Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

ibrahim günal

Üye
  • Toplam İleti

    77
  • Katılım

  • Son ziyaret

ibrahim günal Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ankara
  • Arabam:
    12 focus tdci stayle plus
  • Meslek:
    öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

ibrahim günal's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

27

Toplam Beğeni

  1. inip arka kapıdan kilitlemek yerine iceriden tek dugmeyle halledebilirlerdi bence
  2. focusunki konsolda fakat içerden kapı acılıyor önemli olan icerisi sadce dısı kitliyor
  3. nasip olursa yarın gidicem aracda bi kac degişiklikler yapıcam onuda halledircmm yarın bi sakatlık cıkmassa jantımız xenonumuz filmlerimz yapılcak .
  4. abilerim şimdi aklınızdaki 3 hoparlör ses bozulur gibi dusunce yorumlara bakıldıgı gibi o gorunuyor 1000 waat lık anfıyle sadece bassı kullandık yani anfi sadce basa calısıyor ha eger anfiyi hoparlöre baglamış olsaydık hepsni birden calıstırsaydık ses bozullacaktı fakat oyle yapmadık sadece bass baglı oldugu icin içeri komple içerde tiz var icerde ses net ama arka tarafta oynamayan parca yok yani net ses alıyorum .........teybin sokulmemesinin faydası göguzde tornavida yarası olabilir dusuncesiyle sokmedik ama sıradaki planım komple iç hoparlorler degisecek ve ayrıyette hoparlörle anfi baglandıgı zaman 10 numara olucak ..bi gün aracımın videosunu cekip sizlere ulastırcam. cok güldüm abi yaaa elektirik santrali :)
  5. forumda biraz baktım da cogu kişi ses sistemi dösemek istiyor arabasına tek koorkusu garantiden cıkarmı korkusu. ben yaklasık 7 ay önce arabama ALPİNE 1500 WATT subwoffer 1000 WATTLIKTA M A MARKA anfi taktım gayet hos ve guzel oldu .. herkesin aklında olan teyibin arkasında anfı cıkısı olmamasıydı bu sorun ilk basta bnm de aklıma takıldı fakat tüm malzemeyi topladım ses sistemci ustama gittim tam 6 saate sistemim baglandı usta teyibi sokmedi sol arka kapının hopaplösunu iptal edip araya woltaj yukseltici koydu tek karım teybım sökülmemeiş oldu zararım ise hoparlörün biri iptal oldu . 1 bucuk ay sonra felan da servise gittim gittiğimde aracımı bakıma indiren bayan arkadas dediği kelime suydu aracınız harika bence servis boyle araclar görmek istiyor : .KISACASI YAPMAKTAN KORKMAYIN FAKAT BİLEN KİŞİYLE YAPIN ankara da olupta tesisat yapmak isteyen abilerime yardımcı olurum en kısa zamanda resimlerinide atıcam.
  6. Abilerim konuyu nerde acıcam bilemedm fakat focus ailesinde bi fotografcı var konulara soyle bi göz gezdirdim galiba ben gibi bi ikincisi yok sanırm kısacası demek istedigim şu ankarada cogu aracların fotograflarını cektim marka model farketmeden ve forum ailesinden de boyle cekim yapmak isteyen olursa yardımcı olurum demek istedim faceebook da sayfam var kısacası ne demek istedigimi sayfaya bakınca anlarsınız... https://www.facebook.com/IboPhotography?fref=ts
  7. tavsıye 1500 watt alpine bass 4.50 anfi 4 adet 500 watt hoparlör işleminz tamamdır bnm kendi aracımda 1500 watt alpıne bass ma 4.50 anfi arabanın icnde duramıyorum.
  8. yok ya yok ben bide biş yuklemicem ya triblere girdim videonun aslı bende yok atamıyom yotubeye pof yardım lutfen
  9. http://www.facebook.com/photo.php?v=419067464840259&set=vb.100002110263820&type=3 sonunda link paylasabildim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.