Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386835 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hareket halindeyken resetleme ve kaydetme yapmıyor. Yoo yapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386837 48 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Yoo yapıyor Lastik basınç düşük uyarısı verdiğinde hareket halindeyken resetleme benim arabamda olmuyor, seninkinde oluyorsa o senin problemin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386841 37 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Lastik basınç düşük uyarısı verdiğinde hareket halindeyken resetleme benim arabamda olmuyor, seninkinde oluyorsa o senin problemin Problem değil feature, seninki eksik kalmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386909 17 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Lastikleri kontrol ettiniz mi? Hareket halindeyken resetleme ve kaydetme yapmıyor. Son çare olarak lastiklere biraz hava basarak tekrar deneyebilirsiniz. durduğu yerde hata veriyordu bir kaç km yol yapıp araba giderken denedim, oldu . Bir sorum daha var park lambasını araç çalıştığı sürece devamlı açık tutmanın bir yolu var mı ? (bir nevi gündüz farı gibi yani ) Ekim 30, 20169 yıl Ziya Kokarağaç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386910 2 dakika önce, Ziya Kokarağaç yazdı: durduğu yerde hata veriyordu bir kaç km yol yapıp araba giderken denedim, oldu . Bir sorum daha var park lambasını araç çalıştığı sürece devamlı açık tutmanın bir yolu var mı ? (bir nevi gündüz farı gibi yani ) O ampül dış kabına çok yakın zamanla karartıyor etrafını. Gündüz farı gibi bir işlev istiyorsanız buradaki 2 başlık ile halojen değişimi yaparak aktive edebilirsiniz http://anasayfa.focusclubtr.com/category/ford-focus-tum/focus-mk3/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387573 Ve sonunda ELM 327 Ftdi çipli cihaz geldi ve çok erken geldi 13 Gün de bakalım yarın bir bakıcaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387579 Şimdi, Osman Türkol yazdı: Ve sonunda ELM 327 Ftdi çipli cihaz geldi ve çok erken geldi 13 Gün de bakalım yarın bir bakıcaz Bozuk o bozuk Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387587 Bozuk o bozuk [emoji4] Bende sipariş verdim. Ama Gürkan'inkinden. Isıtmalı yan ayna projem devam ediyor pedler gelsin halledeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387589 Şimdi, Volkan Ö. yazdı: Bende sipariş verdim. Ama Gürkan'inkinden. Isıtmalı yan ayna projem devam ediyor pedler gelsin halledeceğim. E yapacaktık seninkini niye aldın ki mübarek ? Neyse alınmış alınmıştır Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387590 E yapacaktık seninkini niye aldın ki mübarek ? Neyse alınmış alınmıştır [emoji4] Şehrin ucundayım içeriye gidip gelmekten korkuyorum. [emoji6] İstediğim rezistanslı ayna bulamayınca arkasına koymalık rezistan sipariş ettim. Kablo rezistanstan daha ucuz onuda sipariş ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387591 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bozuk o bozuk Agzını hayra aç sağlamdır sağlam --7 dakika sonra eklendi-- @Gürkan Çakıroğlu seninkini hangi windows ta açtın Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387593 Şimdi, Osman Türkol yazdı: Agzını hayra aç sağlamdır sağlam --7 dakika sonra eklendi-- @Gürkan Çakıroğlu seninkini hangi windows ta açtın Ben eskiyim teknolojiye XP Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387599 win10 64 de çalıştıran var mı?acaba Abi google elm driver yaz çikan arama sonuçlarında Totalcardiagnostics.com var. Siteye gir win 10 icin olan 5 tane driver pack var. Onlari sirasi ile yükle. Buyuk ihtimal çalışır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387600 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Abi google elm driver yaz çikan arama sonuçlarında Totalcardiagnostics.com var. Siteye gir win 10 icin olan 5 tane driver pack var. Onlari sirasi ile yükle. Buyuk ihtimal çalışır. sağol Yahya bir bakayım şimdi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın