Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201313 yıl comment_185356 Mrblar ayrı başlık açmak istemedim.Bugün sabah aracıma bindim kontağı kızdırma evresine getirdiğimde ekranda ''motor yağı değişim zamanı''yazısı çıktı.Araç 40.365 kmde.Bİr hafta önce serviste bir arkadaş herşeyine baktım 5 bin km sonra bakıma getirin sorun yok demişti.O arkadaşı aradım ''zamanı geldiği için yanar bişey çıkmaz devam edin ''dedi.Durumun aciliyeti var mı emin değilim doğrusu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201313 yıl comment_185360 Mrblar ayrı başlık açmak istemedim.Bugün sabah aracıma bindim kontağı kızdırma evresine getirdiğimde ekranda ''motor yağı değişim zamanı''yazısı çıktı.Araç 40.365 kmde.Bİr hafta önce serviste bir arkadaş herşeyine baktım 5 bin km sonra bakıma getirin sorun yok demişti.O arkadaşı aradım ''zamanı geldiği için yanar bişey çıkmaz devam edin ''dedi.Durumun aciliyeti var mı emin değilim doğrusu son bakımda sıfırlamayı unutmuşlar o yüzden çıkmış. 1- Kontağı aç 2- fren ve gaz pedallarına basılı tut 3- ekranda oil reset gibi bir yazı çıkınca sol taraftaki ok tuşuna bas. Eylül 10, 201313 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201313 yıl comment_185411 son bakımda sıfırlamayı unutmuşlar o yüzden çıkmış. 1- Kontağı aç 2- fren ve gaz pedallarına basılı tut 3- ekranda oil reset gibi bir yazı çıkınca sol taraftaki ok tuşuna bas. Teşekkürler Ozan kardeş.Bilmiyordum bunu sağol Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201313 yıl comment_185491 son bakımda sıfırlamayı unutmuşlar o yüzden çıkmış. 1- Kontağı aç 2- fren ve gaz pedallarına basılı tut 3- ekranda oil reset gibi bir yazı çıkınca sol taraftaki ok tuşuna bas. denedim ama başaramadım maalesef.Kontağı çevirdim çalıştırmadan gaz ve fren pedallarına basılı tuttum ama herhangi bir uyarı gelmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201313 yıl comment_185500 denedim ama başaramadım maalesef.Kontağı çevirdim çalıştırmadan gaz ve fren pedallarına basılı tuttum ama herhangi bir uyarı gelmedi Ben hiç yapmadım, sanırım Ümit paylaşmıştı bende lazım olur diye kaydetmistim oradan kopyaladım. Ümit görürse yardımcı olur sanırım. Telden mention yapmayida bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201313 yıl comment_185524 Ben hiç yapmadım, sanırım Ümit paylaşmıştı bende lazım olur diye kaydetmistim oradan kopyaladım. Ümit görürse yardımcı olur sanırım. Telden mention yapmayida bilmiyorum. Ozan fren gaz ve ok a da basiyorduk galiba ya. Tam emin degilim simdi de. Telden bulamamda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201313 yıl comment_185526 denedim ama başaramadım maalesef.Kontağı çevirdim çalıştırmadan gaz ve fren pedallarına basılı tuttum ama herhangi bir uyarı gelmedi Ozan fren gaz ve ok a da basiyorduk galiba ya. Tam emin degilim simdi de. Telden bulamamda. Konuyu buldum, Bekir abide aynı şekilde sıfırlamış. Tekrar dene olmazsa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201313 yıl comment_185541 Konuyu buldum, Bekir abide aynı şekilde sıfırlamış. Tekrar dene olmazsa. Ümit arkadaşa yazdım bu topic altına.Umarım yapabilirim.Teşekkrler tekrar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 201313 yıl comment_185561 Evet evet aynı şekilde bir defada olmazsa yine deneyin.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201312 yıl comment_200998 Aracımda antifiriz olup olmadığını nasıl anlarım. Servis garanti kapsamında bakar mı. Yoksa ona da mı para ödüyoruz. Aslında sormak istediğim daha çok fabrika çıkışında antifiriz katılıyor mu suyuna? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201312 yıl comment_201001 Memlekete kış gelmiyor ki (Adana) Sadece silecekleri değiştirdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201312 yıl comment_201012 Memlekete kış gelmiyor ki (Adana) Sadece silecekleri değiştirdim. Eee senin hazırlık tamam sayılır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201312 yıl comment_201051 Aracımda antifiriz olup olmadığını nasıl anlarım. Servis garanti kapsamında bakar mı. Yoksa ona da mı para ödüyoruz. Aslında sormak istediğim daha çok fabrika çıkışında antifiriz katılıyor mu suyuna? Ford da su siralar kampanya var. herhangi bir ford servise giderseniz aracınızın kışlık kontrollerini ücretsiz yaptırabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın