Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Saat 03.02... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 http://www.gercekgundem.com/?p=561493 Davranış biçimimiz neslimizin tükeneceği öngörüsünü yapmaya yöneltiyor, şu andaki çoğalmamıza bakmayın, sadece zaman meselesi Tabii talan edilen alanların olası bir deprem sonrası başkaları tarafından talan edilebileceği ihtimalini düşünmek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 http://birgun.net/haber/zaman-tedavi-etmez-2164.html Kalanların işi çok zor, hala. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Hatalardan umarım ders çıkarırız diyecem ama oda yok Van depremi bunun en büyük göstergesidir tekrar yaşanmaz inşallah Ölenlerin mekanı cennet olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2013 Unutmadık ve biraz önce deprem kendini bize yine hatırlattı,Deprem oldu 4.1 Bursa gemlik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 15 yıl ardından tekrar 03,02.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Allah aynı acıları yaşatmasın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 (düzenlendi) Allah rahmet eyleyin ,Tekrarını yaşatmasın Ağustos 17, 2014 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Allah ayni acilari tekrar yasatmasin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 (düzenlendi) Hatırlamak ve hatırlatmak yetmiyor. AVM açma konusundaki enerjinin onda birini depreme dayanıklı imar planlarına harcasak ya... Kadercilik var serde, acı çekmeye razı ve ağlamaya hazırız. Öğrenilmiş çaresizlik örneği #133 Ağustos 17, 2014 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 %62,5 ihtimalle 7 +-2 şiddetinde bir deprem olacak Marmara bölgesinde. Kentsel dönüşümün trafiğe etkileri, ya da istanbul trafiğinin standart durumu, motosiklet ambulansın geçemediği yollardan, yeni döşenen doğalgaz boru hatlarının yol açabileceği öngörülen yangınlara müdahale etmek isteyen itfaiyenin nasıl geçeceği soruları bu marmara depreminin 17 ağustostandan da beter sonuçlanacağını somut kanıtı bence. %37.5 için dua ediyoruz, alternatifi milyonların, deprem sırasında değilse de sonrasında yaşamını yitirmesi demek olacak. Motosiklet ambulans videosu: Peşinden bir adet trafik polisi gelse de bu durumlarda emniyet şeridinde olanlara 2000-3000 tl ceza yapıştırsa bakın bir daha oluyor mu. Evet, 17 ağustos sorumlularının da uyguladığı gibi, para insan hayatından daha değerli... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Van depremine giden ilk ekiplerin icindeydim ve bayram Otel enkazinda da.Allah bu acilari bir daha yasatmasin cok kotu gunlerdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Peşinden bir adet trafik polisi gelse de bu durumlarda emniyet şeridinde olanlara 2000-3000 tl ceza yapıştırsa bakın bir daha oluyor mu Ceza ile davranış kazandırılamaz Bu toplumsal bir kültür ,bir eğitim biçimi olmalı, Geçtim büyükleri şu an ilköğretimdeki kaç çocuğumuz emniyet şeridi nedir diye sorulduğunda doğru cevabı verebiliyor? Herşeyde eksiğiz.Canlarımız gitti, gidiyor depreme trafik canavarına ona buna.Ama hiçbir konuda dünya standartlarında önlemler aldık diyebileceğimiz bir durumumuz yok,maalesef hala yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Ceza ile davranış kazandırılamaz Bu toplumsal bir kültür ,bir eğitim biçimi olmalı, Geçtim büyükleri şu an ilköğretimdeki kaç çocuğumuz emniyet şeridi nedir diye sorulduğunda doğru cevabı verebiliyor? Herşeyde eksiğiz.Canlarımız gitti, gidiyor depreme trafik canavarına ona buna.Ama hiçbir konuda dünya standartlarında önlemler aldık diyebileceğimiz bir durumumuz yok,maalesef hala yok... Katılmıyorum. İstanbul'da ve Ankara'da kırmızı ışıklara konan ceza yazan zımbırtıların etkisi tartışılmaz, aynı şekilde emniyet şeritlerine konan tespit sistemi de aynı.Ambulansı engelliyorlar bile... Eğitim çocuklardan başlar da güyya trafik ve ilkyardım diye bir ders vardı, o derse dair hiç bir şey hatırlamıyorum. Kadın çorabını triger yerine kullanmak yerine ambulansa nasıl yol verileceğini öğretsinler ehliyet sınavında. Neyse bu konu bitmez, şikayet edip durmama rağmen değişmesi için neredeyse hiç bir somut çaba göstermediğim için de fazla konuşmam/şikayet etmem mantıksız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2014 Katılmıyorum. İstanbul'da ve Ankara'da kırmızı ışıklara konan ceza yazan zımbırtıların etkisi tartışılmaz, aynı şekilde emniyet şeritlerine konan tespit sistemi de aynı.Ambulansı engelliyorlar bile... Eğitim çocuklardan başlar da güyya trafik ve ilkyardım diye bir ders vardı, o derse dair hiç bir şey hatırlamıyorum. Kadın çorabını triger yerine kullanmak yerine ambulansa nasıl yol verileceğini öğretsinler ehliyet sınavında. Neyse bu konu bitmez, şikayet edip durmama rağmen değişmesi için neredeyse hiç bir somut çaba göstermediğim için de fazla konuşmam/şikayet etmem mantıksız... Cezaları istediğiniz kadar artırın yine de önleyemezsiniz.Şimdi radar cezaları var sen ben uyuyoruz peki maddi gücü iyi olanlar için yeterli oluyor mu?Beni durdurmayın paranızı peşin veriyorum diyen bir ton insan kılıklı var.Onlar için bu cezalar çerez parası.Keşke önlenebilse ama bu iş çocukken önce aile tarafından sonra da okullarda ciddi biçimde ele alınmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap