Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl comment_216194 Cozum bulan ltfn paylassin... Gökhan Bey bu sınıftaki araçların çoğunda trim, kokpit, koltuk vb. değişik yerlerden ses gelebilir. Bu sesler belkli şartlarda oluşabilir, geçici veya kalıcı olabilir. Bu kadar geniş bir yelpazeden bir çözümün diğerine benzemeyeceği kuşkusuz. Kaldı ki çok sayıda değişik konu başlığında farklı seslere yönelik yapılanlar da yer aldı önceden, aratırsanız bulursunuz. Ses rahatsız edici düzeyde ise servisi zorlamanız lazım, koltuk mekanizmasını değiştirenler oldu, yağlamayla ses kesenler oldu, arka koltuk yatırma mandallarından ses gelenler oldu, önde sensör kutusu kapağı (aynanın hemen arkasında) ses etkeni olarak sık kendini gösterdi, kağıt sıkıştırmaktan silikonla desteklemeye çözümler bulundu. Havalandırma kanallarından ses geldiği görüldü, enstrüman paneli arkasından ses geldi, hepsi sökülüp değişik destekk malzemeleri ile tekrar monte edildi, kemer kutularından gelen sesler için de benzer uygulamalar oldu, bunları servisin çözmesini talep etmekten başka çare yok, ya da iyi bir trim ustasına gideceksiniz. Deneyimi ile veya deneme yanılma yolu ile bulacak. Ancak yapılanların sesi keseceğinin garantisi de yok. Ben kendi aracımda da değişik zamanlarda değişik sesleri duyar gibi oluyorum, ancak sesten pek etkilenen biri değilim ve aracımda yatak odası sessizliği beklemiyorum. Kalıcı olmadığı ve rahatsız etmediği, çok şükür ses takıntım da olmadığı için hiç gidermeye uğraşmadım. Yani ya duymamazlıktan geleceksiniz ya da doğru ustaya. Buradan daha fazla yardım almanız kanımca zor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl comment_216242 Ses gelmeyen araç keyif vermez kanımca,.....:)):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl Yazar comment_216253 teşekkürler. umarım servis halleder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl comment_216258 teşekkürler. umarım servis halleder. Aracı ilk çalıştırdığınızda (özellikle soguk havalarda) gelen bir ses degil mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl Yazar comment_216272 yok hayır, şehir içinde belli bir süre gittikten sonra özellikle iki teker tam olarak düz zeminde aynı hizada gitmediğinde , hani böyle pütürlü asfalt yollar varya, işte özellikle öyle yerlerde ön konsolda cızırtı başlıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl comment_216280 yok hayır, şehir içinde belli bir süre gittikten sonra özellikle iki teker tam olarak düz zeminde aynı hizada gitmediğinde , hani böyle pütürlü asfalt yollar varya, işte özellikle öyle yerlerde ön konsolda cızırtı başlıyor. Hocam resimde işaretli olan yere yolcu koltuğunda oturan kişinin sol diziyle baskı yapmasını isteyin bakalım kesilecek mi yada hava çıkış yerleriyle oynayın o ses varken birde göstergelerin olduğu bölgeyi iyi yoklayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201412 yıl comment_216283 O ses ben aracı alıp yola çıktığımda daha birinci dakikadayken vardı, şimdilik sıfır arabayı elletmek istemiyorum, 15bin bakımında dile getireceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201412 yıl Yazar comment_216390 bilgi için sağol deneyeceğim hemen çözüm olursa ne mutlu. sonucu paylaşırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201412 yıl comment_216417 Gökhan bey, sıcak havayı camlara vermek sorunu çözmedi mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201412 yıl Yazar comment_216438 ne yazık ki çözüm olmadı sıcak hava. yine de tşkrler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201412 yıl comment_216454 Burayı okumanızı tavsiye ederim O ses işaretli bölgeden geliyor olabilir. Tırtıklı yollarda o bölgeye bir kitap koyun ses kesiliyor. Servis bu problemi çözmek için göğüs sökülmesi gerekiyor demişti ben elletmedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201412 yıl comment_216457 olmayan yoktur herhalde lambur lumbur geliyor bende de akraba olduk duymuyorum artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201412 yıl Yazar comment_216524 sevineyim mi üzüleyim mi çözemedim, sadece bende var diye üzülüyordum, ama herkeste neredeyse farklı bölgelerde de olsa aynı sorun : hadi gülelim ağlanacak bu hale Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201412 yıl comment_217189 Üzücü tabii. İki gün önce 490 km.de ben de duymaya basladim ama sesi buldum. Direksiyonun altindaki sert plastik ile yumusak plastigin birlestigi yerden (direksiyonun hem sag hem de sol tarafindan) geliyor. Simdilik elletmedim. Sizin ki icin bir de on cam ile plastigin birlestigi yerlere bakin derim. Daha onceki Ford araclarimda oradan cozume ulasmistim. Umarim cozersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201511 yıl comment_318623 Bu zamana kadar hemen hemen bütün otomobillerde çeşitli yerlerden duyduğum ses. Trim seslerine çok takık olmamla beraber bu sesin zaman içinde gelmeyeceği araç yoktur diye düşünüyorum. Plastik aksam sonuçta. 2015 focusum 11.000'i geçti bazı bölgelerden bende duyuyorum bu sesleri ve çok kafaya takıyordum. Ne zaman 2014 bmw 5.20i kullanırken B sütunundan gelen trim sesine şahit oldum işte o gün trim seslerini kafaya takmaktan vazgeçtim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın