Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet otomatik çocuk kilidi istiyorum ben yani. 

Çocuk kilidi için arabadan in, yan tarafa geç, anahtarı sok, çevir kapat oooo.

Bi düğme olsun bastım mı kitlesin dimi ama.

o zaman size cmax verelim :)

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 741,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Evet otomatik çocuk kilidi istiyorum ben yani. 

Çocuk kilidi için arabadan in, yan tarafa geç, anahtarı sok, çevir kapat oooo.

Bi düğme olsun bastım mı kitlesin dimi ama.

arkaya her binenin kapısını açıyorum inmesi için veya camı indiriyorum dışardan açmasını istiyorum çocuk kilidi ise sürekli kapalı konumda allah korusun birgün açar unuturum oyüzden böyle kullanıyorum ben...

Yanıtlama zamanı:

Ozan cım bilgine hayran kaldım ama açıkgönüllükle söylüyorum, olayın ne old anlamadım neyi nereye bağlayacaz, progr nereye kuracaz, ne gibi işlerimize yarayacak şöyle olaya yabancı da olsa hepimizin anlayacağı şekilde tarif etsen, birde başlık başlık hangi pratik işlere yarayabileceği hiç bulaşmamamız gereken yerleri, tabi ki en önemlisi bu işi bizim gibi amatörlerin yapıp yapamayacağı

velhasılı bize balık tutmayı öğret, sevgiler

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ozan cım bilgine hayran kaldım ama açıkgönüllükle söylüyorum, olayın ne old anlamadım neyi nereye bağlayacaz, progr nereye kuracaz, ne gibi işlerimize yarayacak şöyle olaya yabancı da olsa hepimizin anlayacağı şekilde tarif etsen, birde başlık başlık hangi pratik işlere yarayabileceği hiç bulaşmamamız gereken yerleri, tabi ki en önemlisi bu işi bizim gibi amatörlerin yapıp yapamayacağı

velhasılı bize balık tutmayı öğret, sevgiler

Aslında öyle yapmaya çalıştım, ELM327 kablosu olması gerektiğini atlamışım sanırım. İşe yarar özellikler diyede en altta belirttim şuan sadece otomatik kilitleme var diyebiliriz :)

Yanıtlama zamanı:

Aslında öyle yapmaya çalıştım, ELM327 kablosu olması gerektiğini atlamışım sanırım. İşe yarar özellikler diyede en altta belirttim şuan sadece otomatik kilitleme var diyebiliriz :)

peki kabloyu aldık, programı laptop a kurduk bu kablo bizim bilgisayarımız ve bu arabanın beynine giden ((ismi aklıma gelmedi siz söyleyin chipledikleri yer) yer arasında bağlantı kurdu, buraya kadarını yapabilirsek program üzerindende değişiklikleri yapacaz yanlışım varsa düzelt, bizim yapabilirliğimiz var sanırım..

aslında şu geri vitese atınca aynaların, aşşğıyı göstermesi harika bişeymiş sırf bunun için uğraşırım ama otom kitleme için çok uğraşmaya değmez

kemal kaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

peki kabloyu aldık, programı laptop a kurduk bu kablo bizim bilgisayarımız ve bu arabanın beynine giden ((ismi aklıma gelmedi siz söyleyin chipledikleri yer) yer arasında bağlantı kurdu, buraya kadarını yapabilirsek program üzerindende değişiklikleri yapacaz yanlışım varsa düzelt, bizim yapabilirliğimiz var sanırım..

aslında şu geri vitese atınca aynaların, aşşğıyı göstermesi harika bişeymiş sırf bunun için uğraşırım ama otom kitleme için çok uğraşmaya değmez

Aynen öyle, şuan ancak otomatik kilit yapılıyor, aynanın inmesi vs mümkün değil. İleride yapılabilecekler genişlediğinde (mesela lastik basınç uyarı sistemi) başlığı güncelleyeceğim.

Yanıtlama zamanı:

ında şu geri vitese atınca aynaların, aşşğıyı göstermesi harika bişeymiş sırf bunun için uğraşırım ama otom kitleme için çok uğraşmaya değmez

Böyle bişey yok hocam.

Yanıtlama zamanı:

Böyle bişey yok hocam.

bence süper bişey ben sevdim

Yanıtlama zamanı:

bence süper bişey ben sevdim

Özellik güzel de araçta varolan bir seçenek değil :D

Yanıtlama zamanı:

Özellik güzel de araçta varolan bir seçenek değil :D

olsun ben gene de sevdim :)

Yanıtlama zamanı:

Ayrıca bi-xenon da yapmadın mı?

Yanıtlama zamanı:

Ozan sana sormuştum da nedense alıntı yapamıyorum. Benim demek istediğim bu programla bi-xenon larıda aktif etmemişmiydin, arıza uyarısını kalkması bu programla değilmiydi demek istedim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ozan sana sormuştum da nedense alıntı yapamıyorum. Benim demek istediğim bu programla bi-xenon larıda aktif etmemişmiydin, arıza uyarısını kalkması bu programla değilmiydi demek istedim.

evet abi bu programla yaptım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.