Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Youtube'a Erişim Kapatıldı.

Featured Replies

• Yanıt 103
  • Görüntüleme 13,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

1. Devlet dairesinde güvenliği sağlamaktan aciz isen böyle yasaklarla da bir yere varamazsın 2. Servis edilen malzemenin sahibi her zaman düşmanımız değildir 3. Bilişim ortamında bilgi paylaşımını k

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Tabiki silerim, zorla tutma gibi huyumuz yok henüz Kimse size sus demedi zaten sadece üslub'a hayır dedik.  Anlayış için teşekkürler. Umarım kısa sürede; siz, biz, onlar, şunlar demeden ülkenize hiz

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Okuldan eve geçince bende çözümü sadece Dns ile buldum. Buyrun    

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

129.250.35.250

129.250.35.251

Bunu deneyin arkadaşlar garantili..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ya sağda solda erişim açıldı diye okuyorum ama şimdi yine girdim, bu sefer TİB tarafından İDARi TEDBİR uygulanmaktadır yazıyor.. 

Hep öyleydi zaten, fakat sen dns serverın update olmamış olabilir. Veya senin browserın cacheli dns kullanıyor olabilir. Sen bir kapat-aç bilgisayarını bence :)

Yanıtlama zamanı:

Hep öyleydi zaten, fakat sen dns serverın update olmamış olabilir. Veya senin browserın cacheli dns kullanıyor olabilir. Sen bir kapat-aç bilgisayarını bence :)

Hergün açıp kapatıyorum, kapatırken CCleaner yapıyorum hatta..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mac ise bilgisayarın açıp kapatmak yetmeyebilir, şayet çalışan programları bulunduğu şekilde geri açıyor. cmd+q ile browserını komple kapatıp dene birde.

Yanıtlama zamanı:

Mac ise bilgisayarın açıp kapatmak yetmeyebilir, şayet çalışan programları bulunduğu şekilde geri açıyor. cmd+q ile browserını komple kapatıp dene birde.

Benim de aynı. işyeri bilgisayarım. açıldı kapandı . ama youtube gene kapalı.. acaba TT açmamış olabilir mi ? 

Yanıtlama zamanı:

yok yok ben şimdi bakındım. TİB gece yarısı açıklama yapmış mahkeme kararına rağmen bazı içerikler devam ettiği için erişim engeli devam ediyormuş. 

Yanıtlama zamanı:

Dün akşam saatlerindeki bir kararla açılmıştı  youtube en azından kablo net açmıştı gece yarısı başka mahkeme tekrar kapatmış.. Ne desem bilemedim yalancı çoban durumuna düştüğüme mi yanayım ülkemin mahkemelerinin ne güzel çalıştığına mı 

Yanıtlama zamanı:

Mac mi?  :blink:  :hmm:  :hmm:  :dontknow:

No matches were found...

Bildiğin Windows işlemcili PC yahu..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mac mi?  :blink:  :hmm:  :hmm:  :dontknow:

No matches were found...

Bildiğin Windows işlemcili PC yahu..

Lokalinde kullanmış olduğun modem/router dns cacheliyor olabilir 8.8.8.8 8.8.4.4 veya benzerlerini kullanıcan o zaman.

Yanıtlama zamanı:

Yahu ne biçim bilgisayar kullanıcısısınız...

Değişik DNS'ler verildi, bir sürü VPN servisi var, Ulak-Net çatır çatır çalışıyor, aşın bir şekilde bu yasakları!

kafayi-kuma-gommek_531649_m.jpg

Yanıtlama zamanı:

Değişik DNS'ler verildi, bir sürü VPN servisi var, Ulak-Net çatır çatır çalışıyor, aşın bir şekilde bu yasakları!

abi evde kullanıyoruz tabii de.  

iş yerinde DNS değiştiremiyoruz admin şifresi istiyor.  VPNlere girmememizi de bilgi işlemci rica etmiş..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

abi evde kullanıyoruz tabii de.  

iş yerinde DNS değiştiremiyoruz admin şifresi istiyor.  VPNlere girmememizi de bilgi işlemci rica etmiş..

Bilgi işlemci neden rica etmiş acaba, merak ettim.

Yanıtlama zamanı:

Lokalinde kullanmış olduğun modem/router dns cacheliyor olabilir 8.8.8.8 8.8.4.4 veya benzerlerini kullanıcan o zaman.

İşyerinde FortiGuard var.. öyle DNS miş VPN miş yemiyor..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.