yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 (düzenlendi) cant init elm diye bir hata veriyor ve bağlanmıyor bende ilkinde bende de öyle oldu. port hızını otomatik ayarla deyip yeniden deneseydiniz. edit: kontak açık olmalı. Mayıs 2, 2014 yusuf terzi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Yilmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Merhaba Arkadaşlar, Aracım 2013 Style !.6 Ankara'da bu konuda bana yardımcı olabilecek bu işlemi gerçekleştirmiş arkadaş var mıdır acaba. Hill Holder olayı güzel olmuş. yoksa uygun fiyata bir kablo bulup kendi denememi yapmak istiyorum. Ama daha önce yapmış birinden yardım istemek daha mantıklı sanki. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Merhaba Arkadaşlar, Aracım 2013 Style !.6 Ankara'da bu konuda bana yardımcı olabilecek bu işlemi gerçekleştirmiş arkadaş var mıdır acaba. Hill Holder olayı güzel olmuş. yoksa uygun fiyata bir kablo bulup kendi denememi yapmak istiyorum. Ama daha önce yapmış birinden yardım istemek daha mantıklı sanki. Teşekkürler Başlıkta yapan arkadaşların nerede yaşadıkları profil bilgilerinde mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Yilmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Pardon atlamışım. o zaman özelden bir danışalım arkadaşlara. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Pardon atlamışım. o zaman özelden bir danışalım arkadaşlara. Teşekkürler. Üyeliğinizi tamamlamadığınız takdir de sonlanır hesabınız. Siz buradan yazdıktan sonra zaten ulaşmak isteye ulaşır size, özel mesaj ile baskı yapmamak lazım adı üzerinde özel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Yilmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 畏まりました。Yani Anlaşılmıştır kolay gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Merhaba Arkadaşlar, Aracım 2013 Style !.6 Ankara'da bu konuda bana yardımcı olabilecek bu işlemi gerçekleştirmiş arkadaş var mıdır acaba. Hill Holder olayı güzel olmuş. yoksa uygun fiyata bir kablo bulup kendi denememi yapmak istiyorum. Ama daha önce yapmış birinden yardım istemek daha mantıklı sanki. Teşekkürler Satiliklar bölümünde ilanım var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Yilmaz Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Baktım şimdi. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Elime ulaştı bakalım becerebilecekmiyim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Sanmam. (neo ağır mı geldi cevabım ) Elime ulaştı bakalım becerebilecekmiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Sanmam. (neo ağır mı geldi cevabım ) Servise gidip onun önünde işlemi yapim en iyisi araba çökerse müdahele etsinler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Servise gidip onun önünde işlemi yapim en iyisi araba çökerse müdahele etsinler Ya daaaa Ozan a bir bilet al Ankara Mardin arası.Bide akşama yemek ısmarlarsın.Ozan gelip halletsin .Ha dönüş biletinide almayı unutma. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Ya daaaa Ozan a bir bilet al Ankara Mardin arası.Bide akşama yemek ısmarlarsın.Ozan gelip halletsin .Ha dönüş biletinide almayı unutma. Neden olmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Neden olmasın Aslında canlı telefon bağlantısı daha ucuza gelir sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 otomatik kitlemeyi yaptım şimdi lastik basınç olayını çözemedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap