Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Aldığım Aksesuarlar

Featured Replies

• Yanıt 215
  • Görüntüleme 37,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Çin siparişim paçalığıda arabama taktım. Sadece shark anten kaldı gelince takılıcak. Focus yazısı fosforlu normal bakışta görünmüyor. Beğenilerinize sunarım.

• @Doğan Kurban,Abi ürünlerin pazarlamacısı gibi anlatmışsın.. Baylar bayanlar, şu elimde görmüş olduğunuz, fennin son harikası      http://www.dailymotion.com/video/xax1dp_sener-sen-tras-bicagi-nost

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

2 adet cebi var arabamın artık

Yanıtlama zamanı:

Abi yanlış anlama ama bence olmamış. Zaten boğucu bir havası var bizim F3'lerin konsolda, dahada boğmuş gibi.. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz sen beğendiysen bize güle güle kullan demek düşer  :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi yanlış anlama ama bence olmamış. Zaten boğucu bir havası var bizim F3'lerin konsolda, dahada boğmuş gibi.. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz sen beğendiysen bize güle güle kullan demek düşer :yeah:

Daha gün ışığında görmedim eğer çok cırtlak olursa sökerim hemen
Yanıtlama zamanı:

ben de bir soru sorayım burada sizlere.şu krom çıtalardan hangisi bizim focuslara uyar acaba?cam kenarlarına ve uygun gördüğüm birkaç yere çekmek istiyorum.bunların genişlikleri farklı sanırım.kimisi 15 mm, kimisi 30 mm.bizim camlardaki siyah lastikler kaç mm?

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/transformacion-15-mm-nikelaj-cita-kaplama-3-metr-105555140

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/transformacion-3-cm-nikelaj-cita-kaplama-16a027-110174297

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu ürünler sert malzemeden yapılmış.Kıvrımlı bölümlere ve köşelere çekemezsiniz.Yani dümdüz cetvel gibi düşünün çekebileceğiniz yüzey.Bence paranıza yazık olur.Onun yerine çinden krom cam çerçevesi alsanız daha güzel olur.

ben de bir soru sorayım burada sizlere.şu krom çıtalardan hangisi bizim focuslara uyar acaba?cam kenarlarına ve uygun gördüğüm birkaç yere çekmek istiyorum.bunların genişlikleri farklı sanırım.kimisi 15 mm, kimisi 30 mm.bizim camlardaki siyah lastikler kaç mm?

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/transformacion-15-mm-nikelaj-cita-kaplama-3-metr-105555140

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/transformacion-3-cm-nikelaj-cita-kaplama-16a027-110174297

Yanıtlama zamanı:

Çin sitesinden siparişlerim geldi.Tek pedal seti gelmedi.Aşağıda fotoğlarını paylaşıyorum.Gelen ürünler gayet güzel.Fakat yapıştıracağınız yüzeyi iyice temizlemeniz gerekiyor yoksa yapışkan bant atıyor.Anahtarlık kılıfını 2013 Focus a göre aldım fakat anahtarsız kumandaya uymuyor tavsiye etmem.Fıskıye kapaklarının bantları çok kötü mutlaka içine kaliteli çift taraflı bant yapıştırın.Far ayar kaplaması çok hoşuma gitti.Dikiz aynası için ufak krom parçayı takamadım çünkü ayna kapatma tuşu için delik yapmamışlar.Fakat genel olarak memnun kaldım.Zannedersem 1 posta daha sipariş vermek üzereyim.Hepinize iyi sabahlar ve iyi haftalar.

K4p5pq.jpgxVQbQj.jpgKP7g78.jpgKdLRMn.jpg

gayet güzel olmuş yakışmış güzel günlerde kullanmanızı dilerim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çin siparişim paçalığıda arabama taktım. Sadece shark anten kaldı gelince takılıcak. Focus yazısı fosforlu normal bakışta görünmüyor. Beğenilerinize sunarım.

na3uqu3u.jpg

ubuqygyq.jpg

ety2y4uz.jpg

Yanıtlama zamanı:

iyi günlerde kullanın bende begendim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ya takmamdaki amaç açıkcası görsellik değil. Yağmurlu havalarda arkamdaki arabaya su atıyor ben rahatsız oluyorum bundan. Bu sebeple taktım

Yanıtlama zamanı:

Bende beğendim abi,gerçekten güzel olmuş güle güle kullan. Mahsuru yoksa birde linkini paylaşır mısın alınası bir ürün gibi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Semih bu yazıları aliexpresse yaz 18 usd olcak fiyatı. Eve gidince link atarım sana. High Quality Ford Focus sedan hatchback Mud Flaps Guard Mudguard Fenders Splash Flaps 4pcs/lot

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.