Sabri Özer Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2013 Herkese gunaydin bu sabah dükkana geldim her cumartesi oldugu gibi yer yoktu yan dukkana dogru parkettim hemen bi minibus geldi abi mal indiricez dedi falan filan ben ileriye biryere alicaktim bizim kamyonu ileri aldi adam o ara trafik sıkıştı ben yol vermek icin arabayi yana yapistirayim derken boyle sacma birsey oldu. 2 sene oldu arabayi alali boyle acemi birsey yaptigim icin cok sinirliyim o ayri Size sorum sadece boya kalkti altindan beyaz bisi cikti göçme çizik yok direk boyle rütuşla hallolur mu yoksa daha agira mi girer ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Sabri geçmiş olsun, hiç canını sıkma ücretsiz mini onarımla halledilir.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Benim arabayı gör haline şükret, bir de her zaman acemi hatalardan oluyor büyük kazalar bile basit dikkatsizliklerden meydana geliyor boşuna canını sıkma bence Rötuşla hallolur, uzaktan hiç belirli olmuyor da yakından rötuşlandığı belirli oluyor direkt. Çizik kapatıcı kalem önerirdim önceden olsa da o da çok başımı ağrıttığından öneremiyorum. Özet: Pasta+ Rotüş en mantıklısı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Auto-kinge git randevu al ugrasmak istemiyorum simdi kesin en az 2 haftalik verirler. Serviste rotusla halletmeye calisicam veya fikir sorucam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Arabayı satacaksan rötüş yoksa lokay boya yapardım. Rötüş adı üzerinde rötüştür belli olur geçici çözüm olur ancak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 O zaman rotusla halledeyim cok gozume batarsa auto kinge giderim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 tamponda sanırım birşey olmaz bence resmini( plaka ile) sakla lokal boyat derim nazarlık olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 modacar a bir bakıver, sizin renk var mı, ben aytozu gri aldım. 1 e 1 aynı rütüş boyası var.. altta çıkan macun.. eski aracımda vardı böyle bir sorun rütuşla halletmiştim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Sabri geçmiş olsun bende de sol arka çamurluk ta bunun daha derini bir çizik mevcut,2 sene oldu hala rötuş yaptıracağız,gözüm alıştı artık gerçi Böyle ufak şeyler için canını sıkma,unutma ki daha kötüsü de olabilirdi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Cok gecmis olsun Sabri... allah beterinden korusun en kotu hasarin bu olsun. Rotus + pasta ile ilk gunki gbi olur sikma canini. Pazar gorusuyormuyuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Herkese tesekkurler yorumlar icin sadece rotusla gecistiricem gibi bakalim Cok gecmis olsun Sabri... allah beterinden korusun en kotu hasarin bu olsun. Rotus + pasta ile ilk gunki gbi olur sikma canini. Pazar gorusuyormuyuz? Pm attim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 En mantıklısı rötuş yap en azından baktığın zaman sırıtmaz, bu kadar da canın sıkılmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Sıkma canını; olur bazen. Keyfini kaçırmasın böyle şeyler. Rötüş + cila ile anlaşılmaz bile. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Sordugum biryere kaportaciya dukkanin yakinindaydi. Tampom oldugu icin rotus yeterli olur dedi. Pazartesiye kadar #dirensabri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2013 tampon hasarlarını kafaya takmayın eserse tamponu değiştirseniz bile sorun olmaz. Sabri rötüşla uğraşma sırıtır 50tlye filan lokal boya olur orası kimsede anlamaz bakmaz rahat ol. Benim arabayı gör haline şükret, bir de her zaman acemi hatalardan oluyor büyük kazalar bile basit dikkatsizliklerden meydana geliyor boşuna canını sıkma bence Rötuşla hallolur, uzaktan hiç belirli olmuyor da yakından rötuşlandığı belirli oluyor direkt. Çizik kapatıcı kalem önerirdim önceden olsa da o da çok başımı ağrıttığından öneremiyorum. Özet: Pasta+ Rotüş en mantıklısı. seninki beyazda ondan metalikte sırıtır alanda geniş. bu arada ayrıldıktan sonra aklıma geldi ön tamponu kendimiz boyasakmı la? sprey boyaya 10tl vermiştik mercedesin sis farının orda vuruk vardı orayı boyadık altta kalıyor tabi ama çok dikkatli bakmazsan anlamazsın vernikte atmadık ama seninkine zımparada atmak lazım sanki. modacar a bir bakıver, sizin renk var mı, ben aytozu gri aldım. 1 e 1 aynı rütüş boyası var.. altta çıkan macun.. eski aracımda vardı böyle bir sorun rütuşla halletmiştim.. macun değil astar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap