Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 yakıt tuketimi

Featured Replies

• Yanıt 295
  • Görüntüleme 69k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Trafiğe açık alanlar had bildirme, gövde veya gününü gösterme, üstünlük taslama ve/veya yarışma alanları değil toplumsal sorumluluk içerisinde herkesin belli kurallar çerçevesinde davranmak zorunda ol

• Mondi nin bu durumdan haberi varmıydı?

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Öncelikle hesabın yeterince güvenilir değil. Benzin bittiğinde depoyu tam dolduracak ve aldığı benzin miktarını katettiğin kilometrenin 1/100'üne bölecektin. O zaman daha kesin bir değer elde eder

Yanıtlama zamanı:
:sofeer:.... olabilir... test aracı 13 gösteriyordu....
Yanıtlama zamanı:

Düşer o düşer :sofeer: Kendi 110 hp Corollam şehirdışında 9 litre yaktı bu bişey değil. :)

turbin tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Golf başlığında değinmiştim..

Bu araçlarla basarsanız yakar normal giderseniz eğer tüketim değerlerini yakalarsınız..

Start Stop ile 8 litre

Start Stop hariç 9 litre yakalanabilir.. (sakin)

Yanıtlama zamanı:

bu gidişle bu performans, araba maraba işlerini bırakacağım.. :sofeer:.. bekleye bekleye bıktım.. hep birşeyleri bekliyor oluyoruz .. yok eksik donanım yok kasa değişti yok makyaj yiyeyecek... oo bi sürü iş.. hep bekle bekle.... en iyisi 93 vectra 1.8... :) gazda 10 litre yakıyor şehiriçi canavar... başka bişeye gerek yok, bin ömür boyu gitsin.. maliyeti az 8-10 bin lira..

Yanıtlama zamanı:

bu gidişle bu performans, araba maraba işlerini bırakacağım.. :naughty:.. bekleye bekleye bıktım.. hep birşeyleri bekliyor oluyoruz .. yok eksik donanım yok kasa değişti yok makyaj yiyeyecek... oo bi sürü iş.. hep bekle bekle.... en iyisi 93 vectra 1.8... :) gazda 10 litre yakıyor şehiriçi canavar... başka bişeye gerek yok, bin ömür boyu gitsin.. maliyeti az 8-10 bin lira..

Evet gerçekten de güzel bir araç. Bir de kırmızı olacak...... :)

Yanıtlama zamanı:

Golf başlığında değinmiştim..

Bu araçlarla basarsanız yakar normal giderseniz eğer tüketim değerlerini yakalarsınız..

Start Stop ile 8 litre

Start Stop hariç 9 litre yakalanabilir.. (sakin)

Sakin kullanacak kişi gider 125 ps alır ne işi var ecoboost la :):naughty:

Yanıtlama zamanı:

Evet gerçekten de güzel bir araç. Bir de kırmızı olacak...... :)

2.0 16v GT leri var gümüş gri sanruflu jantlarıda çok güzel hele o kırmızı şeritleri felan :naughty: Frenleride çok güven verici o kasaların. Ayrıca uzay kasadanda güzel o kasalar zaten vectra C kasadan sonra iş yapmadı 1 buçuk ton arabaya 1.6 100hp motor koyarsa :) o motor ilk astrayı yürütsün daha geçen komşumuz geçiş yaparken araç yürümemiş rampada... kaza yaptı halbuki araca 2 senedir binmiyordu adam doğudaydı şimdi sanayide kendisi bişey olmadı şükür.

Yanıtlama zamanı:

Yeri gelir öyle kullanırsın :yeah: sen hiç 180 ps sürmedin galiba :D

heyecanın hep dorukda olması iyi değil :D

:)

Yanıtlama zamanı:

Evet gerçekten de güzel bir araç. Bir de kırmızı olacak...... :yeah:

kırmızı zaten... :D.. arabada torpido soğutma var...93 model GL

Yanıtlama zamanı:

2.0 16v GT leri var gümüş gri sanruflu jantlarıda çok güzel hele o kırmızı şeritleri felan :D Frenleride çok güven verici o kasaların. Ayrıca uzay kasadanda güzel o kasalar zaten vectra C kasadan sonra iş yapmadı 1 buçuk ton arabaya 1.6 100hp motor koyarsa :) o motor ilk astrayı yürütsün daha geçen komşumuz geçiş yaparken araç yürümemiş rampada... kaza yaptı halbuki araca 2 senedir binmiyordu adam doğudaydı şimdi sanayide kendisi bişey olmadı şükür.

Evet katılıyorum. Daha önce de bir arkadaşımın 98 2.5 cdx modeli vardı çok yakıyordu meret ama kullanımı mükemmeldi diyebilirim. Böyle bir arabayla uzun yola tekrar tekrar çıkmak isterim .Ama ne yazıkki benzin fiyatı malum vergi mevzusu zaten başlı başına can sıkıcı. Hele yollar hiç değinmeye gerek yok. Bu arada arkadaşınız için büyük geçmiş olsun. Allah daha büyük kaza ve belalardan korusun.

Yanıtlama zamanı:

kırmızı zaten... :D.. arabada torpido soğutma var...93 model GL

Sanki eski arabalar bana daha donanımlı gibi geldi yav. Kazıklandım zannımca. Eski arabalardaki kaliteyi arar olduk valla. 93 modelde bilem torpido soğutma var. 52 kağıt saydık bizimkinde yok. Şaşırdıımmmm...

Yanıtlama zamanı:

Sanki eski arabalar bana daha donanımlı gibi geldi yav. Kazıklandım zannımca. Eski arabalardaki kaliteyi arar olduk valla. 93 modelde bilem torpido soğutma var. 52 kağıt saydık bizimkinde yok. Şaşırdıımmmm...

2004v peugeo vardı bende torpido soğutmalı idi. bunda yok. unutmuşlar herhalde çünkü titaniumda da yok bildiğim kadarı ile. garip?

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.