Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ses Sistemii


ibrahim günal

Önerilen Mesajlar

forumda biraz baktım da cogu kişi ses sistemi dösemek istiyor arabasına tek koorkusu garantiden cıkarmı korkusu. ben yaklasık 7 ay önce  arabama ALPİNE 1500 WATT subwoffer 1000 WATTLIKTA M A MARKA anfi taktım gayet hos ve guzel oldu .. herkesin aklında olan teyibin arkasında anfı cıkısı olmamasıydı bu sorun ilk basta bnm de aklıma takıldı fakat tüm malzemeyi topladım ses sistemci ustama gittim tam 6 saate sistemim baglandı  usta teyibi sokmedi sol arka kapının hopaplösunu iptal edip araya woltaj yukseltici koydu tek karım teybım sökülmemeiş oldu zararım ise  hoparlörün biri iptal oldu . 1 bucuk ay sonra felan da servise gittim gittiğimde  aracımı bakıma indiren bayan arkadas dediği kelime suydu aracınız harika bence servis boyle araclar görmek istiyor : :).KISACASI YAPMAKTAN KORKMAYIN FAKAT BİLEN KİŞİYLE YAPIN  ankara da olupta tesisat yapmak isteyen abilerime yardımcı olurum en kısa zamanda resimlerinide atıcam. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eksik hoparlörle Topal Zabıtaya benzer o iş yapmaz. Veya ben yanlış anladım. Veya ses/müzik kalitesi dediğimiz şeyden farklı şeyler anlıyor olabiliriz.

 

Örneğin sesin çok yüksek çıkması benim için hiçbirşey ifade etmez. Temiz ses gayet iyidir.

Ses kaynağın güzelse, hoparlörlerin güzelse kral. Akustik bozulmaz gümbür gümbür dinlersin.

 

Ha hoparlörlerin birisi yoksa ve diğerlerindende haldır haldır yüksek ses geliyorsa bana uymaz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mesajı okuyunca 1500W sub 1000W amfi, enerji santralı mübarek, kız da beğenmiş, bize de "Vaay be" demek düşer dedim.

En azından araç sahibinin bakış açısı böyle.

Bu tesisat güdük bırakılmış bir ses sistemi ile ancak yarısını (tek kanal çünkü) abartılı ve muhtemelen müzik detaylarını bastırarak duyduğunuz derin bas sağlar. O kadar...

Beklentiniz bu idiyse ustamız şark kurnazlığı ile işi çözmüş. Niye 6 saat uğraştığını bilemedim ve ustalığına verdim.

Bence korkun, kişinin bildiğini sanmaktan korkun...

Ayrıca forumda ses sistemi takma konusundaki son çekince garanti bozulması kanımca, maliyet endişesi olabilir, değer mi diye düşünenler olabilir.

Ama garanti?

Çok sayıda çoklu ortam sistemini komple değiştiren arkadaşımız var.

Yarın öbür gün oluşan bir arızanın takılan sistemden kaynaklandığı iddia edilirse o arıza garanti dışı kalabilir.

Tabii her zaman tüketici mahkemeleri bilirkişi raporları ile adli süreç devreye girebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben böyle bir sistemin en azından ses sistemiyle alakalı bir durumda grantiyi bozacağını düşünüyorum ki başıma da geldi.Tourneo connect sıfır aldıktan 1 yıl sonra araç çalışmamaya başladı.Akü takviyesi yapınca çalışıyordu giderken akü kendini şarj ettiği için sorun çıkmıyordu ama park edip ertesi gün çalıştırmayı dene yine tık yoktu araçta.Dikkatimi çekense radyonun araç kapansa dahi açma kapama düğmesinin ışığının hala yanık kalmasıydı.Derken güç bela servise gittim tahmin ettiğim gibi radyodaki bir arızanın aküyü bitirdiğini söylediler garanti kapsamında parça değişimi oldu.Eğer ses sistemini değiştirip böyle bir sorunla karşılaşsaydım garantiden sorunu halledeceklerine hiç ihtimal vermiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Servisler haklı. Kabloları kesip ekliyorlar. O esnada kısa devre vs olmuş olsa teyp bozulsa "başka el değmiş kesmiş biçmiş, ne yaptığını bilemem " diyip haklı olarak işin içinden çıkacaktır. Âlâkasızda olabilir kesilen kablolarla ama onu düşünmek servise düşmez. Benim yaptığıma garanti veriyorum, elin kasabı sen git doğra kabloları, hangi kablonun ne olduğunu anlamak için 25 santimetre kare alanda uğraş, ya kısa devre yaptırdıysan...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

abilerim şimdi aklınızdaki 3 hoparlör ses bozulur gibi dusunce yorumlara bakıldıgı gibi o gorunuyor  1000 waat lık anfıyle sadece bassı kullandık yani anfi sadce basa calısıyor ha eger anfiyi hoparlöre baglamış olsaydık hepsni birden calıstırsaydık ses bozullacaktı  fakat oyle yapmadık sadece bass baglı oldugu icin içeri komple  içerde tiz var icerde ses net ama arka tarafta oynamayan parca yok yani net ses alıyorum .........teybin sokulmemesinin faydası göguzde tornavida yarası olabilir dusuncesiyle sokmedik ama sıradaki planım komple iç hoparlorler degisecek ve ayrıyette hoparlörle anfi baglandıgı zaman 10 numara olucak ..bi gün aracımın videosunu cekip sizlere ulastırcam.


Mesajı okuyunca 1500W sub 1000W amfi, enerji santralı mübarek, kız da beğenmiş, bize de "Vaay be" demek düşer dedim.
    cok güldüm abi yaaa elektirik santrali :) :)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

abilerim şimdi aklınızdaki 3 hoparlör ses bozulur gibi dusunce yorumlara bakıldıgı gibi o gorunuyor 1000 waat lık anfıyle sadece bassı kullandık yani anfi sadce basa calısıyor ha eger anfiyi hoparlöre baglamış olsaydık hepsni birden calıstırsaydık ses bozullacaktı fakat oyle yapmadık sadece bass baglı oldugu icin içeri komple içerde tiz var icerde ses net ama arka tarafta oynamayan parca yok yani net ses alıyorum .........teybin sokulmemesinin faydası göguzde tornavida yarası olabilir dusuncesiyle sokmedik ama sıradaki planım komple iç hoparlorler degisecek ve ayrıyette hoparlörle anfi baglandıgı zaman 10 numara olucak ..bi gün aracımın videosunu cekip sizlere ulastırcam.

cok güldüm abi yaaa elektirik santrali :) :)

Size arabayı tanıyan bir ustaya gitmenizi tavsiye ederim. F3te gördüğünüz kısım çerçeve onuda sökmek icin 2 vida açılması gerekiyor ki onlarda altta ve kapaklı yani kusura bakmayin ama yapılan isin bir anlamı yok
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.