Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sigorta Poliçesindeki Yanlışlık


Önerilen Mesajlar

arkadaşlar öncelikle merhaba,aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 hafta önce 2013 model 1.6 tdci trend x focusumu aldım bir kaç gün evvel sigortasını bir arkadaş vasıtasıyla yaptırdım.sigorta poliçesinde kafama takılan bir nokta oldu poliçenin risk bilgileri bölümünde marka tipi kısmında : 203 --- escort ghia 1.3 yazıyor . ancak diğer tüm bilgiler tutuyor (motor,şaşi no plaka vb. )niye böyle olduğunu anlamış değilim. ikinci bir sorum da ruhsatta araç tipi kısmında dyb yazıyor aracın ticari adında focus yazıyor bu dyb nedir sizin ruhsatlarınızda da bu varmı yoksa benim arcaımda mı bir sorun var ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sigortaciyla görüştüm kendisi merkezine konuyla ilgili mail attı cevap olarak olumlu dönüş yapildi arac tipi sistemden duzeltildi policeyide tekrar onaylayip verdi.sebep olarak ise plakanin bi onceki kayitli oldugu arabayi gosterdi bilmiyorum nekadar doğru. ama para konusunda eksik yada fazla gibi bi konu gecmedi.tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Sigortanız büyük bi ihtimal ile Allianz sigortadan kesilmiş. Allianz sigortanın sisteminde şu var. Tipiyle oynama. Focus girince benim araba 496 lira sigortası ama B-max trend 90HP girincede 245tl çıkıyor. Bi sıkıntısı da yok. Ha onu düzeltirler ama zeyil farkı alırlar fiyat artar. Sigortacı uyguna kesilsin diye değişmiş tipini.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bunu panik veya dert etmenize gerek yok hiç bir sıkıntı olmaz. Önemli olan ruhsattaki motor şase ile poliçe motor şasesi uysun. Onda oynama varsa sıkıntı olur. Ford focus değilde fiesta atıyorum focus sw focus RS focus 1.0 eco falan girmek sıkıntı yaratmaz. Hem uygun poliçe bekleyin hemde bu hatalı olmaz. Paraya kıyarsınız neyse araba o yazar. Ama uygun olmasına bakıyorsanız tipiyle oynarlar. Ve dediğim gibi tipiyle oynanmış poliçe müşteri için değil aslında sigortacı için sıkıntıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.