Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Bilmiyorumki. Devreyi satanın numarasını verdi. Yarın konuşalımda bir ara alalım. Sensör direksiyonu çevirince lambayı yakıp sönsürüyormuş arada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 adamın adını dedi mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 adamın adını dedi mi? Hee dedi Ali said miş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Hee dedi Ali said miş Benim dediğimde o. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Benim dediğimde o. Nedecük şimcik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Ne farmış arkadaş yaw peee:):):)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Nedecük şimcik. Paraya kıyarsan al, ben almam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Paraya kıyarsan al, ben almam Şimdi kıllandım paraya kıyarsan diyince Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Şimdi kıllandım paraya kıyarsan diyince 150tl mi ne istiyodu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Geçsin o işi almıyorum. Ben büüyle memnunum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Geçsin o işi almıyorum. Ben büüyle memnunum E yani... Alma tabi ne gerek var ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 E yani... Alma tabi ne gerek var ya Dimi ama. Zaten bende çalışıyormuş görmemişim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Dimi ama. Zaten bende çalışıyormuş görmemişim Nasil yani "calisiyormus"? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Nasil yani "calisiyormus"? Direksiyonu çevirirken heç bakmamışımki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Direksiyonu çevirirken heç bakmamışımki Kendisi otomatik nasil oluyor ya... Demekki senin arabada ilgili tesisat ve sensor varmiymis onu mu anliyoruz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap