Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

Yol bilgisayarında çekiş kontrol açma kapama yapabiliyorsanız, ESP vardır. En hızlı oradan anlaşılabilir.

Evet hocam şuanda baktım o seçenek var :)

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
13.09.2017 - 08:56 tarihinde, Semih G. yazdı:

Aynı donanımda aynı model yılına sahip aracımızda açtık yokuş kalkış ve basınç uyarısını. Esp var diye düşünüyorum sizin araçta da o yüzden yapılır.

Aracı daha yeni aldık ve ilk arabamız sizce yapabilir miyim yoksa Ford servisine gidip onlara mı yaptirmaliyim?

Yanıtlama zamanı:
43 dakika önce, İbrahim Araç yazdı:

Aracı daha yeni aldık ve ilk arabamız sizce yapabilir miyim yoksa Ford servisine gidip onlara mı yaptirmaliyim?

Servis yapmaz böyle şeyleri (aranız çok çok iyi değilse).

Kendiniz yapabilirsiniz,yazılanları dikkatlice okuyup takip ederek çok zor değil. İhtiyacınız olan sadece pc ve elm kablosu

Yanıtlama zamanı:
09/13/2017 - 00:32 tarihinde, İbrahim Araç yazdı:

Hocam merhaba, Elm327 ile 2013 Model Trend X için de bu özellikleri aktif edebilir miyiz?

Evet yapılır.  istanbulda ben yardımcı olurum.

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı:

Evet yapılır.  istanbulda ben yardımcı olurum.

Allah razı olsun hocam ilginiz için, Çorlu'dayız maalesef. Araç tam anlamıyla bana ait olmadığı için de babam izin vermez İstanbul'a gitmeme.Tekirdağ,Silivri civarı olsa olabilirdi. :) 30 Eylül'de İstanbul'da olma ihtimalimiz var, siz de müsait olursanız inşallah görüşebiliriz. :)

İbrahim Araç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Allah razı olsun hocam ilginiz için, Çorlu'dayız maalesef. Araç tam anlamıyla bana ait olmadığı için de babam izin vermez İstanbul'a gitmeme.Tekirdağ,Silivri civarı olsa olabilirdi. [emoji4] 30 Eylül'de İstanbul'da olma ihtimalimiz var, siz de müsait olursanız inşallah görüşebiliriz. [emoji4]

Ben çorludayım yardımcı olurum müsait vakit
Yanıtlama zamanı:

@Özer Aksu  Abimizle bugün hallettik çok şükür Otomatik Kapı Kilitleme, Yokuş Kalkış Desteği ve Lastik Basınç Uyarısı'nı. Kendisine tekrar teşekkür ederim :)

Yanıtlama zamanı:
[mention=6073]Özer Aksu[/mention]  Abimizle bugün hallettik çok şükür Otomatik Kapı Kilitleme, Yokuş Kalkış Desteği ve Lastik Basınç Uyarısı'nı. Kendisine tekrar teşekkür ederim [emoji4]

Iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar daha önce de yazdım burada ama yanıt veren olmadı. Ankara yardımcı olabilecek arkadaşlar desteğinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler. 

--36 dakika sonra eklendi--
28.08.2017 - 01:57 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

özel mesaj hakkınız belli bir mesaj sayısına ulaşınca olacak. bknz kurallar.

vites değiştirme ışığı yapılır. ecomode, harekete başlayınca kapı kilitleme, radyo bilgilerini yol bilgisayarında gösterme açılır. 2.5 yapmayalı baya oldu hatırladıklarım bunlar, incelemek lazım. Bayramdan sonra Ankaradayım.

Ozan bey hala Ankara'da mısınız? Yardımcı olabilir misiniz?

Yanıtlama zamanı:

Dostlar, yaklaşık 2500 kere yanıtlanmış 200 bin kere okunmuş bir konu, her şey detaylı anlatılmış durumda. Hala yardımcı olmak isteyen biri varsa zaten görür ve cevap verir :) Dikkat ederseniz siteyle içli dışlı olmuş insanlar yardım alma konusunda biraz daha şanslı kendinizi karşınızdakinin yerine koyun, sadece bu konu için geldiği belli (ilk 5 mesajından biri) olan kişiler için ne kadar süre ayırabilirsiniz? Empati ile yaklaşarak talepleri iletmeniz faydanıza olabilir aksi halde biri yapmak istese bile vazgeçebilir.  

Yanıtlama zamanı:

Mrb arkadaşlar elm cihazımin daha önce bağlantısında sıkıntı yoktu ancak son zamanlarda bağlantı problemi yaşıyorum ve bugün bir saate yakın uğraştım fakat bir türlü elm yi görmedi araç sorun ne olabilir tşk

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
23 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı:

Mrb arkadaşlar elm cihazımin daha önce bağlantısında sıkıntı yoktu ancak son zamanlarda bağlantı problemi yaşıyorum ve bugün bir saate yakın uğraştım fakat bir türlü elm yi görmedi araç sorun ne olabilir tşk

driverları silip baştan yükleyin. olmazsa bozulmuştur sanırım.

Yanıtlama zamanı:

S.a abilerim bndede 2012 trendx var istanbuldayim yokus kalkis sistemini acicak bi abimiz varmidir bide kadran selamlama olmuyor sanirim bizim araclarda simdiden tesskkurler

Tuncay Akyildiz tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.