Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201312 yıl comment_187379 can bey lastikleri lüleburgazdan almışsınız eğer gittiniz ustalardan yana bir korkunuz varsa lüleburgazada gidip gelebiliyorsanız sizi tanıdığım bir özel servise yönlendirim kesinlikle problem yaşamazsınız.az çok bildiğim kadarıylada bitmiş balata fren sırasında boşlama ve ciddi bir ses yapar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl Yazar comment_187470 Tekrar teşekkür ederim hızlı cevaplarınız için. Sağa çekme, özellikle rot+balanstan sonra çok çok azaldı. Daireyi 360 dereceden hesaplarsak direksiyonu 3 derece kadar (o kadar az ama yine de belirgin) sola kırarsam araç düz gidiyor. Şehir içi zaten çok az belli ama ben genelde şehirler arası yolculuk yapıyorum ve yüksek hızlarda direksiyonu bırakınca direk belli oluyor. Şimdi hiç bir işlem yaptırmadım. Sadece 30.000 bakımını tamamladılar, birazdan gidip teslim alacağım. Sonra lastikleri satan kişiyle konuşup çözüm arayacağım sağa çekme sorununa. Cüneyt Bey, sizin tavsiye edeceğiniz ustayla da bir görüşeyim. Bugüne kadar bu servis çok yardımcı oldu ama bu son olay ve yüksek fiyatlardan sonra artık anahtarı verip "buyur ustam eti, kemiği hepsi senin" bakış açısını bıraktım artık.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl comment_187471 Tekrar teşekkür ederim hızlı cevaplarınız için. Sağa çekme, özellikle rot+balanstan sonra çok çok azaldı. Daireyi 360 dereceden hesaplarsak direksiyonu 3 derece kadar (o kadar az ama yine de belirgin) sola kırarsam araç düz gidiyor. Şehir içi zaten çok az belli ama ben genelde şehirler arası yolculuk yapıyorum ve yüksek hızlarda direksiyonu bırakınca direk belli oluyor. Şimdi hiç bir işlem yaptırmadım. Sadece 30.000 bakımını tamamladılar, birazdan gidip teslim alacağım. Sonra lastikleri satan kişiyle konuşup çözüm arayacağım sağa çekme sorununa. Cüneyt Bey, sizin tavsiye edeceğiniz ustayla da bir görüşeyim. Bugüne kadar bu servis çok yardımcı oldu ama bu son olay ve yüksek fiyatlardan sonra artık anahtarı verip "buyur ustam eti, kemiği hepsi senin" bakış açısını bıraktım artık.. Can bey,lüleburgaz ford uzuncalar özel servisi bülent abi ben bugün kendisine uğrıcam,sizin sorundan bahsederim bakalım onlar ne dicek,sizde bana gidebiliceğiniz gün önceden haber verirseniz arar haber veririm servise. 2012 f3 araç sanırım dimi hb mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl Yazar comment_187519 Evet; araç kısa, 2012 son kasa. Mutlu sonu da yazayım; lastiklere ve balatalara hiç bir işlem uygulatmadım. Kısa zaman sonra balataları kendim değiştireceğim. Lastiklere de hiç bir şey yaptırmadım ancak sağa çekme sıkıntısı kalmamış. Yine de yarın lastikçiyle konuşup ustamın bana neyi anlatmaya çalışıp anlatamadığını bir soracağım. Bir de onun açıklamasını dinleyelim. Servis ücretinin fazla olması konusunda da birazcık pazarlık yaptım, kalıcı olmak istediğimi, diğer bakımlarda da onları tercih etmek istediğimi ancak fiyatların dizelden ettiğim tasarrufu sıfırlayıcı olduğunu söyledim Toplamda (30 lira da yakıt almışlar, çünkü onlara götürdüğümde dipteydi) 690 olan hesabı 600'e sabitleyip (bu arada umarım bu rakamları paylaşmam yanlış değildir?) 8'e böldüler. Faturayı da incelediğim zaman gerçekten yağ ve su gibi bazı masrafların biraz yüksek olduğunu gördüm. Bundan sonra direk anahtarı emanet edip gitmeyeceğim, silecek suyu gibi önemsiz detayları yapmamalarını isteyip yağı da kendim götüreceğim. Tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl comment_187525 @Can Çeralp, Ücretleri paylaşmanızda bir sıkıntı yok. Ben plakayı ve adresi kapatıp servis formunu koymuştum direkt tek tek parçaları yazmaya üşendiğimden Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201312 yıl comment_187528 kendi götürdüğünüz yağı kabul etmiyorlar diye biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 201312 yıl comment_187550 kendi götürdüğünüz yağı kabul etmiyorlar diye biliyorum Ford standartlarına uygunsa kabul etmek zorundalar. Aslında orijinal yedek parçayı dahi kendiniz temin edebiliyorsanız kabul etmeleri gerekir diye düşünüyorum. İşçilik ve yedek parça satışı farklı şeyler, siz servise garanti kapsamında kalsın diye götürdüğünüzde 1. doğru işlerin yapılmasını, 2. doğru parçanın takılmasını bekliyorsunuz. İlkini onlar sağlamak zorunda, ikincisinde özgür olmalısınız, sadece onaylamaları gerekir, aynı parçayı onaylamıyorlarsa haksız rekabet, müşteriyi zorlamak vb durumlardan hukuki açıdan sıkıntıya düşerler bence. Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz, söz gelimi fren balataları parçacıda 250 yetkili serviste 500 TL'ye satılıyorsa bunda bir terslik var demektir. Eylül 22, 201312 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190842 Sponsorumuz er-ol otoya ulaşamadım sitesinde de bir sorun var anlamadım o yüzden burdan aldım kargoya 210 toplam http://www.yedekparcaford.com/?urun-6634-FOCUS-ON-BALATA-2011-2013---MOTORCRAFT.html http://www.yedekparcaford.com/?urun-6635-FOCUS-ARKA-BALATA-2011-ORJiNAL.html Merak ettiğim orjinal deniliyor ama marka motorcraft ? Serviste taktırtsamda bunlar olacaktı değil mi ? Yanlış mı aldım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190872 Sponsorumuz er-ol otoya ulaşamadım sitesinde de bir sorun var anlamadım o yüzden burdan aldım kargoya 210 toplam http://www.yedekparcaford.com/?urun-6634-FOCUS-ON-BALATA-2011-2013---MOTORCRAFT.html http://www.yedekparcaford.com/?urun-6635-FOCUS-ARKA-BALATA-2011-ORJiNAL.html Merak ettiğim orjinal deniliyor ama marka motorcraft ? Serviste taktırtsamda bunlar olacaktı değil mi ? Yanlış mı aldım Sponsorumuz er-ol otoya ulaşamadım sitesinde de bir sorun var anlamadım o yüzden burdan aldım kargoya 210 toplam http://www.yedekparcaford.com/?urun-6634-FOCUS-ON-BALATA-2011-2013---MOTORCRAFT.html http://www.yedekparcaford.com/?urun-6635-FOCUS-ARKA-BALATA-2011-ORJiNAL.html Merak ettiğim orjinal deniliyor ama marka motorcraft ? Serviste taktırtsamda bunlar olacaktı değil mi ? Yanlış mı aldım sorun yok, evet serviste motorcraft marka takacaktı. motorcraft zaten fordun markası Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190880 sorun yok, evet serviste motorcraft marka takacaktı. motorcraft zaten fordun markası Yüreğe su serpilmiştir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190886 Yüreğe su serpilmiştir Erol oto'nun sitesi henüz aktif değil, forumda ilgili konuya mesaj yazarsan dönüyorlar hemen. Bende f ile başlayan garip bir marka var, performans olarak büyük bir değişiklik yok, ancak daha erken ısındığı aşikar bu da yüksek hızlardaki sert frenlerde performansı düşüreceğinin açık kanıtı malesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190888 Erol oto'nun sitesi henüz aktif değil, forumda ilgili konuya mesaj yazarsan dönüyorlar hemen. Bende f ile başlayan garip bir marka var, performans olarak büyük bir değişiklik yok, ancak daha erken ısındığı aşikar bu da yüksek hızlardaki sert frenlerde performansı düşüreceğinin açık kanıtı malesef. Fomoco? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190893 Fomoco? Hiç hatırlamıyorum bile kırmızı kutulu bir şeydi, ön sete 50 tl bayılmıştım. Bir dahakine orjinal olacağı kesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190903 Hiç hatırlamıyorum bile kırmızı kutulu bir şeydi, ön sete 50 tl bayılmıştım. Bir dahakine orjinal olacağı kesin. fomoco orjinal zaten ben senin çakma bişey takmayacağını düşünerek sormuştum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190909 fomoco orjinal zaten ben senin çakma bişey takmayacağını düşünerek sormuştum Valla o ara çok bıkmıştım, ötmesinde ne olursa olsun diyerek özel servisin önerdiğini sorgulamadan taktım. Çakma derken orjinal dışındaki her şeye çakma diye hitap ediyorum ben. Daha da çakması, merdiven altı sanayisi filan da mı var bu fren işinin? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın