Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241918 cd sürücülü dizüstü bilgisayar benimkinde cd sürücüsü yok Ozanın linkini verdiği program gelen CD deki programdır umarım Leptap var da niye benim arabada deniyoruz cddeki program kablonun driverıdır. Bir de ozanın verdiği foCCCus programı lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241922 @Ramazan V., senin arabada hill holder var mıydı Ramazancığım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241925 @Ramazan V., senin arabada hill holder var mıydı Ramazancığım Bende yok da sen de var sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241926 Bende yok da sen de var sanki olmaz mı yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl Yazar comment_241979 cdde lazım olan driver var, nette bulunur adaptörün chipine göre. bide forscan lazım hata kodlarını silmek için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241980 cdde lazım olan driver var, nette bulunur adaptörün chipine göre. bide forscan lazım hata kodlarını silmek için. Hallettim başka bilgisayar buldum... Bi sorun çıkmadı... Bir şey yapmama gerek yok dimi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl Yazar comment_241984 Hallettim başka bilgisayar buldum... Bi sorun çıkmadı... Bir şey yapmama gerek yok dimi? nasıl başka bişey? FoCCCus kabloyu görüyosa yani COM3 vs yazıyorsa bilgisayar kısmı tamam gerisi arabada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241988 nasıl başka bişey? FoCCCus kabloyu görüyosa yani COM3 vs yazıyorsa bilgisayar kısmı tamam gerisi arabada. Hani okuma yaparken yok motor arızası yok bilmem ne arızası yazıyor ya acaba onları arka planda silmek mi lazım diye düşündüm sen forscanla hata kodlarını silebilirsin deyince... Hill holder ve kapı kilidi yaptım... Göstergede hata göstermiyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl Yazar comment_241991 Hani okuma yaparken yok motor arızası yok bilmem ne arızası yazıyor ya acaba onları arka planda silmek mi lazım diye düşündüm sen forscanla hata kodlarını silebilirsin deyince... Hill holder ve kapı kilidi yaptım... Göstergede hata göstermiyor... Göstergede filan çıkmaz. Test modunda yada bilgisayara baglayinca çıkar. Durmasının pek zararı olmaz zaten sendeki kabloyla hepsini silemezsin. Durmasının tek sorunu ılerde gercek bi arıza kodu oluşursa karışır hangisi gercekten oldu hangisi bu işlemden oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241993 Göstergede filan çıkmaz. Test modunda yada bilgisayara baglayinca çıkar. Durmasının pek zararı olmaz zaten sendeki kabloyla hepsini silemezsin. Durmasının tek sorunu ılerde gercek bi arıza kodu oluşursa karışır hangisi gercekten oldu hangisi bu işlemden oldu. Yarın forscanla da bakarım saol Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241996 Göstergede filan çıkmaz. Test modunda yada bilgisayara baglayinca çıkar. Durmasının pek zararı olmaz zaten sendeki kabloyla hepsini silemezsin. Durmasının tek sorunu ılerde gercek bi arıza kodu oluşursa karışır hangisi gercekten oldu hangisi bu işlemden oldu. Bendekileri sildik mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242009 Bendekileri sildik mi Yok Serdar'ım silinmiyormuş :) bizde bunu senden gizliyorduk:) artık öğrenmiş oldun,hadi hayırlı olsun arıza kayıtların:):):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242013 Yok Serdar'ım silinmiyormuş :) bizde bunu senden gizliyorduk:) artık öğrenmiş oldun,hadi hayırlı olsun arıza kayıtların:):):) Vay başımıza gelenler tilililili Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın