Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomatik Park Sistemimde Sorun Var

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ama o sensörler ile park yardım sensörü ayrı biliyorsun ki.. 

Öğrendim :)

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 14k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Arabada biri varsa ayrı tabi Direksiyon dönüyor ya vaay sesleri Yarın yapıcam bende canım çekti 

• 2 gündür kullanıyorum, hoşuma gitmeye başladı ondan önce 1 senedir hiç kullanmamıştım hatta o bulupta girene kadar ben kendim girerim diyordum ama tembellik tutunca keyifli oluyor, heleki arabada mi

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Güzel, kitap der ki;

Sistemin yeterli eğitime sahip bir teknisyen tarafından en kısa zamanda denetlenmesini sağlayınız. 

Teşekkürlerimi sana borç bilirim :)

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Otomatik park tuşuna basar basmaz park alanı bulundu yazıyor bu normal mi? Yer yokken bile bastigimda bulundu diyor sonra yeniden arama yapıyor

Yanıtlama zamanı:

Otomatik park tuşuna basar basmaz park alanı bulundu yazıyor bu normal mi? Yer yokken bile bastigimda bulundu diyor sonra yeniden arama yapıyor

Normal değil yer yokken bulundu demesi hele hiç değil :)

Yanıtlama zamanı:

Konu daha net anlaşılsın diye açıklamak isterim.

Normal sürüş sırasında veya dururken bastığımda bulundu demiyor arıyor diyor fakat gerçekten park yeri aramak istediğimde basıyorum basar basmaz bulundu diyor sonra yeniden ariyor.Bulundu dediğinde durduğumda ise ileri sürün yazıyor

Yanıtlama zamanı:

Oluyor bazen hemen anında bulunan park yeri bazen bendede olmakla beraber yarım saniye ya oluyor ya olmuyor.

biraz beklemenizde fayda var :)

Benim dediğim gibi oluyorsa sıkıntı yok kanaatimce :)

Yanıtlama zamanı:

@Süleyman Altın,

Bulundu dediğinde durduğumda ise ileri sürün yazıyor

Burası normal. 1-2 metre ileri gittiğinizde şimdi geri vitese takın diyecek. Bulundu dediği an durmayın 1-2 metre sonra durun :) 

Ramazan V. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Park etmede sorun yok soyledigim gibi tusa bastigimda bulundu yaziyor hemen yoksa bir sorun yok ama bu bir sorunu n baslangici olabilir mi bilmiyorum

Yanıtlama zamanı:

dün  can sıkıntısından bi kez daha şunu deniyim dedim .Ön taraftaki motorsikleti görmedi yine acımtırak bir ses.Allahtan motorun plastik aksamına sürttük oldukçada yavaştım bişey olmadı.O an spor aracını parçalattıran çinli iş adamı aklıma geldi.O kadar param olsaydı bu sistem için bir focus balyozlatırdım herhalde :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

dün  can sıkıntısından bi kez daha şunu deniyim dedim .Ön taraftaki motorsikleti görmedi yine acımtırak bir ses.Allahtan motorun plastik aksamına sürttük oldukçada yavaştım bişey olmadı.O an spor aracını parçalattıran çinli iş adamı aklıma geldi.O kadar param olsaydı bu sistem için bir focus balyozlatırdım herhalde :smiley2k:

Hocam nasıl görsün motorsikleti. Araba olacak düz tamponlu ve geniş :D

Yanıtlama zamanı:

Hocam nasıl görsün motorsikleti. Araba olacak düz tamponlu ve geniş :D

ben bunun arabalısını da denedim.Başlık da açmıştım ama motorda küçük değildi şimdi  :kıhkıh:

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar. 2015 model 1.5 tdci Powershift titanium aracımı malum yeni aldım. Tüm özelliklerini incelerken kendi kendine park etme özelliğinin çalışmadığını fark ettim. AKTİF PARK YARDIMI kullanılamıyor lütfen el kitapçığına bakın. 

Kullanma kılavuzunda bu uyarı ile ilgilli bilgi bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum teşekkürler ?

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Serkan Şengeldi yazdı:

Merhaba arkadaşlar. 2015 model 1.5 tdci Powershift titanium aracımı malum yeni aldım. Tüm özelliklerini incelerken kendi kendine park etme özelliğinin çalışmadığını fark ettim. AKTİF PARK YARDIMI kullanılamıyor lütfen el kitapçığına bakın. 

Kullanma kılavuzunda bu uyarı ile ilgilli bilgi bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum teşekkürler ?

Servis çaya bekliyormuş :) 

park.png

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.