Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20169 yıl comment_378933 44 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Pazar günü Ozan sağolsun, Harekette, otomatik kapı kilitlemeyi açtı, fakat birşey dikkatimi çekti; Arabayı stop edip kapıları açınca göstergede ''Dörtlü'' işareti yanıyor, (sinyallarde yanıyormu dikkat etmedim) Sizde de bu şekilde arabadan inmeden kapılar açılınca dörtlüler yanıyormu? Olağan bir durum,sorun yok. Otomatik kilitlemeyi açmadım ben ama son zamanlarda artan suriyeli dilenciler yüzüden manuel olarak teyp üstünden kilitliyorum. Gideceğim yere varıp kapıları açtığımda ise dediğiniz gibi dörtlüler yanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20169 yıl comment_378963 merhaba arkadaşlar focus 2,5 a eklenebilir mi hill holder Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20169 yıl comment_378983 esp var araçta acaba focus 2 veya 2.5 da deneyen var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20169 yıl comment_379001 2 saat önce, Mehmet Çayır yazdı: esp var araçta acaba focus 2 veya 2.5 da deneyen var mı Biraz baktım ama bu konu hakkında bilgi bulamadım. Sonra derinlere inerek zaten MK2'de Ford'un hiç sunmadığını gördüm. Bu sebeple açmak gibi bir şansınız bence yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20169 yıl comment_379036 Pazar günü Ozan sağolsun, Harekette, otomatik kapı kilitlemeyi açtı, fakat birşey dikkatimi çekti; Arabayı stop edip kapıları açınca göstergede ''Dörtlü'' işareti yanıyor, (sinyallarde yanıyormu dikkat etmedim) Sizde de bu şekilde arabadan inmeden kapılar açılınca dörtlüler yanıyormu? Aynen yanıyor. Şöför kapısı açıldığında yanıyor. Oto kilit devreden çıktı anlamında... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20169 yıl comment_379043 14 saat önce, Tuncay A. yazdı: Pazar günü Ozan sağolsun, Harekette, otomatik kapı kilitlemeyi açtı, fakat birşey dikkatimi çekti; Arabayı stop edip kapıları açınca göstergede ''Dörtlü'' işareti yanıyor, (sinyallarde yanıyormu dikkat etmedim) Sizde de bu şekilde arabadan inmeden kapılar açılınca dörtlüler yanıyormu? Benim arabada öyleymiş Tuncay. Sen söyledikten sonra dikkat edince farkettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20169 yıl comment_379068 12 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Biraz baktım ama bu konu hakkında bilgi bulamadım. Sonra derinlere inerek zaten MK2'de Ford'un hiç sunmadığını gördüm. Bu sebeple açmak gibi bir şansınız bence yok. dün kontağı açarak bakayım dedim ışığı yanıyor mu yanmadı, test menüsünden girerrek bütün ledlerin yandığı kısma geldim burda yanıyor muhtemelen gösterge paneli standart esp modülü yok araçta elm327 siparişi verdim o geldiginde esp yi aktif etmeyide deneyeceğim hata verirse modülü yok demektir diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20169 yıl comment_379069 1 dakika önce, Mehmet Çayır yazdı: dün kontağı açarak bakayım dedim ışığı yanıyor mu yanmadı, test menüsünden girerrek bütün ledlerin yandığı kısma geldim burda yanıyor muhtemelen gösterge paneli standart esp modülü yok araçta elm327 siparişi verdim o geldiginde esp yi aktif etmeyide deneyeceğim hata verirse modülü yok demektir diye düşünüyorum Sanıyorum buradaki olayları detaylı anlamamışsınız. Kontak açıldığında veya y.b.'da esp menüsü yoksa zaten yoktur ve açılma gibi bir şey söz konusu değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20169 yıl comment_379071 Arkadaşlar, Yokuş kalkış desteği, otomatik kapıların kilitlenmesi ve lastik basınç uyarısını konu kablo ile bağlanıp kendim açtım. Basit bir işlem gibi görünüyor. İşlem sonrası ayarlar menüsünde ek başlıklar da çıktı. Lastik basınçlarını önce kontrol edip, sonrasında ayarlardan sıfırlama da yaptım, belki yararı olur diye, zorunlu mu bilemiyorum. Dip not olarak, otomatik kapı kilitlenme sonrası, özellikle gece aracı stop ettikten sonra gösterge paneli ışıklarının da eş zamanlı kararıyor olması, o ihtişamlı havasını biraz alıyor gibi geldi. Bu sebeple motoru kapatmadan önce kapı kilidini açıyorum, eskisi gibi gözüme daha güzel görünüyor. Selamlar. Eylül 7, 20169 yıl Ömer Deveci tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 20169 yıl comment_379124 9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Sanıyorum buradaki olayları detaylı anlamamışsınız. Kontak açıldığında veya y.b.'da esp menüsü yoksa zaten yoktur ve açılma gibi bir şey söz konusu değil. yok anladım bende tam olarak ondan bahsediyordum kontak açılınca yok demekki yok anlamına geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 20169 yıl comment_379326 05.09.2016 - 12:06 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı: Kapılar açılınca iç aydınlatma ve ön-arka parklar yanıyor zaten, Araç Bilgisayarı, Ayarlar, Işıklar-> Otomatik konumundan yapılıyor. Siz kapılar açılınca (Araç Run/Stop halinde) farlar kısa veya uzun yansın mı istiyorsunuz. Varsa böyle bir kod @Ozan Kar bilir. Bu ayarlar kısmına nasıl giriyoruz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 20169 yıl comment_379328 3 dakika önce, Onur Gez. yazdı: Bu ayarlar kısmına nasıl giriyoruz? Bu sorunuz kime cümle forum ahalisine mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 20169 yıl comment_379329 Bilen herkimseye; Yol bilgisayarındaki ayarlara direksiyon üzerindeki tuşlar ile erişiyorsunuz. Sağ-sol/aşağı-yukarı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 20169 yıl comment_379330 20 dakika önce, Onur Gez. yazdı: Araç Bilgisayarı, Ayarlar, Işıklar-> Otomatik konumundan yapılıyor. Ben bukadarını yazmıştım ama tabi direksiyon üzerindeki tuşlardan yapıldığını yazmayı atladım. Focus kullanıcısıdır biraz aracı kurcalamıştır incelemiştir diye düşündüm. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın