Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201412 yıl comment_234119 direksiyon kutusu sorununda ses haricinde başka ne tür sıkıntılar oluyor? mesela şehir içinde direksiyonun zaman zaman sertleşmesi falan görülüyor mu? ve ya hissizlik Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201412 yıl comment_234465 direksiyon kutusu sorununda ses haricinde başka ne tür sıkıntılar oluyor? mesela şehir içinde direksiyonun zaman zaman sertleşmesi falan görülüyor mu? ve ya hissizlik kımsenın cevabı yok mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201412 yıl comment_234640 direksiyon kutusu sorununda ses haricinde başka ne tür sıkıntılar oluyor? mesela şehir içinde direksiyonun zaman zaman sertleşmesi falan görülüyor mu? ve ya hissizlik Henüz böyle birşey ile karşılaşmadık açıkcası forum olarak.Ben duymadım diyim ya da Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201412 yıl comment_234674 direksiyon kutusu sorununda ses haricinde başka ne tür sıkıntılar oluyor? mesela şehir içinde direksiyonun zaman zaman sertleşmesi falan görülüyor mu? ve ya hissizlik Valla bu güne kadar sürdüğüm arabalar içinde en güzel tepki veren direksiyon f3 te. O yüzden kurudan ses gelsede ( arıza harici ses ) hoş görebilirim açıkcası. Hiç sorun yaşamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201412 yıl comment_234871 Dediğim gibi uzun dönem kullanım notlarımı paylaşmaya devam edeceğim. Herhangi bi garantisi olacağını sanmıyorum. Sonuçta 3 yıl garantim var. Ancak tekrarlarsa, jantlarımı bahane edebilirler. Bu sefer de, "janttan önce vardı bu problem, yapıldı, tekrarladı. kronik olduğu kanısındayım" demeyi planlıyorum. Teşekkürler herkese.. Kerim bence bu yaşanılan durumu servise aktarabilirsin.. Yada otosan merkeze şikayet olarak iletebilirsin. Onlar çözüme ulaştırırlar.. Yekta bey uzmek istemem ama ben 2 kere değiştirttim eski paylasımlarımdada var bunlar ama yine aynı ses kısa sürede oluştu.Hatta aracı servisten cıkardım 1 hafta sonra tekrar oluştu 3 üncuye yanasmıyorlar bende iyice artmasını bekleyip tekrar gideceğim ama ne işe yarayacak bilmiyorum Sonuç olarak bu ses kronik garantiniz boyunca servisi ikna ederseniz 2 değişim yapıyorlar; 3 uncude farklı boyutlara ulasıyorki kanuni olarak yanaşmıyorlar değişime.Fakat ben 3 cuyude yaptıracağım bakalım o zaman ne olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201412 yıl comment_237116 arkadaşlar bugun garantıden parça talep edildi.. direksiyonumda boşluk vardı bununda bu parçadan kaynaklanabileceğini ön sürdüler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201412 yıl comment_238937 arkadaşlar bugun garantıden parça talep edildi.. direksiyonumda boşluk vardı bununda bu parçadan kaynaklanabileceğini ön sürdüler. sonuç? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201412 yıl comment_238968 sonuç? ses kesildi.. lokurtu sesi.. boşlukda gitti.. şu anda insşallah tekrar olmaz.. bu arada aracı rot ayarına sokmadan önce ya da sonra direksiyon ayarlarını yüklemek için özel bir sisteme sokmaları gerekiyormuş.. dışarda rot ayarı yaptırmayın derim.. birde değişsen parça yaklaşık 3000 tl.. allah garantiye zeval vermesin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201411 yıl comment_274201 Merhaba, kronik sorunları araştırırken gördüm başlığı. sorun çıkmamış focus 3 araçlarda ilerleyen zamanlarda bu parçanın problem yaratması olası gibi o halde. peki parça bu kadar pahalıyken, ses bu kadar insanı huzursuz ediyorken bilerek aracı almak mantıklı mıdır? bir süredir focus2 titanium arıyordum. fakat fiyatların yeni style versiyonlara yakın olması nedeniyle style plus alayım dedim. şimdi de bu karşıma çıktı. çıkma parçalar bile 1750tl civarı. bu nedenle: -alacağımız aracın direksiyon kutusunu nasıl kontrol ettirebiliriz? servisler ekspertiz yapmıyor artık diye biliyorum. -kullanım esnasında kütürtü haricinde direksiyon dönüşlerinde bir tıkırtı veya kıtlama oluyor mu? ( bir ara fiesta kullandım, direksiyonu çevirirken tık diye atıyordu. lastik değişiminde elemanlardan biri direksiyon kutun problemli demişti) astra aldığımda hüsrana uğramıştım. bu kadar heveslenip araç aldıktan sonra yine saçımı başımı yolmak istemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201411 yıl comment_274211 Sesin bu kadar huzur bozduğunu nasıl anladınız, kimi insanlar biraz gereksiz takıntılı oluyor. Alın sürün, test edin. Ne zaman daha çok olduğunu söylemiştir rahatsız olan kişi. Diyelim ki ciddi ses var; değişir ürün. Ben henüz duymadım böyle bir ses sürdüğüm F3'lerde, belki geliyor farkında bile değilim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201411 yıl comment_279279 ses kesildi.. lokurtu sesi.. boşlukda gitti.. şu anda insşallah tekrar olmaz.. bu arada aracı rot ayarına sokmadan önce ya da sonra direksiyon ayarlarını yüklemek için özel bir sisteme sokmaları gerekiyormuş.. dışarda rot ayarı yaptırmayın derim.. birde değişsen parça yaklaşık 3000 tl.. allah garantiye zeval vermesin.. bu lokurtu yada şöyle diyeyim arabayı sürerken temiz düz yolda bile olsa motor kaputunun içinde göğsün hemen arkasında sanki bir parça yerinden çıkmışta hafiften sağa sola vuruyor gibi ses yapıyor ki bu sizin tarifinizede uyuyor bilemiyorum aynı şeyden mi bahsediyoruz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201411 yıl comment_279280 bu lokurtu yada şöyle diyeyim arabayı sürerken temiz düz yolda bile olsa motor kaputunun içinde göğsün hemen arkasında sanki bir parça yerinden çıkmışta hafiften sağa sola vuruyor gibi ses yapıyor ki bu sizin tarifinizede uyuyor bilemiyorum aynı şeyden mi bahsediyoruz? Temiz yolda yapmaması lazım, yapıyorsa baktırmak şart. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201411 yıl comment_279301 Temiz yolda yapmaması lazım, yapıyorsa baktırmak şart. garantisi yeni bitmiş umarım çok büyük bir problem yoktur bilmiyorum acaba garanti uzatma hala mümkün mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201411 yıl comment_279304 Arada çok nadir bende de geliyor aslında takıntılıyımdır ama boşverdim o kadar olur.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın