Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
29.06.2019 - 13:52 tarihinde, Ümit.Çakır yazdı:

Forscan ile açılması gerekiyor ben  forscan ile sadece alarmı etkinlestirebildim gerisini yapamadım. Forscan ile ilgili nasıl yapılacağı konusunda herhangi bir paylaşım yapilmadi

Forscan ile alarm ve hıza duyarlı kapı kilitlemeyi aktif ettim. Ama aux’u açamadım kablosunu çektim. Camları kısaltamadım. Korna geri bildirimini açamadım. 120 km yi geçince sesli uyarıyı açamadım. Müdendislik modu 2 de aux var ama değer girişine izin vermiyor. Nasıl değiştiriceğim bir türlü bulanadım. Bakmadığın forum kalmadı. 

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 754k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
26.03.2019 - 12:14 tarihinde, Ümit.Çakır yazdı:

istanbul bağcılarda yardıma ihtiyacı olan olursa yardımcı olurum.

Ümit abi sayesinde aracımın bütün özellikleri açıldı burdan çok teşekkür ediyorum ilgisi alakası için sarp abinin video da bir o kadar işimizi kolaylaştırdı kısacası emeği geçen herkese teşekkür ederim ?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Abdurrahim K. yazdı:

Ümit abi sayesinde aracımın bütün özellikleri açıldı burdan çok teşekkür ediyorum ilgisi alakası için sarp abinin video da bir o kadar işimizi kolaylaştırdı kısacası emeği geçen herkese teşekkür ederim 

Kazasiz belasız günlerde güle güle kullan kardeşim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu 

Yanıtlama zamanı:

Forscan ile aux'u nasıl etkin hale getirebilirim ? 

2.JPG

3.JPG

Yanıtlama zamanı:

YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ İÇİN SATIN ALABİLECEĞİM ELM 327 KABLO LİNKİ ATABİLİR MİSİNİZ ?

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Ali Fırat Yılmaaz yazdı:

YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ İÇİN SATIN ALABİLECEĞİM ELM 327 KABLO LİNKİ ATABİLİR MİSİNİZ ?

Küçük harflerle eski mesajlara veya tanımlanan yazılara göre siz aratarak ürünlere erişebilirsiniz. Sabit bir link ile alınan her ürünün aynı olmama ihtimali var, içerikleri okuyun ve alın.

Yanıtlama zamanı:

Kusura bakmayın yeni olduğum için bilmiyorum geçmiş yazılara baktım chipste flan filan bir şeyler yazılmış kafam çok karıştı şu üründen sipariş verdim doğru mudur ? https://urun.n11.com/tespit-ve-test-cihazlari/elm327-modifiye-cihazi-ford-gizli-ozellik-acma-ve-test-cihazi-P315667219

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Ali Fırat Yılmaaz yazdı:

Kusura bakmayın yeni olduğum için bilmiyorum geçmiş yazılara baktım chipste flan filan bir şeyler yazılmış kafam çok karıştı şu üründen sipariş verdim doğru mudur ? https://urun.n11.com/tespit-ve-test-cihazlari/elm327-modifiye-cihazi-ford-gizli-ozellik-acma-ve-test-cihazi-P315667219

https://www.focusclubtr.com/search/?q=ELM327&type=forums_topic&item=7014

Yanıtlama zamanı:

Focccus programı için hangi versiyon son sürüm? 0.8.6 mi 0.8 mi ya da önerdiğiniz hangi sürümden indireyim en sıkıntısını hangisidir

Yanıtlama zamanı:
54 dakika önce, Ali Fırat Yılmaaz yazdı:

Focccus programı için hangi versiyon son sürüm? 0.8.6 mi 0.8 mi ya da önerdiğiniz hangi sürümden indireyim en sıkıntısını hangisidir

Hocam yazıyor işte, 0.8.6 tabi ki sonuncu. 

Yanıtlama zamanı:

Ankarada bana bu konuda yardımcı olacak varsa lütfen iletişime geçebilir mi kendimie guvenemiyorum yanlis bir şey yaparim diye korkuyorum. 

Yanıtlama zamanı:
02.07.2019 - 12:37 tarihinde, Ahmet Yerebakan yazdı:

Forscan ile aux'u nasıl etkin hale getirebilirim ? 

2.JPG

3.JPG

Forumda forscan ile özelliklerin nasıl açıldığı ile ilgili herhangi bir paylaşım yapilmadi.  Konusunda uzman arkadaşlar paylasacaktir diye düşünüyorum. 

Yanıtlama zamanı:

Emeği geçen herkese teşekkür ederim Elm327 kablosu elime ulaşır ulaşmaz denedim yokuş kalkış yardımı aktif hale getirdim.

Yanıtlama zamanı:

Ankara da bana yardımcı olabilecek varmı? Kablo aldım fakat bağlantı sağlayamadım. Kablo arızalı olduğuna kanaat getirip iade ettim. Aux, kapıların otomatik kilitlenmesi ve hill holder ı aktif etmek istiyorum.

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Onur Poyraz yazdı:

Ankara da bana yardımcı olabilecek varmı? Kablo aldım fakat bağlantı sağlayamadım. Kablo arızalı olduğuna kanaat getirip iade ettim. Aux, kapıların otomatik kilitlenmesi ve hill holder ı aktif etmek istiyorum.

Madem kablo almayı göze aldınız devamını da yapsaydınız keşke tekrar almak veya hataları buraya yazmak gibi böylelikle aramızda bir yardımcı olmak isteyen biri daha olurdu. ? Tabi foruma uğramaya devam edecekseniz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.