Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201313 yıl Yazar comment_182211 Dün Otokoç a (telefondaki bayan; yarım saatlik bir iş olduğu için hafta içi herhangi bir gün gelebileceğimi söylemişti.) gittim, beni bir müşteri temsilcisine yönlendirdiler, durumu anlattım, elemanın bana ilk sorduğu soru hangi gün gelmek istersiniz? Dedim ne günü siz bana hafta içi herhangi bir gün gelin dediniz . Adam bir başladı laf kalabalığı yapmaya yok otosan aramıştır sizi yok dedim önce otoson sonra otokoç aradı dedim bu sefer başka türlü çevirmeye çalıştı yok iş çok uzunmuş da vesaire vesaire.. neyse dedim hafta sonu geleyim ama bu neyin nesi beni çağırmışlar. Bu sefer başka bir laf kalabalığı başladı; endişelenecek bir şey yokmuş da Ford firmasının müşterisine verdiği önemdenmiş de arabasına sahip çıkmasıymış. Yani benim arabayı alım süreci de dahil olmak üzere benim buradaki Otokoç a notum koca bir sıfır. Alım süreci demişken onu da kısaca anlatayım. Ben tamamen lpg takacağım araba bakıyordum. Ecoboost u görünce olabilir mi diye kafama takıldı. Satıcıya sordum ecoboost a bir küfür etmediği kaldı (elinde olmadığı için). Eşim de atmosferikten yanaydı ve arabamı satmış olduğum için acil lazımdı ve atmosferik aldım. Ha çok önemsemiyorum atmosferik-lpg veya ecoboost çok kesin bir tercihim yok ama bu tavırlar 5. sınıf esnaf tavırları ve böyle büyük bir firmaya yakışmıyor. Edit: imla Ağustos 27, 201313 yıl Ahmet N. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201313 yıl comment_182215 Lifte kaldırıp bir etiket okuyacak ve ona göre gelip gelmeyeceginize katar vereceklerdi. Ciddiyetsizlik diz boyu. Otosan'a şikayet edin. Ya servisler müşteriyi onemseyecek ya da hepten kaybedecek. Hakkımızı arayalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201313 yıl Yazar comment_182218 Lifte kaldırıp bir etiket okuyacak ve ona göre gelip gelmeyeceginize katar vereceklerdi. Ciddiyetsizlik diz boyu. Otosan'a şikayet edin. Ya servisler müşteriyi onemseyecek ya da hepten kaybedecek. Hakkımızı arayalım. Satıcı olayında kimsenin ekmeğiyle oynamayalım diye öyle birşey yapmadım ama biraz önce yukarıdaki mesajı şikayet olarak otosan a attıım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201313 yıl comment_182248 Satıcı olayında kimsenin ekmeğiyle oynamayalım diye öyle birşey yapmadım ama biraz önce yukarıdaki mesajı şikayet olarak otosan a attıım. Ekmeğiyle oynatmak istemeyen insan müşteri velinimetimdir der. Otokoçta bu malesef. Müşterileri çok fazla, buna aşırı güven duyuyorlar. Benimde benzer şekilde sonuçlanan birkaç olayım oldu otokoçta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201313 yıl comment_182487 Az önce 2 defa 0216 444 33 00 numaradan aramışlar. Otokoçun numarasıymış. Fark etmemişim gelen aramayı. Acaba aynı şeyden ötürü mü arıyorlar diye düşünüyorum. Merak ettim, bir arayayım. %30 boya koruma indirimi yapmak için aramışlar. Ülen ben de bir şey zannettim. Korumasınlar benim boyamı. Çarpmalara karşı koruyor mu o koruma? Edit: Görüşme detayı Ağustos 28, 201313 yıl Murat U. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201313 yıl comment_183073 Arkadaşlar geçen hafta sol aks mili kontrolü için hem Ford Otosan dan hem de Kayseri Ünal servisten aradılar. Kontrol için gittiğimde parça değişecek denildi. Sipariş verildi ve gelmiş yarın gideceğim. Sebebi nedir söylemiyorlar ancak genel bir çağrı sanırım. Çünkü aynı sorunla ilgili çağrılan başka araçlarda vardı. İnşallah tekrar problem çıkarmaz bana gerçi şu an belirgin bir rahatsızlık vermiyor. Birde forumda gezinirken geri vites problemi olan bazı arkadaşlar olduğunu gördüm aynı sorunu bende yaşıyorum. Acaba debriyaja tam basılmadığından mı yoksa herkeste aynı problem var mı. Servise yarın bir söyleyeyim bakıyım ben bunu. Servisten sonra ayrıntıları paylaşırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201313 yıl comment_183074 Arkadaşlar geçen hafta sol aks mili kontrolü için hem Ford Otosan dan hem de Kayseri Ünal servisten aradılar. Kontrol için gittiğimde parça değişecek denildi. Sipariş verildi ve gelmiş yarın gideceğim. Sebebi nedir söylemiyorlar ancak genel bir çağrı sanırım. Çünkü aynı sorunla ilgili çağrılan başka araçlarda vardı. İnşallah tekrar problem çıkarmaz bana gerçi şu an belirgin bir rahatsızlık vermiyor. Birde forumda gezinirken geri vites problemi olan bazı arkadaşlar olduğunu gördüm aynı sorunu bende yaşıyorum. Acaba debriyaja tam basılmadığından mı yoksa herkeste aynı problem var mı. Servise yarın bir söyleyeyim bakıyım ben bunu. Servisten sonra ayrıntıları paylaşırım. Merhaba ilgili mevcut başlığa taşıdım iletinizi. ilk sorduğunuz soruların cevabını bu başıkta bulacaksınız... Diğer problemlerinizi rastladığınız başlıklarda dile getirmeniz konu dağılmaması adına iyi olacaktır. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201313 yıl comment_183077 Diğer problemlerinizi rastladığınız başlıklarda dile getirmeniz konu dağılmaması adına iyi olacaktır. Teşekkürler Bakmadan yazdık foruma teşekkürler yakup bey Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201313 yıl Yazar comment_183423 Ben de hafta sonu gittim servise . Üretim tarihi itibariyle herhangi bir şey yapmaya gerek yoktur tarzında bir şey yazmışlar servis kağıdına. Cem Bey'in de dediği gibi belli bir serideki araçlarda parçayı değiştiriyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201313 yıl comment_183594 Ask milinin hatalı yada arızalı olduğunu nasıl anlarız ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201313 yıl comment_183599 Ask milinin hatalı yada arızalı olduğunu nasıl anlarız ? Anlayamazsınız, yani arıza potansiyeli olup olmadığını anlayamazsınız, sadece dişlileri sıyırırsa araba yerinde kalkmaz. Kaldı ki söz konusu arızalı miller iB5 şanzımanlı 1.6 TiVCT motorlu modellerin bir kısmı için geçerli, yani sizin endişe etmeniz gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201313 yıl comment_183600 Anlayamazsınız, yani arıza potansiyeli olup olmadığını anlayamazsınız, sadece dişlileri sıyırırsa araba yerinde kalkmaz. Kaldı ki söz konusu arızalı miller iB5 şanzımanlı 1.6 TiVCT motorlu modellerin bir kısmı için geçerli, yani sizin endişe etmeniz gerek yok. Teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın