Hakan K Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 dizel için bir gelişme var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ibrahim Çetiner Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2016 Ekran gelmedimi halen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erman Uca Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2016 Bekleye bekleye arabayı eskittik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ali ihsan bal Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Arkadaşlar anladığım kadarıyla dizel geniş ekran temin edeceğimiz yer yok herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Arkadaşlar anladığım kadarıyla dizel geniş ekran temin edeceğimiz yer yok herhalde Detaylı arastirirsaniz rakamları dert etmiyorsaniz bulunabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ali ihsan bal Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 peki bunu temin ettikten sonra istanbul da sorunsuz taktıranlardan yer tavsiyesi alabilirmiyim anladığım kadarıyla mil km olayına dikkat edilmesi gerekiyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Sizde takarsınız basit iş burada anlatmıştık. Servis isterseniz şahsuvaroğlu var benim direkt takan gördüğüm ama her servis takabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 peki bunu temin ettikten sonra istanbul da sorunsuz taktıranlardan yer tavsiyesi alabilirmiyim anladığım kadarıyla mil km olayına dikkat edilmesi gerekiyormuş Çok basit aslında. 2 adet torks vidayı söküp takmaktan geçiyor olayın özeti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 15 dakika önce, Galip Kandemir said: Çok basit aslında. 2 adet torks vidayı söküp takmaktan geçiyor olayın özeti. 2 degil 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 2 degil 4 [emoji3] Bende 2 ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 1 dakika önce, Galip Kandemir said: Bende 2 ? Izgarada 2, ekran ustunde 2 degilmi yahu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 1 dakika önce, Galip Kandemir said: Ekranda var sadece .izgarayi ben anlamadı.o çekerek geliyor bizde sizi bilemeyeceğim Multimedyanin altindaki (vitese bakan kismi) havalandirma izgaralarinin ortasinda yok mu yani? Yani diyorsunki multimedya bosta duruyor zaten, cercevesini cekince geliyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Şimdi, Galip Kandemir said: Km saati denmiş teyp ekranı degil ki yoksa ben mi yanlış anladım ? Yok yok, benim bukadar calismamam lazim, demin baska basliga bakip sonra buranin icerigini okuyup saf gibi atladim. Benim hatam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 10 dakika önce, Servet Özkan said: Yok yok, benim bukadar calismamam lazim, demin baska basliga bakip sonra buranin icerigini okuyup saf gibi atladim. Benim hatam. easy... easy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 29 dakika önce, Servet Özkan said: Yok yok, benim bukadar calismamam lazim, demin baska basliga bakip sonra buranin icerigini okuyup saf gibi atladim. Benim hatam. Yavaşşş Servet yavaş kardeşim Gel biraz İstanbul'da gezdireyim seni 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap