Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3, Direksiyon Kutusu Sorunu Ve Çözümü.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 2015 model aracımda sol alttan ses geldiği için Ford yetkili servise götürdüm. Servis direksiyon kutusunun sorunlu olduğunu belirtip bu parçanın değişmesi gerektiğinin söyledi. 2013 yılından beri aralıksız Ford araç kullanıyorum. Bu zaman diliminde araçların bütün bakımları için Ford yetkili servise götürüyorum. İyi niyet garantisine başvuruldu ama reddedildi. Tam 14.800 TL hesap çıkartıldı. Kazasız çiziksiz 60 bin km'deki aracın sebepsiz direksiyon kutusunun bozulmasına mı yanayım bir araba parası onarım ücreti istenmesine mi yanayım bilemedim. Aylık geliriniz 20 bin altındaysa Ford'dan uzak durun bozulunca altından kalkamazsınız. İyi niyet garantisi zaten yok.

• Yanıt 46
  • Görüntüleme 35,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sesin bu kadar huzur bozduğunu nasıl anladınız, kimi insanlar biraz gereksiz takıntılı oluyor.  Alın sürün, test edin. Ne zaman daha çok olduğunu söylemiştir rahatsız olan kişi. Diyelim ki ciddi ses

• eroltan durmuş
    eroltan durmuş

Aracımı Rize'de sadece direksiyon kutusu sorunlarıyla uğraşan özel bir servise götürdüm. Özel servisteki ustalar aracı inceledi ve sürdüler. Yukarıda bahsettiğim sorunların direksiyon kutusuyla ilgili

• Kahraman Karaçoban
    Kahraman Karaçoban

Konuyu okuyunca ve yaşadığım tecrubelere dayanarak sunu söyleyebilirim ki, İzmir Izkar ile İzmir Otokoç arasında cok fark var..

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Veysel Ejder yazdı:

Aylık geliriniz 20 bin altındaysa Ford'dan uzak durun bozulunca altından kalkamazsınız.

Aylık 20 bin biraz abartı olmuş.Neyse mubalağa ettiğinizi düşünüyorum.  Gelelim probleminize.Sadece direksiyon kutusu değişecek ise servis gerçekten saçma bir rakam söylemiş.Bence sadece direksiyon kutusu için değildir bu rakam.Aracınız garantili değil nasıl olsa.Direksiyon kutusunu servis dışında parçacılardan 4.000 lira gibi bir rakama temin edebilirsiniz.Düzgün bir ustayada montaj için maksimum 1.000 lira verirsiniz.Yani 5.000 lira gibi bir rakama probleminiz çözülür.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.