Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 (Sedan) Led Stop Buldum!!!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

http://www.aliexpress.com/item/Huahong-Free-shipping-2012-2014-Ford-Focus-3-sedan-LED-rear-lights-light-guide-tail-light/1729217334.html

Boş vaktim olunca öylesine bakıyordum. Böyle bir ürün buldum. Fena değil de, sadece stop lambalarının yandığı kısmı Jetta'ya benzettim. Bunun dışında güzel olmuş. 

Ne dersiniz?

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 13,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gökhan UÇAR
    Gökhan UÇAR

Arkadaslar bilip bilmedn yorum yapip baskalarini kotulemeyelim. Uzun zamandir bakmiodum foruma bi girdim sedan stop yazio bi bakam dedim benim aracin resimleri. Ben urunu o adanada yeri fln belli deil

• Telefonlara bakmamaya bisey diyemem ama digerleri normal, firma zaten ithalat yapan (ufak) ve (yeni) bir firma, dükkan vs olmayabilir yani. Ben Facebook'tan iletişime geçtim bi kac kere ve sorularıma

• Fatih Mehmet USLU
    Fatih Mehmet USLU

Fena durmuyor. Yanmıyorken de çok abartılı bir görüntüsü yok. Fiyatı yüksek gibi sadece.

Yanıtlama zamanı:

Ümit bey çok güzel ve pahalı yakın zamanda türkiyede bunları görürüz zaten

Yanıtlama zamanı:

Çok hoşmuş gerçekten, feedbacklere de baktım, yorumlar iyi,alanlar memnun gibi. Fiyat için yorum yapamayacağım , hatırlıyorum da Hyundai i30'un buna benzer arka ledlerini taktıranlar olmuştu servisinde 1000 küsür para vermişlerdi, bana çok gelmişti o zaman.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben bu tür ürünlere oldum olası sıcak olamadım. Nedeni ise bir tanesinin bozulması durumunda takım olarak yeniden almak zorunda kalınması. Focus 3 lerde de arka stop grubu toplam 4 parçadan oluşmakta ki, bence ciddi sorun. 

Ürünün fiyatı ise pahalı. Ancak çok uçuk bir fiyatı olmadığını düşünüyorum. Orjinal stoplarını da 750 tl gibi bir rakama alabiliriz. Bu tür ürünlerin de orjinale yakın fiyatlarının olması normal. Ama ürün gerçekten güzel ve bence Focus 3 sedan ın en büyük tasarım eksiği bu led stoplar. 

Yanıtlama zamanı:

4 parçadan oluşması çok kötü bişey

Yanıtlama zamanı:

Bunları şu Adana'da faaliyet gösteren işletmenin sitesinde de görmüştüm,fiyat hakkında yorum yazmamışlar fakat fotoğraf ve video mevcut instagram hesabınız varsa bakabilirsiniz buradan  ve buradan . Daha uygun denilir mi fiyatına bilemiyorum fakat daha uygun yazılırsa düşünülmesi gereken bir parça bence.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

çok mu gerekli? fiyat/ihtiyaç oranı düşünülmeli..

Gerekli değil tabi ama işte bulduk böyle bir şey de var bakın. İhtiyacı olan, düşünen varsa buradan temin edebilir demek istedim ben. Yoksa arkada led yanacak diye o kadar para vermezdim. 500 gayme ederi var benim gözümde.

Yanıtlama zamanı:

Gerekli değil tabi ama işte bulduk böyle bir şey de var bakın. İhtiyacı olan, düşünen varsa buradan temin edebilir demek istedim ben. Yoksa arkada led yanacak diye o kadar para vermezdim. 500 gayme ederi var benim gözümde.

Sana demedim Ümitçiğim.. Genel olarak söylüyorum..

Yanıtlama zamanı:

2 depo benzin alırım o paraya.Zaten araba kullanırken görmediğim bişey.Arkadan gelene hitap ediyor.Genelde önde kimse kalmıyor nedense.Neyse işin şakası bir yana led için bence de o kadar para vermeye gerek yok.Altı üstü ışık yanıyormu yanıyor.Gerisi teferruat bence.o parayı led stopa vermektense arabanın altına zift attırıp ses yalıtımını güzelleştiririm ben olsam.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.