Vasfi cihangir Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 5 saat önce, Hakan K said: lütfen bu forumu ve bu konuyu baştan sona iyice bi okuyun Arkadaşlar 87 sayfanın tamamını okudum. Elm kablosu alıp driverlarınıda kurdum ama yapamadım. Yeni elm mi almam lazım, yoksa elimdekini modifiye mi etmeliyim? Kullandığım ve bir türlü bağlayamadığım ürün şu http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm-327-1-5-a-scanmaster2-1-turkce-ile-228743884 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vasfi cihangir Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 15 saat önce, Vasfi cihangir said: Arkadaşlar 87 sayfanın tamamını okudum. Elm kablosu alıp driverlarınıda kurdum ama yapamadım. Yeni elm mi almam lazım, yoksa elimdekini modifiye mi etmeliyim? Kullandığım ve bir türlü bağlayamadığım ürün şu http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm-327-1-5-a-scanmaster2-1-turkce-ile-228743884 rica etsem yok mu yardımcı olacak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Modifiye özellik açmak için şart değil. Modifiye edilmemiş kabloya "switch to hs can" diyorsa kabloda sıkıntı vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Asagidaki arıza kodlarının çözümünü bilen var mı yoksa anlık bir durum mu . Turbo Valfi uyarısı ve kaporta iletişim modülü uyarısı görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Süleyman Özdemir Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 5 saat önce, Vasfi cihangir said: rica etsem yok mu yardımcı olacak? Hocam ftdi çipli elm almanız lazım diğerleri sadece hata kodu siler voltaj km değerleri okur gibi ama ftdi de özellik açma işlemleri oluyor benim 3.elm alışım ilk ikisi ftdi değildi modifiyesiz olan özellikleri ikisiyle de açamadım son çare garanti olsun diye ebay dan 85 tlye modifiyeli aldım ftdi çipli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2016 9 saat önce, Fatih Süleyman Özdemir said: Hocam ftdi çipli elm almanız lazım diğerleri sadece hata kodu siler voltaj km değerleri okur gibi ama ftdi de özellik açma işlemleri oluyor benim 3.elm alışım ilk ikisi ftdi değildi modifiyesiz olan özellikleri ikisiyle de açamadım son çare garanti olsun diye ebay dan 85 tlye modifiyeli aldım ftdi çipli Ftdi şart değil. Bendeki slicon labs km ayarlama dışında herşeyi yaptım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Mengü Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Merhaba arkadaşlar. Yokuş kalkış ile ilgili konu başlığı varmış. Buraya yazsam sorun olmaz umarım Ben Focus aracımı yeni aldım. Bundan önceki aracımda yokuş kalkış desteği vardı. Benim için çok da sorun değil aslında. Çünkü debriyajın kavrama noktası ile ayarlamaya çalışıyorum. Ama bayan kullanınca ister istemez arka tamponla çiziklet oluşuyor Aracım Trend X paket. Adamlar Cruise Control Esp Tcs koymuşlar ama yokuş kalkış yok Okuduğum kadarı ile pasif konumda böyle bir özellik varmış. Bunu nerede ve nasıl aktif ettirebilirim. Biraz okudum ama pek bişey anlamadım. Bu işe eli yatkın ve aracıma zarar vermeden çözebilen birileri vardır sanırım Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 İlk mesajı tekrar okuyabilir misin bunun resmi olarak yeri yurdu yok. Buluşmalara gelirseniz yardımcı olunabilir. Diğer soruların cevabı zaten konuda mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Mengü Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2016 12 dakika önce, Yakup Çağatay said: İlk mesajı tekrar okuyabilir misin bunun resmi olarak yeri yurdu yok. Buluşmalara gelirseniz yardımcı olunabilir. Diğer soruların cevabı zaten konuda mevcut Sayın yöneticim Pc başına geçer geçmez tekrar okuyacağım. Ford ailesine Renault'tan transfer oldum henüz 1 haftalığım Buluşmalara katılmaya çalışacağım. Saygılar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2016 Asagidaki arıza kodlarının çözümünü bilen var mı yoksa anlık bir durum mu . Turbo Valfi uyarısı ve kaporta iletişim modülü uyarısı görünüyor Arıza kodu " U " ile başliyanlar önemli arızalar değilmiş o yüzden canınızı sıkmayın derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2016 On 04.07.2016 at 10:16, Zafer Mengü said: Merhaba arkadaşlar. Yokuş kalkış ile ilgili konu başlığı varmış. Buraya yazsam sorun olmaz umarım Ben Focus aracımı yeni aldım. Bundan önceki aracımda yokuş kalkış desteği vardı. Benim için çok da sorun değil aslında. Çünkü debriyajın kavrama noktası ile ayarlamaya çalışıyorum. Ama bayan kullanınca ister istemez arka tamponla çiziklet oluşuyor Aracım Trend X paket. Adamlar Cruise Control Esp Tcs koymuşlar ama yokuş kalkış yok Okuduğum kadarı ile pasif konumda böyle bir özellik varmış. Bunu nerede ve nasıl aktif ettirebilirim. Biraz okudum ama pek bişey anlamadım. Bu işe eli yatkın ve aracıma zarar vermeden çözebilen birileri vardır sanırım Saygılar istanbul Bağcılar- Bahçelievler- Güneşli bölgesinde iseniz yardımcı olabilirim. maksimum 10 dk sürüyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2016 Sayın yöneticim [emoji4] Pc başına geçer geçmez tekrar okuyacağım. Ford ailesine Renault'tan transfer oldum henüz 1 haftalığım [emoji4] Buluşmalara katılmaya çalışacağım. Saygılar Renoda araba neydi hocam gizli özellik açma varmıydı fluencemiz varda:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Merhaba arkadaşlar. Yokuş kalkış ile ilgili konu başlığı varmış. Buraya yazsam sorun olmaz umarım Ben Focus aracımı yeni aldım. Bundan önceki aracımda yokuş kalkış desteği vardı. Benim için çok da sorun değil aslında. Çünkü debriyajın kavrama noktası ile ayarlamaya çalışıyorum. Ama bayan kullanınca ister istemez arka tamponla çiziklet oluşuyor [emoji4] Aracım Trend X paket. Adamlar Cruise Control Esp Tcs koymuşlar ama yokuş kalkış yok [emoji4] Okuduğum kadarı ile pasif konumda böyle bir özellik varmış. Bunu nerede ve nasıl aktif ettirebilirim. Biraz okudum ama pek bişey anlamadım. Bu işe eli yatkın ve aracıma zarar vermeden çözebilen birileri vardır sanırım Saygılar Aldığınız aracın model yılı nedir? Makyajlı kasa (2014, 2015, 2016) ise zaten aracınızda yokuş kalkış desteği aktiftir. Ayarlardan kapatılmış ise menüdeki ayardan yeniden aktif edebilirsiniz, kablo ile müdahale gerekmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Elm327 wifi nereden temin edebilirim/etmeliyim? Konunun tamamını okuyamadım:( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2016 Elm327 wifi nereden temin edebilirim/etmeliyim? Konunun tamamını okuyamadım:( Öncelikle neden wifi . İyi bir şey alacaksanız kablolu ve ftdi çipli bir elm almanız paranızı çöpe atmamak adına doğru tercih olacaktır. Ebay, Aliexpreste bolca mevcut. Önceki sayfalarda verildi linkler bakabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap