Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl comment_225699 Polen filtresi ortamdaki havayı süzdüğünden ''ortamda yoğun toz ve partikül olduğu için tıkanmış'' derler ve geçerler. Dışardan bakıldığında servis haklı. Fakat işin ince detaylarına girince farklı sonuçlara ulaşılabilir.Mesela pdi(son kontrol) yapılırken teknisyenin sıcakta durmamak için araç içinde havalandırma açıp kontrol yapması. Veya araçta olası bir yazılımsal hatadan dolayı bilgisayar ile saatlerce uğraşması ve bu esnada aracın havalandırmasını çalıştırması Dışarıda karbonlu polen filtrelerinin en kralı 40 lira(Bosch). Fuzuli para vermeye gerek yok bence orijinal alıpta.Bosch karbonlu polen filtresi oldukça yeterlidir. 15 liraya da var F3 uyumlu polen filtreleri. Servisler yüksek giderlerini parçadan kazanıyorlar ve basit bir polen filtresinden %200 oranlarında kazanıyor servisler.Ondan önce Otosan bile ciddi oranda kazanıyor.Maliyeti 10 dolar olmayacak parçalara 50 dolar isteniyor maalesef... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl Yazar comment_225701 Aynen katılıyorum sarf malzemeleri kendimiz alıp takalım en güzeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl comment_225702 Aynen katılıyorum sarf malzemeleri kendimiz alıp takalım en güzeli Yukarıda videosunu paylaştım gayet kolay ben bakım yaptırırken de söylicem değiştirmesinler kendim değiştiririm. Polen Filtresi işciliği 100 lira mı ne alıyolar bir de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl comment_225706 Yukarıda videosunu paylaştım gayet kolay ben bakım yaptırırken de söylicem değiştirmesinler kendim değiştiririm. Polen Filtresi işciliği 100 lira mı ne alıyolar bir de. Yuh diyeydin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl comment_225711 Yuh diyeydin. Demene gerek yok abi bakıma gittiğinde faturaya bak yazıyorlar. Mesela Doğan Kurban beyin 300 tl masrafı çıkmış onun yarısı işçiliktir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl Yazar comment_225714 96 tl aldılar değişime. Eğer polen filtreniz dolduysa sakın servise gitmeyin tavsiyemdir. O 300 tl 4 aydabir filtre dolarsa yıllık filtre parası olarak hesaplamıştık Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl comment_225717 96 tl aldılar değişime. Eğer polen filtreniz dolduysa sakın servise gitmeyin tavsiyemdir. O 300 tl 4 aydabir filtre dolarsa yıllık filtre parası olarak hesaplamıştık Hmm benim aklımda yalnış kalmış 96 lira yine biraz insaflıymış Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl comment_225720 Abicim 4000 km aracın polen filtresi dolması çok anormal, bir değişik olay olabilir. Çünkü bir yakınımızda vw sıfır araç aldığında tırdan indirirken sürtmüşler aracı sol arka kapı değişik verilecekti farketmesek. Hala mahkemeleri falan devam ediyor. Benzer olayları yaşanabilir. Farklı servislere de göstermende fayda var derim. Mart 10, 201412 yıl Doğancan Kapıcı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl Yazar comment_225722 Eski filtre duruyo farklı servise götürüp gösteriyim en iyisi gerekirse mahkeme yoluyla hakımızı arayalım. O değil filtre yarın dolsa yine para isteyecekler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_225901 Bir filtre için mahkemeyle falan uğraşmayın, zaten kazanmanız zor. Ayrıca başka servise gösterirseniz alacağınız cevaplar da filtre iyi durumda ile bu dolmuşa kadar soracağınız kişinin ruh haline göre değişir. Ben filtrenin hatalı üretim olabileceğini düşünüyorum. Yeni filtreyle izlenimleriniz nasıl olacak onu bekleyin bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl Yazar comment_225903 Cem Abi ne diyebilirim ki sonuna kadar haklısın. En mantıklı yol sizin söylediğiniz yol. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_225996 Filtreyi kendimiz değiştirdiğimizde hangi parçaları etkileyeceğini söyleyebilirler ve sorun çıkarabilirler? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226152 Filtreyi kendimiz değiştirdiğimizde hangi parçaları etkileyeceğini söyleyebilirler ve sorun çıkarabilirler? Şaka mı bu? Öcü gibi korkuyor muyuz servislerden? Kaç kere yazdım, orjinal faturalı yedek parça ile ve doğru işçilikle yapılmış yetkili servis dışı da olsa hiç bir bakımda aracı garanti dışı bırakamazlar. Garanti dışı kalması için ya işçilik hatası kanıtlanacak, ya da yanlış parça takıldığı. Bu kadar... Ustanıza/kendinize güveniyorsanız ve yine güvenilir bir parça tedarikçiniz varsa hiç yetkili servise uğramadan bütün işlerinizi yaptırabilirsiniz. Nasıl bir korku salmışlarsa insanlara... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226163 Şaka mı bu? Öcü gibi korkuyor muyuz servislerden? Kaç kere yazdım, orjinal faturalı yedek parça ile ve doğru işçilikle yapılmış yetkili servis dışı da olsa hiç bir bakımda aracı garanti dışı bırakamazlar. Garanti dışı kalması için ya işçilik hatası kanıtlanacak, ya da yanlış parça takıldığı. Bu kadar... Ustanıza/kendinize güveniyorsanız ve yine güvenilir bir parça tedarikçiniz varsa hiç yetkili servise uğramadan bütün işlerinizi yaptırabilirsiniz. Nasıl bir korku salmışlarsa insanlara... Hocam doğru söylüyorsunuz da inanın zerre kadar da olsa bu tarz bir konu nedeniyle servisle tartışmak istemiyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın