Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Aynısı internette mevcut 39 tl birçok Türk sitede mevcut bu farklımı acaba,?? Aynısı değildir muhtemelen. Bunun chipi ford araclarda okuma ve yazmaya olanak sagliyor. Ucuz olanlarin genelinde hüsran oluyor. Ve bu elm cihazı modifiyeli. Dtc yani hata kodlarinida silebiliyorsunuz. Emsalleri yanlış hatırlamıyorsam 80 - 90 tl civarı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beyazıt Turgay Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Aynısı değildir muhtemelen. Bunun chipi ford araclarda okuma ve yazmaya olanak sagliyor. Ucuz olanlarin genelinde hüsran oluyor. Ve bu elm cihazı modifiyeli. Dtc yani hata kodlarinida silebiliyorsunuz. Emsalleri yanlış hatırlamıyorsam 80 - 90 tl civarı. Siz kullandınız mı? Bende otomatik kilidi aktif hale getirmek istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Siz kullandınız mı? Bende otomatik kilidi aktif hale getirmek istiyorum Ankaradaysanız yardımcı olurum.Kullanıyorum birçok işime yaradı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 ben 14 dolara aldım. https://tr.aliexpress.com/item/ELM327-USB-modified-for-Ford-ELMconfig-FTDI-chip-HS-CAN-MS-CAN-Forscan-OBD2/32704315332.html?spm=2114.13010608.0.0.M5IaZM Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beyazıt Turgay Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Ankaradaysanız yardımcı olurum. Kullanıyorum birçok işime yaradı. Antalyadayım, peki otomatik kilidi aktif yaptınızmı? Memnun musunuz? http://www.kaplantis.com/ELM327-Arac-Ariza-Tespit-Cihazi-OBD2-V15-USB,PR-10044.html?gclid=Cj0KEQiA5bvEBRCM6vypnc7QgMkBEiQAUZftQGL6jxoXeHBwRQxI7VC_XweqwkTimo6yyACcC0rMSigaAooW8P8HAQ N11de 39 tl aynısı değilmi? Fark nedir bununla yapamazmıyım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 benim aldığım modifiyeli olan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beyazıt Turgay Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Şimdi, Fatih Aldemir yazdı: benim aldığım modifiyeli olan. Peki modifiye olmazsa olmszmı? Foccus diye program indirdim internetten, direk elm327 yi araca takıp kablosunuda pc ye bağlasam otomatik kilidi açamaz mıyım? Modifiye olunca nefark oluyor? Birde elmconfig diye bişeyler var internette modifiye omu? --6 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Yahya Akman yazdı: Ankaradaysanız yardımcı olurum. Kullanıyorum birçok işime yaradı. Peki modifiye olmazsa olmszmı? Foccus diye program indirdim internetten, direk elm327 yi araca takıp kablosunuda pc ye bağlasam otomatik kilidi açamaz mıyım? Modifiye olunca nefark oluyor? Birde elmconfig diye bişeyler var internette modifiye o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2017 Peki modifiye olmazsa olmszmı? Foccus diye program indirdim internetten, direk elm327 yi araca takıp kablosunuda pc ye bağlasam otomatik kilidi açamaz mıyım? Modifiye olunca nefark oluyor? Birde elmconfig diye bişeyler var internette modifiye o Modifiye olmazsa dtc yani hata kodlarını silemezsiniz. Cokta önemli değil servise gittiğinizde silerler. Otomatik kilit aktif bende. Ben memnunum. Verdiginiz linkteki elm çalışırmı emin olamıyorum ne yazıkki. Antalyada elm olan arkadaşlar vardı yanlış hatırlamiyorsam. Onlar yardımcı olurlar size. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 2004 c max için foccus programı uygun mu acaba? bugün zaman bulursan denemeyi düşünüyorum. elm config,foccus, hangisiyle yapacağım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 13 dakika önce, Fatih Aldemir yazdı: 2004 c max için foccus programı uygun mu acaba? bugün zaman bulursan denemeyi düşünüyorum. elm config,foccus, hangisiyle yapacağım? Değil Fatih değil ? Sen hergün soracaksın galiba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Değil Fatih değil [emoji16] Sen hergün soracaksın galiba [emoji41] Elmconfig miydi oyle bir program calisiyordu sanirim abi. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Valla birazdan aşağı inip bakacağım. Artık akkoyun karakoyun ortaya çıksın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Şimdi, Fatih Aldemir yazdı: Valla birazdan aşağı inip bakacağım. Artık akkoyun karakoyun ortaya çıksın focccus ile boşuna bakmayın. elmconfig ff2 vs vardı, google yardım eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2017 Usta elm config ile baglandım. Otomatik kilit aktif etmeye çalıştım. Gerekli yerleri seçip yazdır dedim, kapı kilitlerinden ses geldi.ama olmadı. --1 dakika sonra eklendi-- ilk böyle denedim,sonra autolicking yazan diğer kutucuğa da tik koyup denedim. ikisi de olmadı. başka bi işlem yapmam lazım mıydı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2017 30.01.2017 - 22:02 tarihinde, Yahya Akman yazdı: Ankaradaysanız yardımcı olurum. Kullanıyorum birçok işime yaradı. Yahya bey merhaba, kasımda siparişini verdiğim kablo hala gelmedi. iade istedim, onaylandı. Ankara'dasınız sanırım. benim aracı sizin kablonuzla açabilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap