Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Aldığım Aksesuarlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

doğan bey c-max için aksesuar konusunda sıkıntı var ondan focus 3 kullanıcılarına danışayım dedim. Yarın size aracın paçalık kısımlarının fotosunu çeksem ve sizinle paylaşsam karşılaştırma açısından yardımcı olabilir misiniz?

• Yanıt 215
  • Görüntüleme 37,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Çin siparişim paçalığıda arabama taktım. Sadece shark anten kaldı gelince takılıcak. Focus yazısı fosforlu normal bakışta görünmüyor. Beğenilerinize sunarım.

• @Doğan Kurban,Abi ürünlerin pazarlamacısı gibi anlatmışsın.. Baylar bayanlar, şu elimde görmüş olduğunuz, fennin son harikası      http://www.dailymotion.com/video/xax1dp_sener-sen-tras-bicagi-nost

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

2 adet cebi var arabamın artık

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

doğan bey c-max için aksesuar konusunda sıkıntı var ondan focus 3 kullanıcılarına danışayım dedim. Yarın size aracın paçalık kısımlarının fotosunu çeksem ve sizinle paylaşsam karşılaştırma açısından yardımcı olabilir misiniz?

İç aksesuar tahminimce olur. Paçalık içinde dediğiniz gibi yaparız
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Son aldığım aksesuarlardan biriside başarılı çıktı. Ayna kuru görüş güzel.

e4u6erer.jpg

hunuruga.jpg

Yanıtlama zamanı:

Çin den sipariş veren arkadaşların dikkatine,sanayi ve gümrük bakanlığı bizleri düşünmüş ve 5 kargodan sonra gelen kargoları,ya çin e geri gönderiyormuş,yada gümrüğe,orada da kargonun içini açıp bakıyorlar ve gümrük uyguluyorlar mış,artık gerisi ni siz düşünün önemli ben de bugün öğrendim

Yanıtlama zamanı:

Son aldığım aksesuarlardan biriside başarılı çıktı. Ayna kuru görüş güzel.

e4u6erer.jpg

hunuruga.jpg

Bu ürün cidden işe yarıyor mu yağmur da yan aynaların ve camın ıslanması neticesinde görüş çok büyük sıkıntı oluyor. :(

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu ürün cidden işe yarıyor mu yağmur da yan aynaların ve camın ıslanması neticesinde görüş çok büyük sıkıntı oluyor. :(

İlk fotoyu özellikle yakından çektim. Park halinde aynalar ıslanmamış. Yağmurda giderkende deneyip haber ederim.
Yanıtlama zamanı:

İlk fotoyu özellikle yakından çektim. Park halinde aynalar ıslanmamış. Yağmurda giderkende deneyip haber ederim.

Size zahmet olacak çok teşekkür ederim. Birde Anadolujet te Sinan diye bir pilot tanıyonuz mu acaba :)

Yanıtlama zamanı:

doğan bey resim eklemesini bir türlü beceremedim bu kısımlara sahip araç için (focus3 e benziyor) paçalıklar uyar mı?

YY0Qv2D.jpg

gzQejKu.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Fatih bey az evvel paçalıkları kontrol ettim. Zamnedersem önlerde sorun yok gibi fakat arkaların yapısı farklı duruyor. Foto ekliyorum.

ha6apehe.jpg

6epesy8u.jpg

Aslında bir focus denk getirip kıyaslama şansınız olursa en güzel çözüm olur size

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet yine ben yine duramadım Çinlileri zengin etmeye kararlıyım.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Safe-fit-thickening-car-safety-belt-adjust-device-baby-child-safety-belt-protector-seat/1577791015.html Bu ürünümüzde küçük beyler ve hanımlar için emniyet kemerinin boyunlarına gelmesini engellemek amacıyla üretilmiş.Türkiye de 15 tl civarında ama Çinden 3.5 usd ye alabilirsiniz.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2Pcs-Lot-Baby-Auto-Pillow-Car-Safety-Belt-Shoulder-Pad-Vehicle-Seat-Belt-Cushion/1629361710.html Bu ürünümüzde ise yolculukta yorgun düşüp başı yanda uyuyan küçük hanımlarımız ve beylerimizin daha rahat uyuması için yapılmış bir yastık çeşidi.10 usd 2 adet geliyor.

http://www.aliexpress.com/item/Low-Price-New-Smart-Flexible-Plastic-car-rain-shield-Car-Rear-view-mirror-Rain-Shade-Guard/1744133764.html Bu ürünümüzde yağmurlu havalarda yan aynalara gelen yağmur damlalarının görüşü düşürmesini engellemek amacıyla üretilmiş bir ürün.Gayet ucuz çifti 1,35 usd

http://www.aliexpress.com/item/Retail-Fashion-car-storage-15X8cm-Automotive-Bag-With-Adhesive-Visor-Car-Net-Organizer-Pockets-Net-Dropshipping/1863995204.html Bu üründe yaklaşık bir iphone 4s büyüklüğündeki eşyalarımızı zaten saklama gözü az olan aracımızda uygun bölgelere yapıştırarak kendimize erişimi kolay bir göz yaratıyoruz.1 adet 2.03 usd

Sevgi ve saygılarımla keyifli forumlar.

Evet bugün oğlum için aldığım ürünlerde geldi fotolarını ve yorumları ekleyeceğim. Bu arada göz bandı kulak tıkacı ve boyun yastığı setini uyuyacak kişilere aldım. Uyandıklarında ise başka bir ürün kullanıyoruz. Koli bandı :D
  • 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ohoo çoktan bitti.Açtım kullandım ben o kırmızı parfümleri.

O zaman bir bardak soğuk su gönder :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.