda parcanın gelmesi 1 gün bulduğu icin servislerde herseyi doğru söylememek gerekiyor bazen bu sekilde yaparsan garanti kapsamında klimanın değisimini yaparlar arkadasım yardımcı olabildiysem ne mutlu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201412 yıl comment_245317 hüseyin arkadasım anlattığın olayın aynısı bende oldu.klima düğmelerini güzelce cıkardım.daha sonra aldığım ürünlerin ilk 2 tanesini sorunsuz birsekilde taktım. 3.düğmeyi takarken yerine tam oturduğu halde düğmede sıkıntı yasadım.arabanın orjinal klima düğmelerini takıp servise giderek klimamda sorun olduğunu söyledim.aracı servise bıraktıktan sonra beni aradılar klimamın değiseceğini söyleyip otosandan parcayı isteyip takacaklarını söylediler.sorunsuz bisekilde isimi hallettim.aracı bugün bıraktıysam yarın hazır birsekilde aldım.oda parcanın gelmesi 1 gün bulduğu icin servislerde herseyi doğru söylememek gerekiyor bazen bu sekilde yaparsan garanti kapsamında klimanın değisimini yaparlar arkadasım yardımcı olabildiysem ne mutlu Bu yalancılık ve sahtekarlık değil mi? Siz kendinize yediriyor olabilirsiniz ancak bari başkalarına tavsiye etmeyin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201412 yıl comment_245662 servislerde herseyi doğru söylememek gerekiyor bazen bu sekilde yaparsan garanti kapsamında klimanın değisimini yaparlar arkadasım yardımcı olabildiysem ne mutlu Böyle birşey yapsam misliye çıkardı benden. O arabaya eşimi, annemi/babamı bindiremezdim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201412 yıl Yazar comment_246018 Böyle birşey yapsam misliye çıkardı benden. O arabaya eşimi, annemi/babamı bindiremezdim.. Tamam da atıyorum 100 liralık tamiri 500-600 liraya fatura eden servisin sahtekarlığı ne olacak?Üstelik 350 liraya garanti uzatma yapılmışken.Bunu da değerlendirmek lazım. hüseyin arkadasım anlattığın olayın aynısı bende oldu.klima düğmelerini güzelce cıkardım.daha sonra aldığım ürünlerin ilk 2 tanesini sorunsuz birsekilde taktım. 3.düğmeyi takarken yerine tam oturduğu halde düğmede sıkıntı yasadım.arabanın orjinal klima düğmelerini takıp servise giderek klimamda sorun olduğunu söyledim.aracı servise bıraktıktan sonra beni aradılar klimamın değiseceğini söyleyip otosandan parcayı isteyip takacaklarını söylediler.sorunsuz bisekilde isimi hallettim.aracı bugün bıraktıysam yarın hazır birsekilde aldım.oda parcanın gelmesi 1 gün bulduğu icin servislerde herseyi doğru söylememek gerekiyor bazen bu sekilde yaparsan garanti kapsamında klimanın değisimini yaparlar arkadasım yardımcı olabildiysem ne mutlu yahu aracın klimasında bir sorun yok ki Rıdvan Bey,klimayı neden değiştiriyorlar? Mayıs 31, 201412 yıl hüseyin ipek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201412 yıl comment_246020 Tamam da atıyorum 100 liralık tamiri 500-600 liraya fatura eden servisin sahtekarlığı ne olacak?Üstelik 350 liraya garanti uzatma yapılmışken.Bunu da değerlendirmek lazım. 100 liralık tamiri 500-600 liraya fatura etmek sahtekarlık değil, ancak kazık olur. 350 liraya garanti uzattıysanız garanti bir parça normal kullanımda bozulursa garantiden değişmiş olur. Yani ne alakası var? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın