Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201412 yıl Yazar comment_250742 güncel Biraz zaman oldu yoğunluktan sonuçları paylaşamadım. Geçen salı otokoç'a bıraktım aracı.Nedenini de söyledim ,açıp baktılar çarklarda bir sıkışma olmuş giderdik sorun yok dediler,düzeldi.Ancak klima nedeniyle kokpit söküldüğünde aracın klima motor pervanesinin kırık olduğunu tespit etmişler.Parçanın değeri 1700 tl civarı ve ciddi bir sorun olduğunu söylediler.Garanti kapsamında parçanın %20 sini ödedim (295 tl).Çıkarken usta şunu söyledi''İyi ki ek garanti yaptırmışsınız yoksa 4 binden aşağıya çıkamazdı araç buradan''... Açıkcası ne olup bittiği konusunda pek fikrim yok. Sonuç :klima düğmesi sorunu basit bir sorun,Allah başka dert vermesin,saygılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201412 yıl comment_250745 güncel Biraz zaman oldu yoğunluktan sonuçları paylaşamadım. Geçen salı otokoç'a bıraktım aracı.Nedenini de söyledim ,açıp baktılar çarklarda bir sıkışma olmuş giderdik sorun yok dediler,düzeldi.Ancak klima nedeniyle kokpit söküldüğünde aracın klima motor pervanesinin kırık olduğunu tespit etmişler.Parçanın değeri 1700 tl civarı ve ciddi bir sorun olduğunu söylediler.Garanti kapsamında parçanın %20 sini ödedim (295 tl).Çıkarken usta şunu söyledi''İyi ki ek garanti yaptırmışsınız yoksa 4 binden aşağıya çıkamazdı araç buradan''... Açıkcası ne olup bittiği konusunda pek fikrim yok. Sonuç :klima düğmesi sorunu basit bir sorun,Allah başka dert vermesin,saygılar. O düğmeler için kokpit mi sökülmüş. Sökülen kırık motor pervanesini gördünüz mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201412 yıl Yazar comment_250750 O düğmeler için kokpit mi sökülmüş. Sökülen kırık motor pervanesini gördünüz mü? düğmedeki sıkıntıyı görmek için kokpiti sökmemiz lazım dediler.Söktükten sonra da pervane olayı çıktı.Pervaneyi tam görmedim sadece kırık parçaları gösterdiler.Uzun vaadede ciddi problem olacağını söylediler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20178 yıl comment_450460 Aynı sorunu bugün ben de yaşadım. İlk ikisini gayet kolay taktım ama 3.dügmede aynı sorunu yaşadım. Birkaç parça cıkmacılari aradım. 300-400 TL fiyat çektiler. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın