Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Aldığım Aksesuarlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

%7Boption%7Dhttp://

2 adet cebi var arabamın artık

Doğanım cebin biri fazla sankiiii:):):)::))

Hayırlı olsun Doğanım.....

• Yanıt 215
  • Görüntüleme 37,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Çin siparişim paçalığıda arabama taktım. Sadece shark anten kaldı gelince takılıcak. Focus yazısı fosforlu normal bakışta görünmüyor. Beğenilerinize sunarım.

• @Doğan Kurban,Abi ürünlerin pazarlamacısı gibi anlatmışsın.. Baylar bayanlar, şu elimde görmüş olduğunuz, fennin son harikası      http://www.dailymotion.com/video/xax1dp_sener-sen-tras-bicagi-nost

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

2 adet cebi var arabamın artık

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cücük kadar olmasaymış iyiymiş.

Ya başkan sorma keşke daha genişi olsaydı güzel iş yapardı
Yanıtlama zamanı:

mühim olan boyutu değil,işlevidir işine yarıyorsa gerisi teferruattır.aksi halde at gitsin beygir gelsin

Yanıtlama zamanı:

5S sığmıyorsa S5 hiç sığmaz iyiki almamışım :D diğer siparişler Dün İstanbula ulaşmış bakalım gelsin resim aktaracağım. Doğan beye tesekkurler ondan gördüm bazılarını bende aldım :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sigara sığıyor ama. Bu arada yapışma konusunda sıkıntı yapıyor. Bide ısıtarak deneyim bakalım

Yanıtlama zamanı:

:D sigarayı bırakalı 2,5 ay oldu :D. demekkı bız oraya bıseler uydurmamız gerelkecek tel ıcın. bırde kaydırmazlardan sıparıs verdım 11 parca bakalım nasıl olacak

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:D sigarayı bırakalı 2,5 ay oldu :D. demekkı bız oraya bıseler uydurmamız gerelkecek tel ıcın. bırde kaydırmazlardan sıparıs verdım 11 parca bakalım nasıl olacak

Hayırlı olsun şimdiden
Yanıtlama zamanı:

aksesuarlar yaklasık 2 hafta sonra elime ulaştı. Bizim gibi sipariş vermek isteyen olursa baştan şunu ileteyim. malzemeler öyle bariz bir şekilde harika kalitede değil. Demem su dur ki Fazla para veripte çok kalite beklemeyin ama göze hoş geldiği kesin ben çok memnunum. Sadece kapı kol içlerine beyaz-mavi renkli focus yazısı var bunları yapıştırırsan bir sorun olduğunda kapı koluyla alakalı sökülmesi gerekir ben bunun için henüz yapştırmaya karar vermedim. Aksesuarları japon yapıştırıcısı sürdüm çünkü ^3M ler çok iyi yapıştırmıyor. Anten hoşuma gitti ve çekimde herhengi bir sıkıntıyok denedim. gelelim resimlere :D

4cc74.jpgin1o.jpgz505p.jpgmtmx.jpg2a3rl.jpgbas1u.jpgkm2x2.jpg

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

aksesuarlar yaklasık 2 hafta sonra elime ulaştı. Bizim gibi sipariş vermek isteyen olursa baştan şunu ileteyim. malzemeler öyle bariz bir şekilde harika kalitede değil. Demem su dur ki Fazla para veripte çok kalite beklemeyin ama göze hoş geldiği kesin ben çok memnunum. Sadece kapı kol içlerine beyaz-mavi renkli focus yazısı var bunları yapıştırırsan bir sorun olduğunda kapı koluyla alakalı sökülmesi gerekir ben bunun için henüz yapştırmaya karar vermedim. Aksesuarları japon yapıştırıcısı sürdüm çünkü ^3M ler çok iyi yapıştırmıyor. Anten hoşuma gitti ve çekimde herhengi bir sıkıntıyok denedim. gelelim resimlere :D

4cc74.jpgin1o.jpgz505p.jpgmtmx.jpg2a3rl.jpgbas1u.jpgkm2x2.jpggüzel olmuş 

güzel olmuş,güzel günler de kullanın

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

4cc74.jpgin1o.jpgz505p.jpgmtmx.jpg2a3rl.jpgbas1u.jpgkm2x2.jpg

Dikiz aynası düğmelerinin kaplamasını ben takamadım. Aynayı içerden kapatma tuşundan dolayı. 3m leri kötü evet ama kendiniz çift taraflı bant alıp yapıştırsaydınız keşke. Birde anten rengi krem gibi kalmış arabanın üstünde. Ben orj sprey boya yaptırıp boyadım ve gayet güzel olmuştu. 3m yapışmadığında ben çakmakla ısıtıp yapıştırıyorum gayet güzel tutuyor.
Yanıtlama zamanı:

Doğan bey anten araç  otoparkta olduğu için o renk çıkmış olabilir güneşte tekrar denicem. olmazsa dediğinizi yaparım. daha anteni yapıştırmaım malum havalar burda bozuk bıraz ısınsın rahat yapıştırırım. birde dikiz aynası demişsinizde ben öyle bişi  yapmadımkafam karıştı anlamadım valla

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Doğan bey aracım 2012 C-max sanırım aracım focus 3 tasarımından doğan bir MPV. Aracım için sizin aldığınız paçalıklardan almak istiyorum. Aracıma uyar mı yardımcı olabilir misiniz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Doğan bey aracım 2012 C-max sanırım aracım focus 3 tasarımından doğan bir MPV. Aracım için sizin aldığınız paçalıklardan almak istiyorum. Aracıma uyar mı yardımcı olabilir misiniz?

Cmax için bişey diyemiyorum açıkcası. Sitede cmax olarak aratın (aliexpress de) ona uygun aksesuarlara bakarak alabilirsiniz. Yada cmax aksesuar takan arkadaşlar daha uygun fikir verebilir size

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.