Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Aldığım Aksesuarlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O zaman bir bardak soğuk su gönder :)

Olur ama toz girmesin içine sana damacanayla gönderim.

• Yanıt 215
  • Görüntüleme 37,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Çin siparişim paçalığıda arabama taktım. Sadece shark anten kaldı gelince takılıcak. Focus yazısı fosforlu normal bakışta görünmüyor. Beğenilerinize sunarım.

• @Doğan Kurban,Abi ürünlerin pazarlamacısı gibi anlatmışsın.. Baylar bayanlar, şu elimde görmüş olduğunuz, fennin son harikası      http://www.dailymotion.com/video/xax1dp_sener-sen-tras-bicagi-nost

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

2 adet cebi var arabamın artık

Yanıtlama zamanı:

Bardak sular var 1 koli gönder :)

Olur ama toz girmesin içine sana damacanayla gönderim.

Yanıtlama zamanı:

Ya bu forumun en çok aksesuar alan üyesi ben miyim?

:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bardak sular var 1 koli gönder :)

yok sana kırmızı park lambası göndercem onu al suyu bırak.

Ama aldıklarımın %90 ı nokta atışı olmuş.

Yanıtlama zamanı:

yok sana kırmızı park lambası göndercem onu al suyu bırak.

Istemiyorum demeye korkuyorum :)

Benim değil mi vermicem ile giriş yaparsın diye :) :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yok valla iste gönderiyim yengemin arabasına tak :D

Ben bi aliexpresse bakıyım yeni gelen bişeyler var mı?

Semih paçalığın linkini atıyorum aşağıda.Daha uygun varsa yinede bir bak.Kargo ücretsiz ürünleri al bu arada atlama sakın.

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Mud-Flaps-Guard-Mudguard-Fenders-Splash-Flaps-4pcs-lot-for-Ford-Focus-sedan-hatchback/1695085363.html

Al bak araştırmasına bile başladım.

http://www.aliexpress.com/item/LED-Car-Bulb-Pinball-Dashboard-Indicator-Instrument-Light-T10-1SMD-5050-Wedge-Lamp-Green-Red-Pink/2026855607.html

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dün dedim hadi arabaya bişeyler daha yapayım.Düşündüm dedim arabanın farları sarı hoşuma gitmiyordu.Aksesuarcıma gittim beyaz ışık veren bir ampül aldım taktım ışığı güzel geldi.Dedim uzunlar neden beyaz olmasınki.Bu seferde araştırıp Osram cool blue intense h1 alıverdim.Taktım çok hoşuma gitti.Fakat bu seferde uzunla kısa renk farkı yarattı.Uzun 4300k iken kısa 8000k olması düşündürdü.Birazda uyum konusundaki seçiciliğim kısaları da Osram cool blue intense h7 almama sebep oldu.Sonra dedim parklarda pek morumsu duruyo şunu açık mavi yapıyım daha güzel duracağını düşündüm ve aşağıdaki parklardan sipariş verdim 2 çift.Diğer çiftini aynadaki karşılama lambasına takcam uyum hassasiyetim varya :) .Neyse arabada kalan sarı lambalardan bagaja da el atıyım dedim.2 adet aşağıdaki linkteki lambadan alıp kablo düzeneği kurup hazırladım haftasonu kısmetse takmış olurum.Son halini hafta sonu paylaşırım.

Kısa far için  http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-tip-ampul-seti-coolblue-intense/productDetails.aspx?productId=otm90c64210cb&categoryId=20024642

park ve ayna lambası için  http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-mavi-5050-smd-ledli-6-cipli-park-ampulu-85a02851-/productDetails.aspx?productId=otm85a02851&categoryId=20024643

Bagaj için   http://www.hepsiburada.com/liste/nautika-beyaz-6-ledli-dekoratif-lamba-378801/productDetails.aspx?productId=otm378801&categoryId=20024663

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dün karanlıkta foto çekememiştim. Şimdi kızanlar olacak eminim. Görsellik amaçlı değil tamamen işlevsellikten taktım. Yağmur yağarken işe yarıyor. Camı aralamamızı sağlıyor. Krom kısımlardan eksik kısımları yakında tamamlıyacağım. O zaman daha güzel duracak umarım. Yani kötü görünüşü bir nebze azalcak.

64635749f8c11f49eb2f039fe0260be1.jpg

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Dün karanlıkta foto çekememiştim. Şimdi kızanlar olacak eminim. Görsellik amaçlı değil tamamen işlevsellikten taktım. Yağmur yağarken işe yarıyor. Camı aralamamızı sağlıyor. Krom kısımlardan eksik kısımları yakında tamamlıyacağım. O zaman daha güzel duracak umarım. Yani kötü görünüşü bir nebze azalcak.

64635749f8c11f49eb2f039fe0260be1.jpg

Abi rüzgarlıgın 3 parçalı olanını alsaydin keske o zamn ekstra bisey yapmana gerek kalmazdı

Ama güzel olmus hayırlı olaun güzel günlerde kullan

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi rüzgarlıgın 3 parçalı olanını alsaydin keske o zamn ekstra bisey yapmana gerek kalmazdı

Ama güzel olmus hayırlı olaun güzel günlerde kullan

Ya onuda dşündüm ama 130 tl lerde fiyatı.ben bunu 60 a aldım.20 tl yede krom şerit alıyorum aynı genişlikte.Bakalım dediğim gibi önemli olan şuan için işlevselliği :D

Yanıtlama zamanı:

Ya onuda dşündüm ama 130 tl lerde fiyatı.ben bunu 60 a aldım.20 tl yede krom şerit alıyorum aynı genişlikte.Bakalım dediğim gibi önemli olan şuan için işlevselliği :D

Nasıl bir işlevsellik bekliyorsun ki?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Nasıl bir işlevsellik bekliyorsun ki?

Yağmu yağarkene su girmesin bide yolda giderkene yüzüme tokat şeklinde rüzgar yemiyem yeter. :D

Yanıtlama zamanı:

Yağmu yağarkene su girmesin bide yolda giderkene yüzüme tokat şeklinde rüzgar yemiyem yeter. :D

Bayılıyorum şu tip hareketlere yahu :)

Gün geçmiyorki araç ticari taksiye biraz daha yaklaşsın. Bundan sonraki step nedir? Lastiklere beyaz şerit mi çektirecen? Plastikten çakma sunroof falan?

Bırak abicim şunlara para harcamayı, daha ciddi sorunların var biliyorsun onlarla uğraşsana mügen rüzgarlık ne allah aşkına.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bayılıyorum şu tip hareketlere yahu :)

Gün geçmiyorki araç ticari taksiye biraz daha yaklaşsın. Bundan sonraki step nedir? Lastiklere beyaz şerit mi çektirecen? Plastikten çakma sunroof falan?

Bırak abicim şunlara para harcamayı, daha ciddi sorunların var biliyorsun onlarla uğraşsana mügen rüzgarlık ne allah aşkına.

Pazartesiyi bekliyorum izne ayrılıyorum.3 gün sırf arabanın sorunlarıyla uğraşcam.Cımartisi kahve içsek mi?yada pazar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.