Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 20178 yıl comment_438620 9 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Yol bilgisayarında çekiş kontrol açma kapama yapabiliyorsanız, ESP vardır. En hızlı oradan anlaşılabilir. Evet hocam şuanda baktım o seçenek var Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438763 13.09.2017 - 08:56 tarihinde, Semih G. yazdı: Aynı donanımda aynı model yılına sahip aracımızda açtık yokuş kalkış ve basınç uyarısını. Esp var diye düşünüyorum sizin araçta da o yüzden yapılır. Aracı daha yeni aldık ve ilk arabamız sizce yapabilir miyim yoksa Ford servisine gidip onlara mı yaptirmaliyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438781 43 dakika önce, İbrahim Araç yazdı: Aracı daha yeni aldık ve ilk arabamız sizce yapabilir miyim yoksa Ford servisine gidip onlara mı yaptirmaliyim? Servis yapmaz böyle şeyleri (aranız çok çok iyi değilse). Kendiniz yapabilirsiniz,yazılanları dikkatlice okuyup takip ederek çok zor değil. İhtiyacınız olan sadece pc ve elm kablosu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438787 Konyada olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438847 09/13/2017 - 00:32 tarihinde, İbrahim Araç yazdı: Hocam merhaba, Elm327 ile 2013 Model Trend X için de bu özellikleri aktif edebilir miyiz? Evet yapılır. istanbulda ben yardımcı olurum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20178 yıl comment_438891 5 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı: Evet yapılır. istanbulda ben yardımcı olurum. Allah razı olsun hocam ilginiz için, Çorlu'dayız maalesef. Araç tam anlamıyla bana ait olmadığı için de babam izin vermez İstanbul'a gitmeme.Tekirdağ,Silivri civarı olsa olabilirdi. 30 Eylül'de İstanbul'da olma ihtimalimiz var, siz de müsait olursanız inşallah görüşebiliriz. Eylül 14, 20178 yıl İbrahim Araç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20178 yıl comment_438942 Allah razı olsun hocam ilginiz için, Çorlu'dayız maalesef. Araç tam anlamıyla bana ait olmadığı için de babam izin vermez İstanbul'a gitmeme.Tekirdağ,Silivri civarı olsa olabilirdi. [emoji4] 30 Eylül'de İstanbul'da olma ihtimalimiz var, siz de müsait olursanız inşallah görüşebiliriz. [emoji4]Ben çorludayım yardımcı olurum müsait vakit Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20178 yıl comment_439209 @Özer Aksu Abimizle bugün hallettik çok şükür Otomatik Kapı Kilitleme, Yokuş Kalkış Desteği ve Lastik Basınç Uyarısı'nı. Kendisine tekrar teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20178 yıl comment_439232 [mention=6073]Özer Aksu[/mention] Abimizle bugün hallettik çok şükür Otomatik Kapı Kilitleme, Yokuş Kalkış Desteği ve Lastik Basınç Uyarısı'nı. Kendisine tekrar teşekkür ederim [emoji4]Iyi günlerde kullanman dileğiyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20178 yıl comment_439237 Adanada yardımcı olabilecek forumdaş varmıdır ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439378 Arkadaşlar daha önce de yazdım burada ama yanıt veren olmadı. Ankara yardımcı olabilecek arkadaşlar desteğinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler. --36 dakika sonra eklendi-- 28.08.2017 - 01:57 tarihinde, Ozan Kar yazdı: özel mesaj hakkınız belli bir mesaj sayısına ulaşınca olacak. bknz kurallar. vites değiştirme ışığı yapılır. ecomode, harekete başlayınca kapı kilitleme, radyo bilgilerini yol bilgisayarında gösterme açılır. 2.5 yapmayalı baya oldu hatırladıklarım bunlar, incelemek lazım. Bayramdan sonra Ankaradayım. Ozan bey hala Ankara'da mısınız? Yardımcı olabilir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439469 Dostlar, yaklaşık 2500 kere yanıtlanmış 200 bin kere okunmuş bir konu, her şey detaylı anlatılmış durumda. Hala yardımcı olmak isteyen biri varsa zaten görür ve cevap verir Dikkat ederseniz siteyle içli dışlı olmuş insanlar yardım alma konusunda biraz daha şanslı kendinizi karşınızdakinin yerine koyun, sadece bu konu için geldiği belli (ilk 5 mesajından biri) olan kişiler için ne kadar süre ayırabilirsiniz? Empati ile yaklaşarak talepleri iletmeniz faydanıza olabilir aksi halde biri yapmak istese bile vazgeçebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20178 yıl comment_440400 Mrb arkadaşlar elm cihazımin daha önce bağlantısında sıkıntı yoktu ancak son zamanlarda bağlantı problemi yaşıyorum ve bugün bir saate yakın uğraştım fakat bir türlü elm yi görmedi araç sorun ne olabilir tşk Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 20178 yıl Yazar comment_440402 23 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Mrb arkadaşlar elm cihazımin daha önce bağlantısında sıkıntı yoktu ancak son zamanlarda bağlantı problemi yaşıyorum ve bugün bir saate yakın uğraştım fakat bir türlü elm yi görmedi araç sorun ne olabilir tşk driverları silip baştan yükleyin. olmazsa bozulmuştur sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 20178 yıl comment_440713 S.a abilerim bndede 2012 trendx var istanbuldayim yokus kalkis sistemini acicak bi abimiz varmidir bide kadran selamlama olmuyor sanirim bizim araclarda simdiden tesskkurler Eylül 27, 20178 yıl Tuncay Akyildiz tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın