Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242700 http://www.aliexpress.com/item/Huahong-Free-shipping-2012-2014-Ford-Focus-3-sedan-LED-rear-lights-light-guide-tail-light/1729217334.html Boş vaktim olunca öylesine bakıyordum. Böyle bir ürün buldum. Fena değil de, sadece stop lambalarının yandığı kısmı Jetta'ya benzettim. Bunun dışında güzel olmuş. Ne dersiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242705 Fena durmuyor. Yanmıyorken de çok abartılı bir görüntüsü yok. Fiyatı yüksek gibi sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242709 Ümit bey çok güzel ve pahalı yakın zamanda türkiyede bunları görürüz zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242710 Çok hoşmuş gerçekten, feedbacklere de baktım, yorumlar iyi,alanlar memnun gibi. Fiyat için yorum yapamayacağım , hatırlıyorum da Hyundai i30'un buna benzer arka ledlerini taktıranlar olmuştu servisinde 1000 küsür para vermişlerdi, bana çok gelmişti o zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl Yazar comment_242711 Ben bu tür ürünlere oldum olası sıcak olamadım. Nedeni ise bir tanesinin bozulması durumunda takım olarak yeniden almak zorunda kalınması. Focus 3 lerde de arka stop grubu toplam 4 parçadan oluşmakta ki, bence ciddi sorun. Ürünün fiyatı ise pahalı. Ancak çok uçuk bir fiyatı olmadığını düşünüyorum. Orjinal stoplarını da 750 tl gibi bir rakama alabiliriz. Bu tür ürünlerin de orjinale yakın fiyatlarının olması normal. Ama ürün gerçekten güzel ve bence Focus 3 sedan ın en büyük tasarım eksiği bu led stoplar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl Yazar comment_242725 4 parçadan oluşması çok kötü bişey Tasarım acisindan iyi bir şey. Bir cok stop tasarımından daha iyi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242726 Bunları şu Adana'da faaliyet gösteren işletmenin sitesinde de görmüştüm,fiyat hakkında yorum yazmamışlar fakat fotoğraf ve video mevcut instagram hesabınız varsa bakabilirsiniz buradan ve buradan . Daha uygun denilir mi fiyatına bilemiyorum fakat daha uygun yazılırsa düşünülmesi gereken bir parça bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl comment_242740 çok mu gerekli? fiyat/ihtiyaç oranı düşünülmeli.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl Yazar comment_242748 çok mu gerekli? fiyat/ihtiyaç oranı düşünülmeli.. Gerekli değil tabi ama işte bulduk böyle bir şey de var bakın. İhtiyacı olan, düşünen varsa buradan temin edebilir demek istedim ben. Yoksa arkada led yanacak diye o kadar para vermezdim. 500 gayme ederi var benim gözümde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl comment_242749 Gerekli değil tabi ama işte bulduk böyle bir şey de var bakın. İhtiyacı olan, düşünen varsa buradan temin edebilir demek istedim ben. Yoksa arkada led yanacak diye o kadar para vermezdim. 500 gayme ederi var benim gözümde. Sana demedim Ümitçiğim.. Genel olarak söylüyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl comment_242757 2 depo benzin alırım o paraya.Zaten araba kullanırken görmediğim bişey.Arkadan gelene hitap ediyor.Genelde önde kimse kalmıyor nedense.Neyse işin şakası bir yana led için bence de o kadar para vermeye gerek yok.Altı üstü ışık yanıyormu yanıyor.Gerisi teferruat bence.o parayı led stopa vermektense arabanın altına zift attırıp ses yalıtımını güzelleştiririm ben olsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201412 yıl comment_242760 @Semih G., O firmaya pek takılma bence neden? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın