Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl Yazar comment_220081 Evet otomatik çocuk kilidi istiyorum ben yani. Çocuk kilidi için arabadan in, yan tarafa geç, anahtarı sok, çevir kapat oooo. Bi düğme olsun bastım mı kitlesin dimi ama. o zaman size cmax verelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220082 Evet otomatik çocuk kilidi istiyorum ben yani. Çocuk kilidi için arabadan in, yan tarafa geç, anahtarı sok, çevir kapat oooo. Bi düğme olsun bastım mı kitlesin dimi ama. arkaya her binenin kapısını açıyorum inmesi için veya camı indiriyorum dışardan açmasını istiyorum çocuk kilidi ise sürekli kapalı konumda allah korusun birgün açar unuturum oyüzden böyle kullanıyorum ben... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220085 Ozan cım bilgine hayran kaldım ama açıkgönüllükle söylüyorum, olayın ne old anlamadım neyi nereye bağlayacaz, progr nereye kuracaz, ne gibi işlerimize yarayacak şöyle olaya yabancı da olsa hepimizin anlayacağı şekilde tarif etsen, birde başlık başlık hangi pratik işlere yarayabileceği hiç bulaşmamamız gereken yerleri, tabi ki en önemlisi bu işi bizim gibi amatörlerin yapıp yapamayacağı velhasılı bize balık tutmayı öğret, sevgiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl Yazar comment_220086 Ozan cım bilgine hayran kaldım ama açıkgönüllükle söylüyorum, olayın ne old anlamadım neyi nereye bağlayacaz, progr nereye kuracaz, ne gibi işlerimize yarayacak şöyle olaya yabancı da olsa hepimizin anlayacağı şekilde tarif etsen, birde başlık başlık hangi pratik işlere yarayabileceği hiç bulaşmamamız gereken yerleri, tabi ki en önemlisi bu işi bizim gibi amatörlerin yapıp yapamayacağı velhasılı bize balık tutmayı öğret, sevgiler Aslında öyle yapmaya çalıştım, ELM327 kablosu olması gerektiğini atlamışım sanırım. İşe yarar özellikler diyede en altta belirttim şuan sadece otomatik kilitleme var diyebiliriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220093 Aslında öyle yapmaya çalıştım, ELM327 kablosu olması gerektiğini atlamışım sanırım. İşe yarar özellikler diyede en altta belirttim şuan sadece otomatik kilitleme var diyebiliriz peki kabloyu aldık, programı laptop a kurduk bu kablo bizim bilgisayarımız ve bu arabanın beynine giden ((ismi aklıma gelmedi siz söyleyin chipledikleri yer) yer arasında bağlantı kurdu, buraya kadarını yapabilirsek program üzerindende değişiklikleri yapacaz yanlışım varsa düzelt, bizim yapabilirliğimiz var sanırım.. aslında şu geri vitese atınca aynaların, aşşğıyı göstermesi harika bişeymiş sırf bunun için uğraşırım ama otom kitleme için çok uğraşmaya değmez Şubat 20, 201412 yıl kemal kaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl Yazar comment_220096 peki kabloyu aldık, programı laptop a kurduk bu kablo bizim bilgisayarımız ve bu arabanın beynine giden ((ismi aklıma gelmedi siz söyleyin chipledikleri yer) yer arasında bağlantı kurdu, buraya kadarını yapabilirsek program üzerindende değişiklikleri yapacaz yanlışım varsa düzelt, bizim yapabilirliğimiz var sanırım.. aslında şu geri vitese atınca aynaların, aşşğıyı göstermesi harika bişeymiş sırf bunun için uğraşırım ama otom kitleme için çok uğraşmaya değmez Aynen öyle, şuan ancak otomatik kilit yapılıyor, aynanın inmesi vs mümkün değil. İleride yapılabilecekler genişlediğinde (mesela lastik basınç uyarı sistemi) başlığı güncelleyeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220097 ında şu geri vitese atınca aynaların, aşşğıyı göstermesi harika bişeymiş sırf bunun için uğraşırım ama otom kitleme için çok uğraşmaya değmez Böyle bişey yok hocam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220099 Böyle bişey yok hocam. bence süper bişey ben sevdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220102 bence süper bişey ben sevdim Özellik güzel de araçta varolan bir seçenek değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220107 Özellik güzel de araçta varolan bir seçenek değil olsun ben gene de sevdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220113 Benim de sevdiğim bir özellik, araya bir modül neyim konularak aktive edilebilir belki de o kadar uğraşa değer mi orası çok tartışmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl Yazar comment_220123 Ayrıca bi-xenon da yapmadın mı? eğer soru banaysa, bu başlıkta sadece bu program üzerinden yapılan değişiklikleri yazdım, bi-xenon için ayrı konu var zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220124 Ozan sana sormuştum da nedense alıntı yapamıyorum. Benim demek istediğim bu programla bi-xenon larıda aktif etmemişmiydin, arıza uyarısını kalkması bu programla değilmiydi demek istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl Yazar comment_220144 Ozan sana sormuştum da nedense alıntı yapamıyorum. Benim demek istediğim bu programla bi-xenon larıda aktif etmemişmiydin, arıza uyarısını kalkması bu programla değilmiydi demek istedim. evet abi bu programla yaptım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın