Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201312 yıl comment_192223 Eski focusum(focus2) aytozu gri renkteydi. Sag ön camurluk adana yetkili serviste boyanmisti. Bildiginiz farkli bir gri tonuna boyamislardi cok belli oluyordu bakildiginda. Yani herkes ton tutturamiyor malesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201610 yıl comment_345470 baktım fiyatları uçuk biraz forumu kurcaladım ondan sonra yazdım buraya boya rengi çeşidi ne olması gereklı kaputa taş çarpmış kibrit ucu kadar kalkmış boya ruhsatta beyaz yazıyor ama kuruyunca nasıl olur bilemediğim için size soruyorum serviste beyaz kullan gitsin diyor ama ne beyazı bilinmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201610 yıl comment_345471 13 dakika önce, Selahattin Koçak said: baktım fiyatları uçuk biraz forumu kurcaladım ondan sonra yazdım buraya boya rengi çeşidi ne olması gereklı kaputa taş çarpmış kibrit ucu kadar kalkmış boya ruhsatta beyaz yazıyor ama kuruyunca nasıl olur bilemediğim için size soruyorum serviste beyaz kullan gitsin diyor ama ne beyazı bilinmez Mesajınızı ilgili yere taşıdım. Lütfen sorularınızı ilgili başlılarda iletiniz. Sizin faydanıza olacaktır Bu ve benzeri konularımıza bakabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201610 yıl comment_345473 18 dakika önce, Selahattin Koçak said: baktım fiyatları uçuk biraz forumu kurcaladım ondan sonra yazdım buraya boya rengi çeşidi ne olması gereklı kaputa taş çarpmış kibrit ucu kadar kalkmış boya ruhsatta beyaz yazıyor ama kuruyunca nasıl olur bilemediğim için size soruyorum serviste beyaz kullan gitsin diyor ama ne beyazı bilinmez Buz beyazıdır (7VTAWWA), 2013 focusta başka beyaz yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201610 yıl comment_345479 Ford 2011 sonrası için araç renk kodları aşağıda bulabilirsiniz . Pdf dosyası EK'te bulabilirsiniz. Ford.pdf Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 20179 yıl comment_426542 Merhaba, aynalığa asılan oto kokusundan aldım ve vitesin önüne damlamış. Silince boyayı kaldırdı. Nasıl bu nahoş görüntüyü giderebilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 20179 yıl comment_426566 2 saat önce, Mahmut C yazdı: aynalığa asılan oto kokusundan aldım ve vitesin önüne damlamış. Silince boyayı kaldırdı. Nasıl bu nahoş görüntüyü giderebilirim? ya değişecek ya boyanacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20178 yıl comment_454249 yukarıdaki tabloda derin mavinin kodunu göremedim arkadaslar rötüş boyası sipariş gececegim. bilen focus derin mavinin renk kodunu yazabilirmi rica etsem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20178 yıl comment_454254 sağ kapıda bir fabrika etiketi var resim yüklerseniz işaretleyeyim kodunu . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20178 yıl comment_454255 3 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: sağ kapıda bir fabrika etiketi var resim yüklerseniz işaretleyeyim kodunu . sagolasın serkan hocam da arac eve ben isteyim netten siparis verecektim ondan rahatsız etmiştimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20178 yıl comment_454256 14.02.2016 - 21:19 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Pdf dosyası EK'te bulabilirsiniz Bu liste iyi oldu.Benim kum gri var listede. Benim bacanağım Doğuş Oto Maslak ta boya atölyesinde çalışıyor.İlk olarak koda mutlaka bakıyorlarmış.Eğer tutmaz ise plaka üzerinde tonlama yaparak renk bulunmaya çalışılıyormuş.Ayrıca Şişli End.Mes.Lisesinde derslere giriyor.Öğrencilerin en çok zorlandığı konu bu imiş.En çok sıkıntı çıkaran renk ise gri tonlarmış.Hatta benim arabayı görünce nereden buldun bu rengi diyerek moralimi bozmuştu.Tabii eğer arabamda sıkıntı olursa mecbur rengi tutturacak..başka çaresi yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 20178 yıl comment_454257 Renk kodu sağ ayna içinde etiketle yapışık olması lazım. VIN plakasında yazmıyordu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın