Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Veysel Ejder

Üye
  • Toplam İleti

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

Veysel Ejder tarafından yazılan her şey

  1. Focus 2015 model aracımda sol alttan ses geldiği için Ford yetkili servise götürdüm. Servis direksiyon kutusunun sorunlu olduğunu belirtip bu parçanın değişmesi gerektiğinin söyledi. 2013 yılından beri aralıksız Ford araç kullanıyorum. Bu zaman diliminde araçların bütün bakımları için Ford yetkili servise götürüyorum. İyi niyet garantisine başvuruldu ama reddedildi. Tam 14.800 TL hesap çıkartıldı. Kazasız çiziksiz 60 bin km'deki aracın sebepsiz direksiyon kutusunun bozulmasına mı yanayım bir araba parası onarım ücreti istenmesine mi yanayım bilemedim. Aylık geliriniz 20 bin altındaysa Ford'dan uzak durun bozulunca altından kalkamazsınız. İyi niyet garantisi zaten yok.
  2. Bende bunun sinyalli olanını sipariş ettim geldi ama sigorta kutusuna ekstradan kablolar nasıl bağlanır bilen var mı? Teşekkürler.
  3. bende değiştirmek istiyorum internette buldum ama focus 2 yada 3 olduğu yazmıyor bunların klima düğmeleri aynı mı http://www.ebay.com/itm/271532645905 bu linkteki ürün Focus 3 e olur mu
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.