Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Için Bu Cihazı Önerirmisiniz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba bugün arkadaşın arabaya teyp taktırırken focus 3 için navigasyon dvd vs varmı diye sorunca aşağı linkteki ürünü indirdi.

Arka görüş kamerası gps anteni vs dahilmiş ve fiyat olarak 1700tl dedi.

Ürün özelliklerine baktığımda radar algılama yazıyor buna anlam veremedim? Radar tespit cihazı görevimi görüyor? Eğer öyleyse bir sıkıntı yaşarmıyım malum faturalı sanayi bakanlığı onaylı ürün bunun dışında önerirmisiniz sesli komutta çalışıyormuş okey derseniz taktıracağım.

Servise gidip cyclone taktırmak mı mantıklı yoksa bumu ?

http://www.naviin.com/urun_detay.asp?uid=76

Yanıtlama zamanı:

Söz konusu cümle şu;

• Radar algılama ve otomatik arka görüntüleme fonksiyonu.

Yani google translate ile okadar yapmışlar :D Bence park sensörleri çalışıyor diyor ve geri kameralı park sistemi varmış.

Yanıtlama zamanı:

servislerdeki cyclone markanın fiyatına ne dediler..

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba bugün arkadaşın arabaya teyp taktırırken focus 3 için navigasyon dvd vs varmı diye sorunca aşağı linkteki ürünü indirdi.

Arka görüş kamerası gps anteni vs dahilmiş ve fiyat olarak 1700tl dedi.

Ürün özelliklerine baktığımda radar algılama yazıyor buna anlam veremedim? Radar tespit cihazı görevimi görüyor? Eğer öyleyse bir sıkıntı yaşarmıyım malum faturalı sanayi bakanlığı onaylı ürün bunun dışında önerirmisiniz sesli komutta çalışıyormuş okey derseniz taktıracağım.

Servise gidip cyclone taktırmak mı mantıklı yoksa bumu ?

http://www.naviin.com/urun_detay.asp?uid=76

aynı ürün piyasada 700-800 tl ye falan satılıyor çok para istemişler

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navigold-ford-focus-2012-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-96984814/detay/

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

işte forumumuzun güzelliği sormasam enayi gibi 1700 tl verecektim sonuçta tahmin ettiğim gibiyse hepsi çin menşei birini ali getiriyor adı ali oluyor diğerini veli getiriyor adı veli oluyor durum böyleyken servistemi taktırmak mantıklı?

fakat servisteki sistemde sesli komut çalışmıyormuş

Söz konusu cümle şu;

• Radar algılama ve otomatik arka görüntüleme fonksiyonu.

Yani google translate ile okadar yapmışlar :D Bence park sensörleri çalışıyor diyor ve geri kameralı park sistemi varmış.

Yakup bey mesaj iletildi tamam  :)

servislerdeki cyclone markanın fiyatına ne dediler..

açıkcası sormadım fiyatını fakat forumdan takip ettiğim kadarıyla 1300 -1500 civarı

Yanıtlama zamanı:

işte forumumuzun güzelliği sormasam enayi gibi 1700 tl verecektim sonuçta tahmin ettiğim gibiyse hepsi çin menşei birini ali getiriyor adı ali oluyor diğerini veli getiriyor adı veli oluyor durum böyleyken servistemi taktırmak mantıklı?

fakat servisteki sistemde sesli komut çalışmıyormuş

Yakup bey mesaj iletildi tamam  :)

açıkcası sormadım fiyatını fakat forumdan takip ettiğim kadarıyla 1300 -1500 civarı

aracınıza böyle bir sistem düşünüyorsanız alın uygun fiyatlısını taktırın sonuçta dediğiniz gibi hepsi aynı biri ali biri veli biri mehmet ismi ...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aracınıza böyle bir sistem düşünüyorsanız alın uygun fiyatlısını taktırın sonuçta dediğiniz gibi hepsi aynı biri ali biri veli biri mehmet ismi ...

üstadım ankara da bildiğiniz yer varsa düşünürüm gerçekten çok uygun fiyatı 2 yıl garantili zaten sonrasında bozulup çöpede atılsa zararı yok varmı önerebileceğiniz ankarada benzer ürün?

Yanıtlama zamanı:

üstadım ankara da bildiğiniz yer varsa düşünürüm gerçekten çok uygun fiyatı 2 yıl garantili zaten sonrasında bozulup çöpede atılsa zararı yok varmı önerebileceğiniz ankarada benzer ürün?

benim bildiğim yer yokta internetten falan sipariş verip serviste taktırabilirsiniz yani . 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

benim bildiğim yer yokta internetten falan sipariş verip serviste taktırabilirsiniz yani . 

teşekkürler hocam sağolun biraz araştırayım

Yanıtlama zamanı:

Görüntü itibari ile aynı cihaz gibi görünebilir.

Ancak kullanılan işlemci dolayısı ile hızı, işletim sistemi ve menü görüntüleri aynı değildir.

Kaldıki sahibinden linki verilen ürün kesin ön park sensörünü desteklemiyordur.

Yılmaz Tunç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Kanser olursunuz :) Daha önceden  fiestam vardı ve ordada güzel bir klübümüz vardı halada konuşuruz. Fiestada navi gibi oem ürün kullanan bir çok arkadaşım oldu.Ya ne olucak hevesimizi alalım dediler 700-800 liraya aldılar piyasadan fakat yavaşlığı ses kalitesi güncelleme sorunları navigasyonu dokunmatik ekranın algılaması 3-4 aya sonra plastiğin renk atması kolay çizilmesi gibi bir çok sorunla karşılaştılar. Oem olarak bir çok ürün ülkemize giriyor ve burda üzerine marka basılıyor.Bunlardan en düzgünü sanırım cyclone ...

En azından ürünün biraz arkasında duruyorlar diğerlerine girmeyin derim. Keyifini çıkarayım derken canınızı sıkmayın.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

izmit esoto ford servisi kesinlikle piyasadaki en iyi kaliteli ve yıllardır sorunsuz çalışıyor diye ısrarlar navitec ny 251 y ' yi öneriyor. fiyatta 1700 tl gibi

Yanıtlama zamanı:

Navitec Türkiye üretimi değil mi yahu? Focus için neden Avrupa ya da Amerika üretimi multimedya sistemi yok acaba? Cyclone ne, Navitech ne abi?!?

Yanıtlama zamanı:

Servis doğru söylüyor olabilir, ama en iyi kârı Navitech'ten alıyor, onun için de tavsiye ediyor olabilir.

Avrupa, Amerika üretimi olmuyor bu tür ürünlerin. Uzakdoğu üretimleri %90. Bir de bazı yerli üretimleri. Bu konuda uzakdoğuya rakibiz ..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.