Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Adil Aksoy

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Adil Aksoy tarafından yazılan her şey

  1. orjinal geri vites kamerasından haberim yoktu. Hızlı ve Öfkeli 1 de vardı böyle bir yarış.
  2. Bakmadan yazdık foruma teşekkürler yakup bey
  3. Arkadaşlar geçen hafta sol aks mili kontrolü için hem Ford Otosan dan hem de Kayseri Ünal servisten aradılar. Kontrol için gittiğimde parça değişecek denildi. Sipariş verildi ve gelmiş yarın gideceğim. Sebebi nedir söylemiyorlar ancak genel bir çağrı sanırım. Çünkü aynı sorunla ilgili çağrılan başka araçlarda vardı. İnşallah tekrar problem çıkarmaz bana gerçi şu an belirgin bir rahatsızlık vermiyor. Birde forumda gezinirken geri vites problemi olan bazı arkadaşlar olduğunu gördüm aynı sorunu bende yaşıyorum. Acaba debriyaja tam basılmadığından mı yoksa herkeste aynı problem var mı. Servise yarın bir söyleyeyim bakıyım ben bunu. Servisten sonra ayrıntıları paylaşırım.
  4. Kardeş smart pakette sony teyp mevcut. X paket mi yoksa tekno paket mi dersen. Bana kalırsa tekno paket bir adım önde diyorum. Bi-xenon adaptif far istiyorsan x paket. Burda senin düşündüğün süreci geçen hafta yaşadım ve aracın teslimat süresini de düşününce smart paket yeterli diye düşündüm. Tekno paket için vereceğin fark ile x paket için vereceğin farkı karşılaştırınca durum şöyle: 1) Tekno Paket : Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Şerit Takip Sistemi, Şeritte Kalma Yardımcısı, Sürücü Dikkat Takip Sistemi, Otomatik Uzun Far, Isıtmalı Ön Cam. Fark 4810 TL 2)Titanium X Paketi: Parçalı Deri koltuklar, Elektrikli 4 yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu, Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile), Gündüz yanan LED farlar, Led çok renkli iç ortam aydınlatması. Fark 5810 TL Aracını şehir içinde kullanacaksan (30km/h kadar olan süratlerde Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi), Şerit Takip Sistemi ile Şeritte Kalma Yardımcısı iş görür. Tekno paketli bir aracı kullanarak bu sistemleri daha iyi görebilirsin.Yani lafın kısası bence kullanmayacağın özelliğe 5-6 bin fark vermek israf olabilir. X pakete gelince bayii de aracı çok inceledim. Bi xenon farlar muhteşem, parçalı deri koltuklar çok cazip gelmedi ayrıca araç içinin multicolor aydınlatması ilk sıralarda belki iyi gelebilir ancak zamanla unutulan bir özellik olmaya aday. Sadece sürücü koltuğu elektrikli hareket ediyor oda öne ve arkaya. X pakette bana cazip gelen sadece bi xenon adaptif farlar. Ben onlar için 6 bin fark vermeyi göze alamadım işin gerçeği...
  5. Kardeş bende bayağı bir araştırmak zorunda kaldım. Esp li araçlar çok nadir özel isteğe göre geliyor diye hatırlıyorum. İnternette gezinirken Ankara'da buldum söylediğin km lerde araçlar ancak fiyat biraz çok geldi işin aslı. Sıfır almaya karar verdim. Yokuş kalkış desteği kesinlikle yok onu biliyorum. Ancak aracın şehre göre piyasası nedir bilmiyorum ama bana Kayseri de kime sorsam söylediğin gibi esp li full donanım tit x ford için en fazla arabada çok temizse 36000 ver dediler. Gerçekten de düşününce focus 3 kasa bulabilirsin 40- 45 bin arasına. Ayrıca (şahsi görüşüm tabi) x paketin en önemli özelliği adaptif farlar diye düşünüyorum. Sunrroof'a birşey diyemem ama parçalı deri koltuk falan özellik sayılmaz. Amerika'ya ürettiği bütün araçları komple deri üretip te, Türkiye'ye niye parçalı deri koltuk üretiliyor anlamış değilim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.